נישואים, כן או לא?

אני חושב ש...

[פרינציפ חושב! חחחח] אין תחליף למוסד. דווקא לנוכח הררי השגעון מסביב, לפינת השפיות שכל אחד יצר יש מקום חשוב, מרגיע. אין להתכחש לעובדה שרבים מאיתנו לוטשים עיניים לצד שמנגד, שמצטייר בטעות כחופשי יותר, אך אם נקדיש לכך מעט מחשבה ו\או שיחה עם כמה חברים רווקים שחצו את ה- 30 נבין שבעצם החופש מגלם בתוכו בדידות איומה. וזאת, בלי להתייחס לנושאים של חברות, קרבה, אינטימיות, ילדים כמובן ועוד.

ב´ואנה חיים ומוות...לא הגזמנת?

כשאני ישנה זה מה שאתה עושה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אני מאמינה במוסד הנשואין כאחת שהתחתנה מגיל צעיר בגיל 18 בדיוק נשואה כבר 14 שנים עם כל הירידות והעליות עם כל הקשיים וההצלחות נכון שלא הכל ורוד במוסד הזה אבל למרות זאת אני לא מצטערת הנישואין גרמו וגורמים לי עדיין אושר. זכיתי בבעל מקסים זכיתי בשלושה ילדים מדהימים בית קטן מלא בחום ואהבה מי צריך יותר מזה? זאת השאלה...... מוסד הנשואים זה דבר נפלא שנותן לי המון חיזוקים ואהבה לא מתחרטת אפילו לא לשניה חג אורים שמח לכולם/ן חג של אושר ואהבה חג של אור ושלווה חג מתוק כריבה בסופגניה

חתולון*

New member
שיהיה לכם רק טוב....חן וחיים

לחן ולחיים מלכי הפורום והצ´אט אם לא תהיו כאן, הכל יתמוטט מאחל לכם חיים טובים ומאושרים ובמקהלה כולנו לכם כאן שרים חג אורים שמח חתולון

חתולוןןןןןןןן../images/Emo24.gif

תודה לך יקירי מעומק נישמתי לא צריך במחמאות להפריז כי תיכף נעלה פה לכמה את הקריז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חג אורים שמח חתולון מתוק מאחלת לך ולדניז את כל הטוב שבוע טוףףףף

../images/Emo65.gifחן שנזכה לרקוד ב...........

חתונת הזהבבבבבבבבבבבבבבבב עם מקל ביד ושיניים טוטבות העיקר הרבהההההההההההההההההההההה ימים מאושרים יחדיו. דואגת לאינטרס של אחי
מה אני אבשל לו ואכין קוראסונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת אוהבת ומתגעגעתתתתתתתתתת
חג אורים שמחחחחחחחחחחחחחח

מור אחותיייייייי../images/Emo24.gif

חג שמח נשמה לך ולבני המשפחה תגידי את שוב מתחילה?.... דואגת רק לאחיך אההה??? טוב את זוכרת מה אמרתי לך בעבר מי שדואג לאחיו יש לו ממה לדאוג חחחחחח כי כשמעלים לי ת´עצבים סובל מי שתמיד ראשון בקירבתי ותמיד תמיד אחיך מופיע ראשון כן ההוא הלשון חחחחחחחחחחחחח חג שמח ושובע טוב את יודעת שאני מתגעגעת המון ואת עוד הברזת לי אתמול...... טוב נו הפעם סלחתי אבל לא שכחתי
אוהבת אותך המוןןןןןןןן אבל על כך נרחיב בפון

בטח שלא

ואולי כן? לא, כן, לא, לא חושב. בעצם כן. אני מאמין באמונה שלמה שאפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.

ננסנס

New member
מאמין גם מאמין

לפעמים עוברים בראשי הירהורי "מה היה לו הייתי היום רווק... כמה הייתי חוגג ומתהולל..." אך מייד אני נזכר בנשים שבבית וחיוך מציף את פניי...

י פ ע ת

New member
חחח מושיקו באמת כמה נחכה עוד?

ואתה עופר ...שלא תחשוב שדעות קנדיות לא מעניינות אותי...אז שוט...!

מיקו 42

New member
המוסד

אף אדם לא ידע היה מאושר עד שהתחתן. יפעת שאלה: אולי תגיבי עכשיו שיתחיל להיות עניין מכלוף מאחל חג שמיייייייייח לכולם

למעלה