אז ככה,
המרתון לא צלח בימים ההם, אבל ראיתי סרטים בזמני החופשי בזמן ואחרי כן (ועדיין). מאלה שהצלחתי לראות עד עכשיו ואהבתי: When night is falling לראות ולהבין בלי מילים את התמורות שעוברת המורה (עכשיו שאני נזכרת בזה, אולי ביה"ס הזה בגליל צריך להקרינו לצוות שלו). Desert hearts שוב מדובר במורה/מרצה שחייה הזוגיים עלו על שרטון והיא באה לבקש גירושין, כאשר מתפתחת סצינת אהבה לסבית יפה. נראה לי, שצריך לראות כל סרט ברוח התקופה והזמן, כדי להנות ממנו. 1985 זה היה הסרט הראשון אאל"ט עם סצינה לסבית פיור שהפיקה אישה. A Village Affair - סרט אנגלי, אישה נשואה ל"בעל משעמם" עוברת לגור בכפר!, וחמה נודניקית להפליא. מה שבעיקר מראה הסרט כיצד אישה שלא חיה את מה שהיא נותרת כבויה, ולחייה אין טעם. המצב מתהפך כאשר היא מכירה בנטיותיה וממששת אותן, אבל אז החברה מקיאה אותך מקרבה ... הסוף - טוב לא אקלקל לכן (אישית, הייתי מעדיפה סוף אחר). Boys on the side עם Whoopi Goldberg בעיקר מדבר על חברות בין שלוש נשים כשאחת מהן חולת איידס. בסדררר כל השאר עייפו במיוחד שהנושאים כאילו חוזרים על עצמם, אישה נשואה משוממת טיכו מהחיים הזוגיות שלה ומחפשת את עצמה ... כשרואים את זה פעם ראשונה, שנייה אוקיי יותר מזה - כמו שאמרה רו, מתחיל לעלות על הנרווים. ככה גם הסרט האנגלי between two women. ד"א ראיתי גם את הסרט All over me ולא הבנתי על מה כולן התלהבו כל כך. יש לי עוד כמה סרטים שאני צריכה לראות, וממש אין לי זמן, אחד מהם זה Gia, שלא ראיתי ופאקינג אמל עוד לא! ועוד כמה - אעדכן בהמשך. ז-ה-ו עכשיו אני ממש צריכה לרוץ! נ.ב. עכשיו מתחיל להרגיש לי על מה את מדברת רו, הצניעות השמרנית בסרטים הלסביים. אולי נייחד פרק לזה לכשאחזור.