ניתוח כתב

dalya5

New member
ניתוח כתב

שלום אני אשמח אם תנתחו את כתב ידי בתודה דליה

shamon51

New member
מהיר ../images/Emo35.gif. לא ממש!

נחכה לדליה שתענה ... לראות אם זה כתב ביד ימין או שמאל.

נעמייה

New member
שמעון,

יש לי שלושה סימנים לכתב איטי ושלושה לכתב מהיר... אם כך, איך מחליטים אם זה כתב מהיר או איטי? (אני מעדיפה כתבים שרוב *אם לא כל* הסימנים הם איטי או מהיר
)

נעמייה

New member
הסימנים:

שניים לכל כתב: לכתב איטי: נקודה סטאטית, תבנית ביה"ס לכתב מהיר: קישור בין האותיות, שולי פתיחה נפתלים

shamon51

New member
לא ברור

השולים לא נפתלים אולי הם נסוגים קצת אחורה וחיבור אותיות ? לא ממש נפוץ ! איפה אם בכלל ?

נעמייה

New member
אם כך,

למען האמת, כל הכתב הזה נראה לי עם קישור... והשוליים גם לא הכי ברורים לי לדעתי יש שם פיתול ועם זאת הם מתחסרים... בקיצור מוחלט, אם אני לא סגורה על אבחון הסימנים, אני אוותר על הניתוח. אחרי הכל, אלה הכתבים הראשונים שאני מנתחת... ואני פשוט צריכה יותר ניסיון ושפשוף בניתוח כתבי יד (שכמובן יבוא עם הזמן!)

shamon51

New member
קישור כשמו כן הוא

צריך להיות קישור בין האותיות ואני לא רואה כאלה (אולי אני עיוור)

גימי1

New member
לאחר לבטים רבים

לאחר לבטים וניתוחים חוזרים ונשנים...הגעתי למשהו .. בתחילה, אומר ואזהיר כי איני מקצועי ועלייך להתייחס בזהירות לדבריי, כמו כן, אשמח לקבל ממך משוב על דבריי, האם נכונים, האם יש בזה משהו וכו'... אני מתייחס לכתב היד הנוכחי ששלחת, בתוכן כתבת "בתקופה האחרונה" אולי בעבר היה לך כתב קצת שונה... את לא כל כך חברתית, נוטה להסתגר ויש פער בין הדיבור למעשה, זה גורם לך לתיסכול. אני מנחש שייש לך ילדים , כי נראה לי שאת מאוד מגוננת עליהם. מבחינת הזוגיות...נראה לי שייש שם קצת בעיות. האהבה מיצתה את עצמה די מזמן ונראה כי את אפילו נוטה לחשוב ולהסתכל על משהו חליפי. יש לך עומס רגשי בבית שגורם לך להיות נוקשה וחדת לשון וכן להקטנת עצמך במערכת. יש בך יכולת נתינה מאוד גבוהה ומשמעותית, אך את לא מקבלת מהצד השני מה שגורם לך שוב להיות מתוסכלת, זה שאת מאוד רגישה לא תורם אף הוא. אני גם רואה פער בין היישום למה שאת רוצה להשיג, לדעתי, בגלל שאת רגישה ולוקחת ללב, זה קצת "דופק" את המעשיות ואת היישום. נורא קל להגיד "אל תקחי ללב" ונורא קשה ליישם, אבל זה בדיוק מה שאת אמורה לעשות. היה לי קשה לנתח את כתב ידך, ואני ממש לא בטוח בניתוח שלי, באמת אשמח אם תגיבי ותגידי מה נכון ומה לא. שיהיה בהצלחה.

dalya5

New member
לגימי

שלום גימי זה נכון שאני לא כ"כ חברותית ואני מופנמת, כלפי חוץ בחברה אני דברנית ומתנהגת בצורה חברותית אבל פנימית אני מרגישה בודדה, לרוב אנשים רוצים בחברתי ואני נמנעת מהלפגש איתם. אני אכן מגוננת על ילדיי, הם כבר בוגרים היום. בנושא האהבה חיי מאושרים ויש ביני ובין בן זוגי התאמה טובה. עומס ריגשי אכן יש לי , אבל אני לא חדת לשון, אני מאד נעימה וותרנית כלפי ילדי, אבל לא כלפי בן זוגי (שהוא הוותרן) אני אכן מאד לוקחת ללב כל דבר ומאד רגישה, נפגעת מהר. עם הלקחות הקיימים אני עובדת הרבה שנים ונראה לי שהם מרוצים ממערכת היחסים שבנינו. אף על פי שהיחסים מתמקדים ביחסי עבודה בלבד. אני טובה בעבודתי ונחשבת לבעלת מקצוע טובה. קשה לי לפנות ללקוחות חדשים כי "לא נעים לי" לנדנד להם בהצעותיי. כיוון שבכדי להשיג לקוח צריך לפנות אליו מספר פעמים, עשיתי זאת בעבר אף על פי שהיה לי קשה. הצלחתי במכירות מהסוג הזה, אבל היה לי קשה. בסה"כ הכללי דיי קלעת תודה על הפרוש הגרפולוגי דליה

shamon51

New member
הניתוח שלי

הי דליה, (אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב כבר מספר שנים) כתב היד מראה מופנמות והרגשת בדידות/רתיעה מקשיי העולם זה נראה כאילו את במיגננה ןמחפשת דרך החוצה (למשל האות "פ") חסרה לך גמישות ואת נוטה להתעקש ולהנעל בדעותיך / תפיסת העולם. במגעיך עם הסביב יש לך נטיה לא להאזין תמיד או לחלופין לנסות ל"כופף" את האחרים לדעותיך. נצלי את היכולת השכלית הגבוהה שלך כדי לשנות את הגישה כלפי אחרים (במיוחד הלקוחות) כדי שהם יבואו ויביאו אחרים. שמעון

dalya5

New member
לשמעון

שמעון שלום, צדקת בניתוח הגרפולוגי שרשמת אני אכן מופנמת ומרגישה בדידות ואינני רוצה להתנהג בצורה זו. אני דווקא כן גמישה וותרנית במקרים מסויימים אני לפעמים עקשנית. במגעי עם הסביבה אני חושבת שאני כן יודעת להאזין. תודה על הפרוש שלך דליה

למעלה