ניתוח אף

liran9111

New member
ניתוח אף

שלום,
אני בן 23 והתחלתי לחשוב באחרונה על ניתוח אף.
צצו לי כמה שאלות:
- הבנתי שבכללית מסבסדים את הניתוח (יש לי פלטיניום). איך הרופאים נחשבים שם? מה המחירים הממוצעים? האם יהיה עדיף לי לעשות בכללית או לשלם יותר וללכת לרופא יותר מקצועי?
- כמה זמן לוקח ניתוח ממוצע?
- מה אסור לעשות לפני/אחרי הניתוח?
- תופעות לוואי מיוחדות?
- משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מקבל החלטה?

תודה מראש:)

לנושא אצל מי להינתח לא אוכל להתייחס כי איננו

נוהגים כאן להמליץ או להשמיץ. עליך לעשות סקר ולבדוק עם כאלה שנותחו כבר האם מרוצים. כמו כן אתה יכול להיפגש עם יותר ממנתח אחד ולהחליט עם מי יש לך כימיה. הכי חשוב שרואפ כזה לא יהיה נלהב מנידי לנתח אותך, שיסביר במה מדובר ובעיקר יסביר מה הסיכונים והסיבוכים, כי לא חסרים כאלה. ברור שאצל מנתחים ברמה גבוהה יש פחות סיבוכים, אך אם אומרים לך את המשפטים: אין בעיה, האף יהיה יפהפה, הנתוח פשוט, אתה חוזר ללפעילות תוך מספר ימים, ועוד כאלה משפטים שמייפים את העניין ורוצים למשוך אותך, ברח משם וחפש מישהו אחר. לא רוצי לעשן שבועיים טרם כל נתוח, אחר הנתוח צריך לפחות שבועיים מנוחה מפעילות גופנית, אסור להחשף לשמש יוקדת לפחות שלושה חודשים וגם לא לצלול. על המנתח שלך להסביר הכל ולתת הנחיות מדוייקות.
תופעות לוואי, סתימת האף לשבוע שבועיים, נשימה דרך הפה, לעיתים דימום. אלה חולפים. סבוכים: חסימת דרכי אויר באופן קבוע, תוצאה אסתטית לקויה עם צאסימטוריה, עם שקע או גבנון בגב האף ועוד כהנה וכהנה. זה לא קורה תמיד, אך חובה לדעת על כך.

בהצלחה

tickop

New member
ניתוח אף

לא רק הכסף צריך להיות פקטור בהחלטה... הכי חשוב איך שאתה מרגיש ומה הציפיות שלך מהניתוח.
אח של ידיד שלי עשה לא מזמן ניתוח אף בפרופורציה, מיד כשהשתחרר מהצבא והוא ממש מרוצה, רואים עליו שהוא גם שונה לגמרי. הוא היה נורא מבסוט גם מהרופא, והבנתי ממנו שגם להם יש הסדר עם חברי פלטינום - שווה לבדוק. אבל הכי חשוב להחליט קודם כל בינך לבין עצמך שזו באמת הדרך.

למעלה