ניק ופריס השרמוטה ?!

Miri86

New member
ניק ופריס השרמוטה ?!

למה ????????????????????????????????????????????????????????????? HELP ME GIRLZ !

Miri86

New member
מישהו כבר ראה את זה ?

אהההההההההההה. *מיבבת*

NarihS

New member
כן

ויש עוד הרבה תמונות שלהם... באתר www.not-like-you.com הזונה הזאת נמרחת עליו לגמרי, חוצפנית שכמותה.. נדמה לי צריך ללכת לשם להגיד לה: היי גברת זונה, פרחה וכל מיני, את לא מקבלת את ניק, הוא שלנו רק שלנו(של המעריצות) ואז היא לא תבין מה קורה ותעוף משם ותעזוב את ניק שלנו לבד.. :) מי שמסכים איתי יגיד I! :)

Miri86

New member
מתקפת שרמוטות !!!

איך הן מוצאות תמיד את ניק ? איך ??? אולי יש להן איזה רדאר כזה. והן סורקות את השטח בגלי רדיו ! מי יותר איומה- פאריס הילטון-קרלטון-שלמה המלך-מוריה פלאזה, או מנדי-ווילפלוץ ?

Miss Kitty

New member
טוב, די..

תהיו נחמדות.. אתן לא חייבות לאהוב אותה, אבל גם לא לרדת עליה, לקלל אותה ולאחל לה מוות.. בתור מעריצות של ניק, תקבלו את זה שהוא מחבב אותה, ותבינו שכל השנאה הזאת היא לחינם, כי ניק מילא לא יודע מה הדיעה שלכן, וגם אם הוא היה יודע, לא נראה לי שהיה לו אכפת.. אולי הוא דווקא היה נעלב כי אתן יורדות על חברה שלו..

NarihS

New member
אני יודעת, תאמיני לי שאני יודעת,

כל הדיבורים האלה שאם הוא מאושר אז גם אנחנו צריכות להיות מאושרות, אבל זה קשה, אני לא יכולה לראות אותו עם איזה אחת.. אוף.. למה יש לו חברה? החיים קשים.. טוב אני מוסיפה עוד תמונות קשות...

NarihS

New member
סתכלו משהו שאני עשיתי!!!

אם כבר אני בקטע של לשים תמונות.. תגידו לי מה אתן חושבות.. :)

LiOr CaRtEr

New member
למה כתוב בכתבה הקטנה הזאת

"EX-backstreet by nick carter..." ???????????????????????

Miri86

New member
אוקי דוקי. לאחל מוות -לא.

אבל להודות שהיא בחירה... מממ... לא מוצלחת במיוחד. הבחורה יצאה עם חבר של שנון דוהרטי (בן 30 פלוס, שמנמן. והיא בת 21-22, לא?, והצטלמה לקלטת סקס. *נראה רע!*) אז ממממ... היא בחירה גרועה, ללא ספק. וכדי לצאת למסלול אופטימי יותר- עם איזו בחורה מפורסמת הייתן רוצוח לראות את ניק ?

NarihS

New member
נדמה לי שהתמונה שעשיתי כבר

אומרת הכל.. כמו שאומרים, לתמונה יש אלף מילים,משהו כזה בקיצור, עם בריטני, אבל, בריטני הישנה, לא בריטני של עכשיו, בריטני שהייתה יותר טובה ופשוטה וזה..

Miss Kitty

New member
../images/Emo3.gif

זהו.. אין לי כוח לשמור עוד תמונות.. כנסו לכאן אם אתן רוצות עוד תמונות שלהם ביחד..

למעלה