אני ממש לא מסכים
ואני חושב שאם המעריצים לא ייצאו מפרופורציות - אז מי? קח את מלאני גריפית לדוגמא. היא התחילה בתור שחקנית יפהפיה וצעירה. כדי להשאר צעירה ויפהפיה היא עשתה ניתוחון פלסטי. ועוד אחד, ועוד אחד קטנטן. המעריצים התעלמו בחינניות, המלאני הלכה והזדקנה, דחפה עוד ניתוח ועוש שלושה ועוד כמה - והיום היא נראית כל כך מפחידה שכשבעלה (!) ליהק אותה לסרט - הוא החליט לפטר אותה כי הצופים היו עסוקים מדי בלהזדעדע מהפנים שלה במקום לראות את העלילה. זה אותו הדבר שליסה רינה (בילי מימי חיינו) עשתה לעצמה. זו אותה הבעיה של קולין דיון (פלישיה) שכל כך הגזימה עם החזה המנופח ומתיחות הפנים שהיום הפרצוף שלה לא זז. זה אותו הסיפור עם האנטר טיילו שלא דומה לאישה היפה שהיא היתה פעם, ועכשיו, לצערי, גם קתרין מצטרפת למועדון הזה. אגב, ראיתי את הפרק של היום ולמרות שהנפיחות בשפתיים ירדה, היא עדיין נראית הרבה פחות טוב ממקודם. כל השחקניות האלו עושות ניתוחים פלסטיים בשביל לא להראות מבוגרות למעריצים שלהן. הן נמצאות במצב די בעייתי, כי אם הן לא יעברו ניתוחים - הן תזדקנה והמפיקים יפטרו אותן. אם הן יעשו ניתוחים - הן יראו כמו בובות פלסטיק. אם תשאל אותי, עדיף להזדקן, אפילו להיות מפוטרת מאופרת סבון (למרות שיש מספיק תפקידים לשחקחניות מבוגרות) - מאשר להרוס לעצמך את החיים בשביל להאריך את הקריירה בעוד כמה שנים.