ניתוחים פלסטיים

magy

New member
הרי אף פעם לא ראיתי לך

סליחה, אותך. אולי חשבת לקצר את קומתך, זרועותיך.............. אצבעותיך...... סתםםםםםםםם

אלמרה

New member
אממ... מזכיר לי בדיחית...

הבתולה שהגיעה בפעם הראשונה לגיניקולוג התבקשה להתפשט מעבר לפרגוד ולשכב על המיטה. כעבור דקה הוא מוצא אותה בבגדיה יושבת... תוהה הוא שואל: למה לא התפשטת? היא במבוכה וסומק עונה: "אני מתביישת, קודם אתה!" אז אם את רוצה לראות לי - קודם את...

mamaWitch

New member
כמו שנאמר...

יפיפיה אחת יושבת בבית קפה. ניגש אליה כושי אחד, ואומר לה: "צ'מעי בובה... בא לי עליך. רק ראיתי אותך ככה ת'אהבתי". היפיפיה מסתכלת עליו מלמעלה למטה ואומרת לעצמה
... "כזה עלוב... נמוך, רזה, לא תואר ולא הדר, ממש כלומניק" אבל להעליב לא רוצה.
"אבל אני הולכת רק עם עשירים" היא אומרת לו "אין בעייה, נשמה" משיב הכושי "שיחקתי קצת במניות בכסף שהרווחתי בהי-טק... - יש עלי כמה מיליונים" "ואני נוסעת רק בלבורגיני" היא אומרת "תגידי איזה צבע את מעדיפה? את הכסוף או האדום?" הוא משיב
"מה אני עושה איתו" היפה ב-
עם עצמה. "יש עוד משהו" היא אומרת למכוער, מסמנת לו להתקרב... ולוחשת באוזנו: "אני חייבת שיהיה לך ז** באורך 1מטר
" המסכן נראה שבור. חושב, חושב ושואל: "חייב 1מטר
" "כן
!|" היפיפיה נחרצת "אם אין ברירה אז אין ברירה" משיב הכושי "כושי אוהב - כושי חותך"

mamaWitch

New member
מתנצלת על שני דברים

נראה לי שהייתה נחיתת סרברים או משהו אצלי במחשב כי להמון זמן נראה שפשוט לא נשלחה ההודעה - לכן פעמיים. (מובן שאפשר למחוק את השניה
הבדיחה לא פוליטיקלי-קורקט אבל מה לעשות, כששמעתי אותה מאבא שלי לפני איזה 40 שנה (ועוד לא בדיוק הבנתי...
) - ככה סופרה.
הרבה בדיחות כאלה רצו ממנו על שולחן ארוחת השישי-בערב

mamaWitch

New member
כמו בסיפור....

יפיפיה אחת יושבת בבית קפה. ניגש אליה כושי אחד, ואומר לה: "צ'מעי בובה... בא לי עליך. רק ראיתי אותך ככה ת'אהבתי". היפיפיה מסתכלת עליו מלמעלה למטה ואומרת לעצמה
... "כזה עלוב... נמוך, רזה, לא תואר ולא הדר, ממש כלומניק" אבל להעליב לא רוצה.
"אבל אני הולכת רק עם עשירים" היא אומרת לו "אין בעייה, נשמה" משיב הכושי "שיחקתי קצת במניות בכסף שהרווחתי בהי-טק... - יש עלי כמה מיליונים" "ואני נוסעת רק בלבורגיני" היא אומרת "תגידי איזה צבע את מעדיפה? את הכסוף או האדום?" הוא משיב
"מה אני עושה איתו" היפה ב-
עם עצמה. "יש עוד משהו" היא אומרת למכוער, מסמנת לו להתקרב... ולוחשת באוזנו: "אני חייבת שיהיה לך ז** באורך 1מטר
" המסכן נראה שבור. חושב, חושב ושואל: "חייב 1מטר
" "כן
!|" היפיפיה נחרצת "אם אין ברירה אז אין ברירה" משיב הכושי "כושי אוהב - כושי חותך"

למעלה