נישקתי בחורה

אנגלינה

New member
נישקתי בחורה

ערב סגרירי לונדון הגשומה בשעותיה היפות אני והחברות החלטנו שיוצאים ללילה פרוע באותה כיכר שכל כך ידועה ניכנסנו למועדון הכי שווה בעיר והבטנו מסביב אורות ולייזרים בחורות על במות מוארות והכל כל כך גדול כל כך נוצץ כל כך יפיפה מליון בנים יפיפיים מפזזים סביבנו אבל פתאום ראיתי אותה והיא עמדה במרכז הבמה והיתנוענעה בצורה מדהימה כובע קאבוי על ראשה וחיוך ענקי על פניה היא קרצה לי בעדינות ואני לא הבנתי האם אני רוצה בנות??????? על השאלה הזאת עדיין לא יכולה לענות אבל יודעת שאותה רציתי באותה שניה יותר מכל דבר אחר בעולם לאט היא היתקרבה והחלה לרקוד איתי חיוך חתולי בפניה וריחה כמו שדה מלא בפרחים השער מתנפנף לפי קצב המוסיקה הרועשת והוא בלונדני וצחור והיא כל כך יפה והיא כל כך מדהימה היתקרבה אליי לאט היתקרבה קרוב קרוב וזה היה הלילה בו נישקתי בפעם הראשונה בחורה........... אנגלינה

פרח-בר

New member
באיזו רגישות...

תיארת, בפנינו, חוויה מיוחדת הכרוכה בהתלבטות. יודעת...אומרים שהאדם אינו אלא סך הזכרונות שהוא צובר לאורך חייו. ביולוגית הוא משתנה ללא הכר במשך השנים. הזכרונות הם אלה שגורמים לו להיות מה שהוא. כל חוויה וכל התנסות מעשירה את האדם ותורמת לו. כך אני רואה את הדברים. זהו, עד כאן שיתפתי אותך במה שחשתי וחשבתי למקרא השיר, פרח-בר

ביאנה

New member
תיארת הרגשה של הרבה בנות

אני חושבת שרובנו עברנו דברים דומים (חוץ מהסוף)

למעלה