ניק ופריס השרמוטה ?!

free soul

New member
אני ראיתי את התמונות..

לא ניראה לי שהם יחזיקו מעמד הרבה זמן.. היא ניראית לי לא אמינה.. אבל, אם תסתכלו טוב לתוך העיניים שלה, היא ניראת ממש מאוהבת בו. בטח זה יחלוף לה מהר כשהיא תפגוש גוש בשר טרי אחר....

hadasrulez

New member
רגע רגע רגע...

היא הייתה חברה של פרד דאסט (ככה כותבים
) נכון???? והם חמודים ביחד אבל היא כזאתי פלצנית כזאת (הכוונה לסנובה..) לא יודעת אני לא מכירה אותה אבל נראה לי שיותר מתאימה לו חברה כזאת מגניבה... אבל אם טוב לו אז בסבבי

free soul

New member
מידע חשוב! כנסו דחוף!!!../images/Emo12.gif[על פריס]

אותה "פריס" הזאת.. הופצו עליה מן סרטון קטן? שהיא מקיימת יחסי מין עם חברה לשעבר?! הראו את זה בגיא פינס!!!!! והסרטון הזה בהסכמתה המלאה... תראו תראו. ממש נערת פלייבוי.....

N i c k i T

New member
חחחח לא אוהבים פה את פאריס אה?

לא נורא העיקר שניקי מאושר והוא נראה מאושר וגם היא אבל השאלה אם היא באמת לא תפגע בו בסוף כי היא תצטער על זה ...
ודרך אגב מישהו פה רואה פרדייז הוטל?

BShenB

New member
../images/Emo7.gifגם אני שואלת למהה????? פורקהה??

בהתחלה כששמעתי שניק יוצא עם פאריס .. לא ממש התייחסתי לזה ברצינות אבל עכשיו עם כל תמונה נשבר לי ה- לבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!! כמו לכולםםםםםםםם!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאא רוצההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadasrulez

New member
אני בעד

לעשות עליה ערימת בנותתתת
חי חי חי סתם סתם... יאללה בואו נפתח התערבות כמה זמן אתן חושבות שהם ישארו בצוותא!! עזבו אני מושפעת... אאההה המלצה חמה אליכן!!! תראו חזרזיר ברוסית
--- סורי אם זה שולח פעמיים
---

LiOr CaRtEr

New member
לכל דבר ברוסית יש צליל משעשע ומעודד

=))) אמרו לי היום שהמבטא הרוסי שלי נשמע בדיוק כמו המקור!!! (אני לא רוסיה אבל רוסיה אמרה לי את זה!!!!!!!!!) ריגוששששש כן כן... יש אנשים שיודעים להעריך את הדברים הקטנים בחיים - כמו מבטא רוסי טוב. זה יכול להיות מאוד שימושי!=)

hadasrulez

New member
אני חייבת לדעת רוסית!

רוסים=עם יפההההההההההה גגגגגאאאד אני מכירה רוסי בלונדיני עם עיניים ירוקות הוא חייב להיות דוגמןןןןןןןןןןןןןן
אני רצימנית!! הוא שילוב של ליאונרדו דקפריו ו...ניק קרטר! אבל עם גוף מדדהיםםםםםם אההההה למה לא מלמדים רוסית בבית ספר במקום ערבית
טוב קצת גלשתי מהנושא חי חי חי תסלחו לי
אני פשוט מאוהבתתת

hadasrulez

New member
ייייייייייייייווווווווווווווווווווו

איזה כיף לללללללללללכככככככןןןןן!!!!!

N i c k i T

New member
אצלי מלמדים רק אנגלית.....

וערבית בחטיבה אבל יש כאלה שבוחרים בזה בתור מגמה בתיכון אני לא בחרתי כי ערבית לא מעניין אותי אבל ספרדית היה יכול להיות מגניב ואני יודעת קצת.

LiOr CaRtEr

New member
אני למדתי רק צרפתית ועשיתי בגרות

אבל אני יודעת שהכל ממש כייף כי יש אחלה מורים וזה.. חחח טוב איך הגענו לדיון על שפות???=)

NarihS

New member
מזה שאיזה אחת המליצה לראות

את החזרזיר ברוסית.. :)

למעלה