לאחר לבטים רבים
לאחר לבטים וניתוחים חוזרים ונשנים...הגעתי למשהו .. בתחילה, אומר ואזהיר כי איני מקצועי ועלייך להתייחס בזהירות לדבריי, כמו כן, אשמח לקבל ממך משוב על דבריי, האם נכונים, האם יש בזה משהו וכו'... אני מתייחס לכתב היד הנוכחי ששלחת, בתוכן כתבת "בתקופה האחרונה" אולי בעבר היה לך כתב קצת שונה... את לא כל כך חברתית, נוטה להסתגר ויש פער בין הדיבור למעשה, זה גורם לך לתיסכול. אני מנחש שייש לך ילדים , כי נראה לי שאת מאוד מגוננת עליהם. מבחינת הזוגיות...נראה לי שייש שם קצת בעיות. האהבה מיצתה את עצמה די מזמן ונראה כי את אפילו נוטה לחשוב ולהסתכל על משהו חליפי. יש לך עומס רגשי בבית שגורם לך להיות נוקשה וחדת לשון וכן להקטנת עצמך במערכת. יש בך יכולת נתינה מאוד גבוהה ומשמעותית, אך את לא מקבלת מהצד השני מה שגורם לך שוב להיות מתוסכלת, זה שאת מאוד רגישה לא תורם אף הוא. אני גם רואה פער בין היישום למה שאת רוצה להשיג, לדעתי, בגלל שאת רגישה ולוקחת ללב, זה קצת "דופק" את המעשיות ואת היישום. נורא קל להגיד "אל תקחי ללב" ונורא קשה ליישם, אבל זה בדיוק מה שאת אמורה לעשות. היה לי קשה לנתח את כתב ידך, ואני ממש לא בטוח בניתוח שלי, באמת אשמח אם תגיבי ותגידי מה נכון ומה לא. שיהיה בהצלחה.