ניתוח אף- שני שאלות.

נתוחי אף - מי עושה אותם????

עד היום לא הגבתי על שאלות לגבי רופאים ספציפיים. אין זה מקובל עלי לא להשמיץ ולא להעניק ציונים. עם זאת כשראיתי היום את האתר שהכניס לכאן ד"ר ראובן אני מרגיש חובה להודיע לכם שאף כי לפי המתואר באתר שלו ניתן לחשוב כי הוא מנתח פלסטיקאי, אין זה כך. הוא אינו מנתח פלסטיקאי ואין לו מומחיות בניתוחים פלסטיים וקוסמטיים. הוא רופא א.א.ג. . ואכן גם רופאי א.א.ג. מבצעים ניתוחי אף.

ניתוח אף- שני שאלות.

שלום . האם ניתן לבצע ניתוח אף בהרדמה מלאה עקב פחד מניתוח ?? כמה עולה כיום ניתוח אף? נ.ב- אין לי כללית מושלם . אודה על תשובות. המשך ערב נעים

dany321

New member
תשובה

אפשר לבצע ניתוח אף בהרדמה מלאה. ניתוח עולה בין 5,000 ל- 10,000 ש"ח. תלוי באיזה מכון, מי המנתח ואיך את משלמת. רק שתדעי שהמכונים הפלסטיים זה כמו שוק וניתן ואף רצוי להתווכח על המחיר. מתוך הכסף שאת משלמת למכון 1,000 ש"ח הולכים למנתח, 1,000 נוספים הולכים לבית החולים עבור האישפוז,1,000 ש"ח נוספים הולכים לקופת המדינה (מע"מ) וכל שאר הכסף נשאר במכון. נ.ב. לא להתקרב לד"ר סנטר בדיזינגוף סנטר!!!

noamm

New member
אני מוסיף שאלות אם מישהו יודע...

אני עומד לעשות ניתוח בבית חולים אלישע רציתי לדעת אם יש מישהו שכבר עבר אצלהם ניתוח ואולי גם שבוצע ע"י הרופא גולדן. ועוד שאלה,כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לחזור ולשחות? והאם יש בעיות עם חשיפה לשמש?

נתוח אף

קודם כל אין קשר לכללית מושלם כי נתוחי אף אינם בסל הבריאות ואינןם ממומנים ע"י שום גורם מבטח, גם לא חברות בטוח פרטיות. ניתן לבצע נתוח אף בהרדמה כללית, אך רב המנתחים הפלסטיקאים אינם מוכנים לכך. ניתן לבצע הרגעה עמוקה ואת למעשה ישנה.

למעלה