ניתוחים פלסטיים

Guy K

New member
יותר סביר להניח שמדובר בבוטוקס

הוא הרבה יותר מהיר ופחות מסוכן מניתוח פלסטי - ולא מצריך זמן להתאוששות. נשות הוליווד בדרך כלל עושות בוטוקס בפנים לפני טקסים חשובים כדי לשמור על הפנים נטולות קמטים - ובבתי השחי כדי למנוע הזעה.

Guy K

New member
בוטוקס - botulinum toxin A

וכמו שאפשר להבין משמו המלא - מדובר בעצם ברעל. החומר מוזרק ישירות אל השרירים באיזורים שבהם יש נטייה להתכווצות - בין הגבות, בצדדי העיניים, בצד הלסת וכו' - כדי למנוע מהשרירים להתכווץ למשל תקופה של בין שלושה לשמונה חודשים. התוצאה - השרירים נשארים מתוחים והעור נמתח כתוצאה מכך. במידה והריאות נחשפות אל החומר הזה, הן לא יכולות להתכווץ ותהליך הנשימה מופרע, מה שמוביל למוות די מהיר. בגדול זו שיטת טיפול קוסמטי לא מאוד מסוכנת, אבל מאחר ורק נכנסה לשימוש בארה"ב ב 2002 אין לי ספק שעוד נשמע על ההשלכות של הרעל הזה מאוחר יותר.

sivan163

New member
רגע רגע

אני לא מבינה!!! איפה היא עשתה את הניתוח??? בשפתיים או באף??? ולמה היא עשתה את זה לעצמה??????? היא כ"כ יפה!!!

יניב1

New member
העיקר שאנחנו שוב מככבים בדף הראשי!

כל הכבוד טלי על הגילוי המזעזע. היא באמת נראית כמו ברווז, איכס! תוחזר טיילור - ומיד!

25750

New member
הרומן החדש של ברוק.

משפט המפתח שנאמר ע"י סטפני לרידג' במאורעות האחרונים הוא, שידוע שברוק אינה יכולה להתמיד בקשר. ואכן, אחת הסצנות הבאות היתה המפגש המרגש עם ניק שזה מן הסתם (אני מניחה) יהיה כנראה הרומן ה"בלתי אפשרי" הבא של ה"קדושה המעונה", ברוק........ איך שהכל נשאר במשפחה?! מה אתם אומרים אהה?

25750

New member
הרומן החדש של ברוק.

משפט המפתח שנאמר ע"י סטפני לרידג' במאורעות האחרונים הוא, שידוע שברוק אינה יכולה להתמיד בקשר. ואכן, אחת הסצנות הבאות היתה המפגש המרגש עם ניק שזה מן הסתם (אני מניחה) יהיה כנראה הרומן ה"בלתי אפשרי" הבא של ה"קדושה המעונה", ברוק........ איך שהכל נשאר במשפחה?! מה אתם אומרים אהה?

This is not the first time of her

she always keep going to do all those plastic surgeries every 2-3 years. and most of all of those actors and actress just like: Ronn Moss, Jack Wagner, Susan Flannery, Schae Harrison, Adrienne Frantz,Winsor Harmon,Colleen Dion and Darlene Conley have been done it also so she's not the only one​

rachelMcfadden

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמה אדריאן פרנץ??

היא לאאאא עשתה שום ניתוחח דיייי לא רוצהההההה היא לא עשתה נכון?? תרגיעו אותיי תגידו לי שהיא כולה טבעית *חוץ מהבלונד* פליזזזז

יניב1

New member
טוב, עד כאן אנשים יקרים

כל אוהבי האנטר, קתרין ואדריאן, סוגדי ברוק, טיילור ואמבר. הן יפות, נפלאות, קרובות אל ליבנו ונכון שאנחנו לא רוצים להאמין שהיופי הזה בחלקו מקורו בכל מיני ניתוחים פלסטיים. אבל ראבאק, מדובר כאן בשחקניות הוליווד, נשות השואו ביז האמריקני, שנמצאות מעבר לים, לא שמות עלינו בגרוש ועושות את מה שהן מוצאות לנכון לעשות - כדי להישאר יפות. לא מדובר באימהות שלכן, לא בחברות קרובות שלכן, לא באחיות, לא בדודות, לא במכרות מן השכונה או מהעיר השכנה, אז בבקשה מכם, לקחת הכל בפרופורציה הנכונה. אז הן (אולי) עשו ניתוח פלסטי, אז מה
זה הגוף שלהן הפנים שלהן החיים שלהן וזכותן לעשות מה שהן רוצות, גם אם זה לא כל כך מצא חן בעינינו. אז בבקשה... בואו לא נעשה מזה יותר ממה שזה. מוסכם על כולם?

Guy K

New member
אני ממש לא מסכים

ואני חושב שאם המעריצים לא ייצאו מפרופורציות - אז מי? קח את מלאני גריפית לדוגמא. היא התחילה בתור שחקנית יפהפיה וצעירה. כדי להשאר צעירה ויפהפיה היא עשתה ניתוחון פלסטי. ועוד אחד, ועוד אחד קטנטן. המעריצים התעלמו בחינניות, המלאני הלכה והזדקנה, דחפה עוד ניתוח ועוש שלושה ועוד כמה - והיום היא נראית כל כך מפחידה שכשבעלה (!) ליהק אותה לסרט - הוא החליט לפטר אותה כי הצופים היו עסוקים מדי בלהזדעדע מהפנים שלה במקום לראות את העלילה. זה אותו הדבר שליסה רינה (בילי מימי חיינו) עשתה לעצמה. זו אותה הבעיה של קולין דיון (פלישיה) שכל כך הגזימה עם החזה המנופח ומתיחות הפנים שהיום הפרצוף שלה לא זז. זה אותו הסיפור עם האנטר טיילו שלא דומה לאישה היפה שהיא היתה פעם, ועכשיו, לצערי, גם קתרין מצטרפת למועדון הזה. אגב, ראיתי את הפרק של היום ולמרות שהנפיחות בשפתיים ירדה, היא עדיין נראית הרבה פחות טוב ממקודם. כל השחקניות האלו עושות ניתוחים פלסטיים בשביל לא להראות מבוגרות למעריצים שלהן. הן נמצאות במצב די בעייתי, כי אם הן לא יעברו ניתוחים - הן תזדקנה והמפיקים יפטרו אותן. אם הן יעשו ניתוחים - הן יראו כמו בובות פלסטיק. אם תשאל אותי, עדיף להזדקן, אפילו להיות מפוטרת מאופרת סבון (למרות שיש מספיק תפקידים לשחקחניות מבוגרות) - מאשר להרוס לעצמך את החיים בשביל להאריך את הקריירה בעוד כמה שנים.

girlontop

New member
לא כל אלה עשו ניתוחים

ואם כן, דרלין קונלי, ג'ק ווגנר וסוזן פלנרי צריכים לתבוע את המנתח הפלסטי מיד!

miki234

New member
היא מדהימה

לפי דעתי השחקרית קטרין (ברוק) ניראת מדהים, ומשחקת לא פחות טוב.

למעלה