ניראל והסיגר:)

באמת תמונה חמודה...

אני אוהבת את היופי של ניראל. יש לה יופי מיוחד וכובש... יש לה גם אופי של וו'ינרית... כאילו הכל קטן עליה. לא אכפת לה מאף ביקורת או ממה שחושבים עליה בתור דוגמנית ובכלל. זה ממש טוב. רק ככה היא תצליח. שום דבר לא יעצור אותה... היא עוד תצליח ותגיע רחוק...

ran refael

New member
אויי וואווי

רק מדינה כמו ישראל תמקם בחורה ערביה במרכז עולם הזוהר הישראלי מה לא עושים בשביל ליצור רכילות ולקבל פרסום? ובלי קשר לערבי או ישראלי.. לניראל יש נתונים של דוגמנית אבל אין בה שום דבר זוהר, הבחורה מתנהגת כאילו מוכנה לקרב תרנגולות אני פוחד להתקרב אליה שלא תתן לי כאפה, מודל לחיקוי של החבר'ה משוק הכרמל אני לא מבין, הביאו לתוכנית הריאלטי הזאת, את כל השמות התותחים בתחום שישפטו, וזה מה שהם הצליחו להוציא מהתוכנית? איזה נפילה

היא גברית וולגרית מידיי...

וזה ברור שהיא זכתה בתוכנית הריאליטי הזאת רק בגלל שהיא ערביה.

sheepi

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

היא וולגרית, אין לה שום קלאסה והיא פשוט פוטוגנית ברמות ויוצאות לה תמונות מדהימות אבל חוצמזה אני לא רואה בה שומדבר מעבר... זה לא מספיק שיש לך נתונים של דוגמנית אם יש לך אופי נוראי שאף אחד לא סובל אפחד לא יעסיק אותך

moranporati

New member
גועל נפש פשוט...........

אני מזדעזעת כל פעם מחדש מהמחשבה שהיא נבחרה...היא כל כך אגרסיבית ופראית שזה אי אפשר לתאר.... תראו משו באמת יפה שלא רואים כל יום............היא הייתה צריכה לזכות ואני רוצה ליראות שמישהו פה יגיד שלא... http://web.msn.co.il/msn/love/thebeautiful/3FCCBAE22DE4434CADFF88E317B91DCC.htm

sheepi

New member
מימי מדהימה!!!!!!!!!

ואני מתכוונת לכל מילה שאני אומרת
היא 100% הייתה צריכה להיבחר רק חבל שכל התוכנית הזאת היא משחק מכור מראש רק כדי לקבל כמה שיותר רייטינג ולא ברמה מקצועית איך שהם משחקים אותה שזה...

אפשר לחשוב שהמתמודדות האחרות

בתוכנית היו חכמות.. (איך שאלו את מימי, מי היה ראש הממשלה הראשון, אז היא ענתה "בגין..?" והאחרות לא יותר טובות). מה גם שזו תוכנית ריאליטי על דוגמנות, ולא על חכמה ואינטליגנציה. ככה שכולן שם לא מציאה כל כך גדולה מבחינת מנת משכל (בלון המעטה), אבל כריסטין לפחות נראית טוב.. בשונה מרוב המתמודדות בתוכנית.

או ששאלו אותה מי היה הנשיא..

חח זה באמת לא משנה... הטימטום שלהן פשוט זועק לשמיים

masterboy

New member
ואם אני אשאל

מי היה ראש הממשלה בזמן מבצע קדש? באיזה שנה היה את המהפך הגדול? באיזה מבצע ישראל זכתה ביתרון אסטרטגי במלחמת ששת הימים וכו'? אלו שאלות לא פחות בסיסיות ואני מתערב שרוב האנשים בישראל עד גיל 25 לא ידעו בכלל על מה אני מדבר. ידע לא קשור ליכולת שיכלית. דיברתי כבר עם אנשים שהיו בשלוש יחידות באנגלית ומתמטיקה והרחיבו רק מקצוע אחד שגם הוא קל ביותר והיו חכמים פי כמה מרוב אלו שמקבלים 90 ו100 במתמטיקה, אנגלית, היסטוריה וכו' ברמות של 5 יחידות לכריסטין יש עיניים מדהימות והיא מאוד יפה אבל היא באמת טיפשה. ששמעתי אותה אומרת שהיא לא אוכלת בשר אבל אוכלת עוף בגלל שפרה זה חיה ועוף זה ציפור ממש לא הבנתי איך אינטיליגנציה כזאת אפשרית. היא אומרת שזה עיניין של התרגשות או שפה אבל הדברים הבסיסיים האלו לא יכולים לנבוע ממחסום של שפה הרי זה לא שיצא לה משהו מוזר בגלל אוצר מילים לקוי או משהו בסגנון. בכל מקרה, האינטיליגנציה שלה זה לא הדבר הכי חשוב כאן. אינטיליגנציה של אדם שעובדים איתו תמיד חשובה בחיים ואני בטוח שאם יהיו לה הברקות כאלו בזמן ימי צילומים זה לא יקל על העבודה של הצוות אבל התוכנית הזאת בכל מקרה לא התמקדה באופי של הבנות אלא רק ביופי שלהן...

HAINEEKEN

New member
איכס איזה טעם גרוע יש לך

אומנם ניראל שעירה ודוחה אבל מימי מכוערת לא בהרבה פחות. אלישיה ושרון היו הכי יפות שם.

pinki girl1

New member
לפי דעתי אליסיה היית צריכה לקחת!

למימי אין גוף של דוגמנית... אבל די זה היה ...חחח וכבר קבעו מי מנצחת גם אם נרצה לא נוכל לשנות את זה...חחח

לדעתי קריסטין היתה צריכה לזכות...

בחורה מדהימה ובמציאות עוד יותר יפה... סתם הקצינו את ה"דמות" שיצרו לה בתוכנית... קריסטין, לדעתי, הכי יפה שם ועם נתונים של דוגמנית. מימי נמוכה ולא כ"כ רזה, אבל עם פנים ועיניים מדהימות. קרן גם כן נמוכה והשיניים שלה- ממש לא אהבתי. שרון פשוט יפהפיה, אבל לא אהבתי את הגוף שלה... לדעתי קריסטין, ניראל ואליסיה, ולאו דווקא בסדר הזה, הכי מדהימות שם.

למעלה