נישואים, כן או לא?

י פ ע ת

New member
נישואים, כן או לא?

<בעקבות ויכוח בצאט על הנושא > לו הייתם מזנקים לאתמול....האם הייתם בוחרים להישאר רווקים או שאתם כן מאמינים במוסד הנישואין וביתרונותיו על פני חיי הרווקות ? מה הייתם משנים לו ניתן? מעניין לדעת מה דעתכם! <את דעתי אכתוב בסוף>
 

י פ ע ת

New member
מושיקו , היא צריכה להיות מעניינת

מחכה כבר....
 

י פ ע ת

New member
הבעיה שלי היא דווקא עם הרווקים

שקיבלו פיק ברכיים מנישואים....<זה קשור למדיה הזו והשלכותיה?> פנטום תכתוב תכתוב....אני סקרנית
 
רק בגלל שאני אוהב אותך...

וגם בגלל שב-19:30 אני צריך להיות בהדלקת נרות... מעולם לא קיבלתי פיק ברכיים מנישואין, כי מעולם לא הייתי קרוב לנישואין. כשהייתי בן 25 רצתה החברה שלי דאז להתחתן ואני ממש לא רציתי, ומאז ועד היום לא התקרבתי לכך. האם הייתי משנה משהו ? שאלה קשה - מי יודע איפה הייתי היום אם הייתי נשוי עם שני ילדים ? האם הייתי מאושר יותר ? מי יודע ? לרווקות חסרונות רבים כמו גם לנישואין... הרווקות נעשית קשה יותר ויותר ככל שחולפות להן השנים... אתה מתחיל להסתגל למצב הזה, ואחרי שאתה מסתגל למשהו למה שתרצה לשנות אותו ? אתה יוצר לעצמך עולם משלך, הרגלים...וכמה שקשה לשנות הרגלים. כולם אומרים שהם מקנאים בשקט שיש לי בבית. ואני, מידי פעם, רוצה גם שיהיה קצת רועש אצלי... יש יתרון אחד בלהיות נשוי - לא מנדנדים לך... לא שואלים אותך כל חמש דקות "למה אתה עדיין נשוי ? למה עוד לא התגרשת ?" זו שאלה של חיבור בן 1,000 מילים...ולי כבר נגמרו המילים... שבת שלום !
 

י פ ע ת

New member
מאחלת לך הרבה רעש ובקרוב מאד...

להבדיל מרווקים אחרים אני מבינה שאתה עדיין מאמין ושואף למיסוד קשר בנישואים. עוד לא נס ליחנו מסתבר חחחחח
 
עכשיו שקראתי אותך...

זה נשמע מה זה מפחיד...
"שואף למיסוד קשר..." אאאאאאאאאאאאאההההה לללללללאאאאאאאאאאאאא...
 
פנטה... זו בדיחה? ../images/Emo12.gif

"יש יתרון אחד בלהיות נשוי - לא מנדנדים לך..." תשאל את בעלי.. חחחחחחחח
 

טאKילה

New member
אני חושבת שלהיות רווקה זה..

הכי כדאי,הכי נוח, וואוו לקרוע את העולם. הכי כייף את אדון לעצמך בלי כאב ראש. אז ללדת ילדים כרווקה מה רע?ורק בגיל בשל. לחיות עם בן זוג אם מתחשק,הניר לא מעיד כלום.
 

י פ ע ת

New member
הכי נוח אולי...אבל...

מה עם תחושת "הביחד" המשפחתית...תחושה שכל ילד מרגיש בה הכי מוגן, הכי מאושר...ולא רק הילד....אני לפחות נהנת מאד מתחושת המשפחתיות הזו ולא יכולה בלעדיה.
 
למעלה