ניקיון

keoser

New member
מדהים וכל הכבוד ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif :)

החלטתי לעשות ניקיון בעקבות ההודעה הזו שלך, וכשאני ארגיש שזה נכון לי אני אתחיל עם זה :) עצות/מחשבות *שלי* לגבי מה שכתבת: "איך? כתיבה של הדפוסים ואז?" אני הייתי קודם שם אליהם לב כשהם קורים. זה הרי קורה באוטומטיות (אצלי לפחות). אז לזהות למה זה קורה, ואז לעבוד על שורש הבעיה תוך כדי מודעות למחשבה האוטומטית, שפשוט תשנה :) (מציע טיפול בסימפטום תוך כדי הבעיה.. אבל אם הבעיה תיפטר, כבר הסימפטום לא יהיה שם). ככה מרגיש לי עכשיו בכל אופן. :) לגבי הרמה הרגשית: מאיפה המעבולות מגיעות? הרי לכל מעבולת יש סיבה.. אם זה אנשים, או מקום עבודה וכו'.. סתם מערבולות רגשיות מרגיש לי "כללי" מדיי. רמה אנרגטית: ניקוי לא מסתדר *לי* לבד, מציע להוסיף לזה פיתוח אנרגטי של צ'אקרות. אני התחלתי לעשות את זה. התוצאות מדהימות. :) ד"א -- אני לא צריך לעשות כמעט כלום בשביל זה. את הלב, מה שאני עושה זה פשוט להשאיר מעליי כדור ורוד במשך היום שמטעין ומחזק את הצ'אקרה ואותי :) זה קל ופשוט!!!!!!!! :) כל מה שאני עושה קל ופשוט בעצם :) גם לקפוץ 15 דקות רצוף :) בהצלחה, ותודה על השרשור *המדהים* הזה!!! :) * אלו דעות שלי. אולי אני טועה. אני מתנסה עם זה עכשיו, זה לא מניסיון של דברים שהצליחו :)

היי ../images/Emo13.gif

אחלה... למה הכוונה ב"לעבוד על שורש הבעיה"? איך אני מוצאת אותו? ב"מערבולות רגשיות" הכוונה לדרמות. זה יכול להיות קשור לכל דבר
לגבי סיוע בניקוי אנרגטי, קיבלתי, תודה... יאללה, אתה בא לקפוץ קצת
דלית

keoser

New member
../images/Emo105.gif הופ הופ הופ ../images/Emo105.gif

שואלים את הלמה! :) ככה מוצאים את שורש הבעיה, לזה התכוונתי. :) אני מאמין שאת יכולה להעזר בזה בקונג-פו, היא ממש טובה בזה. אני אשמח לעזור לך אם אני אוכל :) לגבי דרמות, אני לא יודע איך אני יכול לעזור לך. אני פשוט מזהה את הדרמה מתחילה, ועוצר אותה. דרמות אצלי נובעות מהנחת הנחות לפעמים -- אני פשוט מתבונן בזה, ומפסיק את זה, "אלו רק מחשבות", כמו שחברה מקסימה שלי אומרת :) לפעמים אני לא מסוגל לעצור את הדרמה, היא פשוט מתגלגלת. אני מודע לזה שזו רק דרמה *שאני יצרתי*. אני מתבונן גם בדרמות של אנשים אחרים, בכדי לראות דרמות *שאני יוצר* בעצמי. התבוננות זה *כלי מדהים*. דרמות אחרות יכולות לנבוע מרגשות שלנו, כעסים. בעצם, דרמות יכולות לנבוע מהרבה דברים. אני פשוט מזהה אותם, ומנסה ליירט אותם בתחילתם. דוגמאות לדרמות (שאני מזהה): "יוווווו, איזה מטומטמת היא, אני לא מאמין שהיא שפכה את הא' על השולחן!" "לעזאזל עם האידיוט הזה. איך הוא יכול לחתוך אותי את הנתיב שלי וכמעט לגרום לתאונה?!!?!" "כוס אמאק עם המלצר המטומטם הזה, איך הוא טועה בארוחה?! ראבק, כמה טמבל אתה יכול להיות, הייתי מ-פ-ו-ר-ש!" זה בנוגע לזיהוי שלהן, הניקוי קצת יותר חלש אצלי (אם השאלה הייתה מכוונת לפה גם). אשמח לקבל פתרונות לזה, אם את מוצאת. ד"א, ביטוי קיצוני של הדרמה עוזר לי. לדוגמא, יוסי הולך ברחוב קצת עצבני, ומתלונן *על כל דבר* ומוציא את הרע שבכל דבר. זה פשוט גורם לזה לצאת ולא להיות בתוכי יותר. להקצין את הדרמות האלה, גם עוזר.. פרסמתי פה פעם שירשור על הקצנה שעשיתי לחברים שלי. זה היה מדהים ומופלא בסופו של דבר :) אז בעצם, פריקה או הקצנה. או סתם להתחבר למקום רגוע בך ולהתבונן בשקט בסערה שתדעוך. טוב סתם כתבתי את ההודעה הזו בלי לערוך אותה, אז אם היא קצת מבולגנת, סליחה! :) באהבה, יוסי! :) וכן, אני רוצה לקפוץ! :) אולי אחרי השיעור ברביעי, אולי אני אקפוץ קצת קודם. אני עדיין מוחה על זה ששיעורי הקונג-פו שלי הפכו לשיעורי אירובי ^+^ :)

למעלה