נישת גבס

noameitan

New member
נישת גבס

שלום ! אחרי הגילגול הקודם (העלאת תוכנית הדירה + תמונות) גיבשנו בעזרת מעצב תוכנית לנישות. אנחנו עדיין מתלבטים בקשר למס´ פרטים : הפורפורציות של הנישות הגדולות - שאלת השאלות. ראינו באיזשהו ספר את הרעיון, אבל לא נראה לי שהצלחנו להעתיק את ההשראה, משהו חסר. מה לשנות (מרחק ביניהם, גודל, מרחק בין הנישות השוכבות לעומדות) , כדי לקבל את הקסם ? עומק הנישות - את התחתונות נעשה 30 בשביל הפרקטיות, האם כדאי לעשות את העליונים פחות עמוקים - נגיד 20, הנישה ממילא עצומה (50 * 170) הערות נוספות יתקבלו בברכה. נועם.

עדין לא ברור לי, הפונקציה של הנישה

מקום החדש יותר טוב, אבל אתם צריכים להכנס לסידור רהיטים רציני, ולשאול את עצמכם, מה המטרה?

עיצוב נישות

נעם שלום לא אהבתי את הנישות ששלחת... אל תעלב, זו ביקורת בונה. אני אנסה לומר למה אני לא והבת. אתה תחליט אם השכלת מדברי או שאתה לא מסכים או שזה לא מתאים לך... אני מדברת כרגע על העיצוב ולא על הפרקטיות. אני רואה קיר של נישות כפראפרזה על נישות שנוצרו היסטורית בכמה תרבויות. אי לכך המחיצות בין הנישות היו, בדרך כלל,בעובי קיר. אז זה הדבר הראשון שמפריע לי בשרטוטים שלך. המון חומר קיר בין מעט חורים-נישות. אני ממליצה ללכת על מחיצות 10-12 אנכיות ואופקיות. יתקנו אותי אנשי גבס אם יאמרו עובי דומה שעדיף (_7 או אולי 15 , אבל זה הכוון). יש משהו מעצבן במרווחי לא זהים בין הנישות... למה פעם 32 ופעם 40... לא נעים לעיין. לגבי בנישה הארוכה. אני אישית מוצאת את מדף הזכוכית כלא מתאים לנישות... אני מעדיפה מחיצת גבס. אם כי, יתכן שאם העיצוב יהיה נכון (לטעמי, כמובן) אז נישה אנכית וארוכה יכולה להיות איזון מעניין. אני לא מתכוונת לשרטט לך את הנישה שיפה לדעתי. כי אני לא חושבת שזו מטרת הפורום, אז אני מקווה שלא יתפתח כאן שרשור כעסים, אבל נתתי לך את כל הביקורת של על השרטוטים. מאחר והקיר גדול , אני ממליצה להגדיל את גובה הנישות לחצי מטר מינימום. 30 זה נורא מעט ואף חוברת עיצוב, או מסע אחר לא תכנס שם בכייף (לא פחות מ40 ס"מ , מחיר אחרון...) אפשר ויפה, נישה אורכית אחת ואפשר, תלוי בשימוש נישה אופקית ארוכה וצרה בגודל קלטות וידאו. יוצא נורא יפא כשמלא. בכל מקרה אם אתה מתכנן נישה על משהו קיים קח עוד כמה ס"מ מסביב כדי שתוכל להשתמש. בהצלחה

למעלה