יפה, את מסוגלת ליותר
ק קליט New member 26/1/11 #57 למשל אצל "קשה זאת אומרת אפשר" רואים שהוא מאריך בדיבור . ואפילו בניק שלו הוא האריך . .
ק קומפוזיציהה New member 26/1/11 #17 תגיד... כבוד הרב, יש מצב ת גם מזהה לי ומתאר איך בעלי יראה.. תעביר עליו זיהוי,ושלח אותו לקופה הראשית... תודה.
תגיד... כבוד הרב, יש מצב ת גם מזהה לי ומתאר איך בעלי יראה.. תעביר עליו זיהוי,ושלח אותו לקופה הראשית... תודה.
ק קומפוזיציהה New member 26/1/11 #30 בדקתי לראות אם אתה 'משלנו...' אבל אתה לא... אמרת 'אלוף בשחור.'..המשכתי את השיר... לו היו לך פחות תאים מתים,אולי היית עולה על משו..תמשיך עם חירבוש הניקים!עדיף..
בדקתי לראות אם אתה 'משלנו...' אבל אתה לא... אמרת 'אלוף בשחור.'..המשכתי את השיר... לו היו לך פחות תאים מתים,אולי היית עולה על משו..תמשיך עם חירבוש הניקים!עדיף..
א אידאל1 New member 26/1/11 #34 את קשה להכנס אלייך אבל אחרי שנכנסים עולם ומלואו יש בך שמחת חיים את בס"ה מכוונת את עצמך יפה ע"פ הכרות עצמית נרכשת יש לך מחסומי כניסה אבל אחרי שעוברים אותם את כמעט לא מבקרת יותר
את קשה להכנס אלייך אבל אחרי שנכנסים עולם ומלואו יש בך שמחת חיים את בס"ה מכוונת את עצמך יפה ע"פ הכרות עצמית נרכשת יש לך מחסומי כניסה אבל אחרי שעוברים אותם את כמעט לא מבקרת יותר
ש שיחת חוץ New member 26/1/11 #33 שיחת חוץ ליגההה. חחח..מה אומר עליי הניק שלי?? שאענה??שבאותו רגע קראתי את מדור `שיחת חוץ`..והזדהתי..וקראתי על שמה..
שיחת חוץ ליגההה. חחח..מה אומר עליי הניק שלי?? שאענה??שבאותו רגע קראתי את מדור `שיחת חוץ`..והזדהתי..וקראתי על שמה..
א אידאל1 New member 26/1/11 #35 טוב. אחרונה תמשיכי ללכת עם האמת הפנימית שלך במקרה שלך אפשר עוד להרחיב