אממ זה אומר ש את בחורה על רמה כי בחרת ניק יוקרתי משהו . .
א אידאל1 New member 26/1/11 #39 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
I itamar theking New member 26/1/11 #40 ללא נושא סורי אני מטלפון לא יכול לראות אמוטיקונים זה היה V או X ..? לא קבלתי תשובה זה חשוב
I itamar theking New member 26/1/11 #42 קצת מפתיע לא מתאים לך לסיים את זה ככה באמוטיקון מחייך איפה הניתוח של השאלה.. איפה האיבחון על הניק.. לא מתאים כנראה התעייפת כמה כבר אפשר לחשוב/tapuzforum/images/Emo3.gif
קצת מפתיע לא מתאים לך לסיים את זה ככה באמוטיקון מחייך איפה הניתוח של השאלה.. איפה האיבחון על הניק.. לא מתאים כנראה התעייפת כמה כבר אפשר לחשוב/tapuzforum/images/Emo3.gif
א אידאל1 New member 26/1/11 #43 אה אתה לא מכיר אותי אע"פ שאני ממש בעיצומו של ניתוח הסמיילי החרדי גם הוא מגיב בכעס אבל לאט לאט מגלה חולשה ומתחיל להודות לי
אה אתה לא מכיר אותי אע"פ שאני ממש בעיצומו של ניתוח הסמיילי החרדי גם הוא מגיב בכעס אבל לאט לאט מגלה חולשה ומתחיל להודות לי
א אידאל1 New member 26/1/11 #47 זה לא קיפוח בנות בוחרות את הניק שלהם לאחר שבב מחשבה שנובעת מבפנים אצל בנים זה בקושי עובר את האצבע וזה גם בשביל לכתוב
זה לא קיפוח בנות בוחרות את הניק שלהם לאחר שבב מחשבה שנובעת מבפנים אצל בנים זה בקושי עובר את האצבע וזה גם בשביל לכתוב
ש שיבולת נרד New member 26/1/11 #49 שיבולת נרד? מעניין מזה אומר על אישיותי/tapuzforum/images/Emo4.gif
ק קליט New member 26/1/11 #54 יש בזה משהו לפעמים זה מעיד על משהו, לא תמיד, וזה נכון גם אצל הגברים, כי הרי חשבנו קצת לפני שבחרנו את הניק .
יש בזה משהו לפעמים זה מעיד על משהו, לא תמיד, וזה נכון גם אצל הגברים, כי הרי חשבנו קצת לפני שבחרנו את הניק .