נישואים ובגידה

felka

New member
יצא לי משפט פרוידיאני ../images/Emo13.gif

הריסת אמון בין שי אנשים הוא אחד התהליכים הקשים ביותר לשחזור. הריסת אמון בין שי אנשים הוא אחד התהליכים הקשים ביותר לטיפול.

nowonder

New member
בחייך, הרי לא היית זקוק לפוליגרף

כדי להתגרש. היית זקוק לו כדי לצאת צודק. אבל האמת, יצאת אידיוט נקמן. (לא שאישתך כזו נפלאה. אבל לא היא כתבה את הפוסט הזה). (בחיי, דווקא בשבוע הנחמדות באת לי? בשביל לקלקל?)

רפסודיה

New member
מהו המקום השלם ממנו הגעת להחלטה להתגרש?

עוד לא הבנתי איך בדיקת הפוליגרף הצילה לך את החיים ועזרה לך להבין עם מי יש לך עסק. האם הידיעה שאשתך שכבה עם ארבעה גברים שונים במהלך נישואיכם זה המקום השלם ממנו הגעת להחלטה להתגרש?

chenby

New member
קוראים לזה "אגו"

קודם קראתי משפט ענק לאנשים עם אגו גדול, יש אוזניים קטנות.

אייבורי

New member
יש בדיחה כזאת

ש: איך יודעים מתי עו"ד משקר ? ת: כאשר השפתיים שלו זזות. כאשר נוצר שבר של אמון, בעצם מתערער עולמך, אינך יודע אם האדם מולך משקר או דובר אמת, אתה אינך סומך עליו בדבריו. דומה הדבר לנער שצעק זאב זאב. אולי זאת הסיבה העקרית שכדאי לבני זוג למעט בשקרים, כי כל שקר שמתגלה מערער את האמון. בדיקת פוליגרף כביכול מאפשרת להחזיר את האמון בדברי הצד השני. לצערי נדמה לי שהיא טובה רק להחלטה מסויימת כי אם יכשל, הרי זאת הוכחה ניצחת לזה שלא ניתן להאמין לו [אפילו המכונה מראה את זה] ואם יעבור, אזי המכונה אמינה רק בשמונים אחוז, זה לא מבטיח דבר לעתיד ושאר ירקות.

chenby

New member
בדיקת פוליגרף

אולי תאפשר להחזיר אמון בצד השני אך תאבד כל אמון לצד הראשון.

אייבורי

New member
אם לא הייתי ברור

אני חושב שאם יש בכוונת צד א לקחת את צד ב לפוליגרף המצב שלהם דורש עו"ד לכל אחד מין הצדדים ושופט שיחתום על המסמך. אבל כמו שאמרתי, פוליגרף טוב לשלמות ההחלטה להתגרש. [ככה אתה בטוח שהצד השני שקרן מועד]

felka

New member
כמה דברים

בדיקת פוליגרף לא נועדה למצוא את השקר אלה לתת כיוון לחקירה. שאנשים שונים מגיבים אחרת למכונה , כמו שאמרו כבר מדויקת בפחות מ80 אחוז. לדעתי, ברגע שנודע לך על קשר שהוא מעבר לזוגיות שלכם לא היית אמור לרוץ ולספק את יצר הצדקנות שלך. אלה לחשוב מה אתה רוצה שיהיה לך בזוגיות ואם אתה רוצה אותה בכלל. משם היה אפשרי ללכת לטיפול ותאמין לי, כמו שאני שמעתי, בטיפול יוצאים אדים מהאוזניים עד שמגיעים לנקודת התחלה. אם אשתך בגדה בך כנראה הייתה סיבה. אני לא אומר שאתה אשם. יתכן והיא שמרה משהו לעצמה ולא ספרה לך מסיבות שלה. משבר באמון שלכם נולד הרבה לפני בגידה. העובדה שהיא הסתירה ממך אומר שהיא לא יכלה לספר מסיבות שלה או שלכם.

למעלה