נישואין במשבר

גארוטה

New member
אתה בטוח?

יכול להיות שב-18:43 תשנה שוב את דעתך ואז זה ממש ממש יהיה סופי ואתה כן תרצה להתגרש? ואולי בכלל זה לא נתון לרצונך?

לא מעצבן אותה כמו בעבר

חבר, אתה בטוח שהבעיה היא אצלה? נראה לי שאתה קפאת על שמריך, והפסקת לייצר סיבות רעננות ויצירתיות לכעוס עליך. היא פיתחה עמידות לשטויות שלך <כמו שמפתחים עמידות לוירוסים>, אז עכשיו אתה, בהתקף נואש שהשטיקים הישנים כבר לא עובדים יותר, החלטת ללכת על ההארד קור - על האיומים בגירושין? את רוב חברי הפורום הצלחת לעורר, אך תיזהר, היא עוד עלולה בטעות לזרום איתך, ואז באמת יהיה לך שמח. פריק של תשומי?

chenby

New member
לדעתי

הוא צריך אישה רובוטריקית שאחרי הסקס, היא תהפוך למונית ותיקח את עצמה הביתה :) (באדיבות ארץ נהדרת)

לדעתי

הוא צריך אישה שקרניקית. הלה חותר למגע.

seeyou

New member
מה שאתה כטתב ,אלו סימנים "משבר גיל 40"

אם אתה לא יכול להתלונן על כלום(כולל סקס) אז אל תגע במערכת הקיימת-אתה יכול רק לקלקל(עצה אישית) אני מניח שאתה מושפע מהתנהגותן של בנות צעירות שמקרקרות מסביב לבין זוג או ממה שאתה צופה בטלויזיה יוסי.

רפסודיה

New member
אחרי כמה הודעות חוזרות שלך- לך לטיפול

זו כבר הפעם השלישית לפחות שאתה מגיע לפורום, מתאר פרטים שונים אבל כולם סובבים סביב מוקד עיקרי אחד שנשאר זהה והוא המשבר בזוגיות. חוששת לכן שהפורום כאן לא יוכל לענות למצוקה שלך ומעודדת אותך לפנות לטיפול. מדביקה כאן חלק מההודעות הקודמות שלך: משבר בתקופת הריון מאת: רן 6363 25/10/09 14:17 שלום לכולם שמי רן נשוי+2 ועוד אחת בדרך ב"ה. אני נמצא כעת במשבר בגלל ההריון שלי אישתי,לפתח חושש שהתקפיד שלי תם ונשלם כגבר....הבאתי ילדים עכשיו מנסה לחשוב למה אישתי צריכה אותי? למה החשש? כי הזוגיות בערה משבר קשה לפני כשנתיים שמלכן חשבו על פרידה והיא כבר שכרה עו"ד ואחרי שעות רבות של שיחות החלטנו להישאר יחד ובאמת היחד הוא טוב יותר לאחר אותה תקו. החשש שלי הוא שמרוב החוזק שלה פתאום תחליט שוב להיפרד. מה עושים? שאלה משפטית 25/10/09 09:14 רן 6363 שלום רב. אני נשוי מזה 10 שנים עם 2 ילדים. לי ולאישתי בית עם משכנתא,במידה ונמכור את הבית ההון העצמי שנשאר הוא 500,000 ש"ח. נאמר לי שבמקרה של גירושים אני מחויב להשאיר לאישתי את הבית עבור הילדים עד גיל 18 ורק אז נתחלק שווה בשווה. האם הדבר נכון,זקוק לעזרה בבקשה. שאלה חשובה רן 6363 13/08/09 17:10 שלום. אני ואישתי נשואים 5 שנים עם ילד מדהים שגילו שנתיים. לפני כשנה עברנו משבר והיו דיבורים והחלטה על פרידה,בסופו של דבר החלטנו שאנו רוצים אחד את השניה ונשארנו יחד (אני שלם עם ההחלטה). אישתי רוצה כעת שנעשה ילד נוסף ואילו אני נשארתי עם פחדים וחששות שאולי הרצון שלה הוא לעשות ילד ואחרי זה להיפרד כי מעבר לכך היא לא זקוקה לי. אישתי מצהירה בכל הזדמנות שהיא אוהבת אותי ורוצה רק אותי אבל למדתי שדברים יכולים להתשנות. האם לדעתכם החשש שלי מוצדק? אשמח לעזרה,תודה.

Irmi amir

New member
מציע לך להתייעץ עם מאמן אישי

זה עוזר ויכול לקדם אותך וגם לשפר את היחסים ביניכם. ירמי עמיר מאמן אישי קו-אקטיבי 052-5558217

chenby

New member
אתה גם ממליץ לו במקרה

אימון אישי איתך נכון?
יש איסור פרסום בפורום, כל הודעה שבה תפרסם את עצמך תימחק.

אייבורי

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

סופסוף יש לנו מאמן מחמד בפורום תני קצת להשתעשע איתו

למעלה