זה קל זה פשוט
New member
ניקיון ../images/Emo101.gif
אני פותחת כאן שרשור במטרה לשפוך אור על הנושא הזה: ניקיון הכוונה שלי היא לניקיון בכל הרמות של הקיום שלי. כל החלקים, כל האפשרויות. אני מעוניינת להגדיל את רמת הניקיון בחיי: לנקות את המיותר, את העבש, את המזיק, את הלא רלבנטי, את השקרי, את המחליש, את האוטומטי... אני מעלה כאן כמה רעיונות שחשבתי עליהם ומבקשת הערות, הארות ורעיונות נוספים
ניקיון ברמה הפיזית: לעבור אזור אזור בבית שלי ולנקות אותו מהמיותר. כולל ניירות, ספרים, בגדים, דברים, אוכל, כלים, תמונות, פיצי'פקעס. אפשר ללוות את זה בשחזור והחזרת כוחות עם דברים שמעלים זכרונות וכו'. עדיף לא לעשות את זה לבד כדי שיהיה את האומץ באמת לוותר על דברים
לזהות הרגלים פיזיים שלי המיותרים לקיומי ולנקות אותם, לנטרל אותם. איך? ניקיון ברמה רגשית: לזהות מערבולות רגשיות ודרמות ולנקות אותן. איך? ניקיון ברמה מחשבתית: לזהות אמונות מיותרות שיש לי ולשחרר אותן. איך? לדוגמא להתמיר אותן לאמונות מסייעות. לזהות הסכמים שונים שיש לי עם עצמי ועם אחרים ולהגדיר אותם מחדש. איך? לרשום ולשנות בכתב. לזהות דפוסי חשיבה מזיקים ולא רלבנטיים ולנקות אותם. איך? כתיבה של הדפוסים ואז? ניקיון ברמה אנרגטית: לעשות רשימת אנשים מכל מיני תקופות בחיי ולבצע איתם החזרת כוחות ושחזור. תרגול של מעברים קסומים באופן יומי. תרגול של מדיטציה באופן יומי. אני כבר עושה. דלית
אני פותחת כאן שרשור במטרה לשפוך אור על הנושא הזה: ניקיון הכוונה שלי היא לניקיון בכל הרמות של הקיום שלי. כל החלקים, כל האפשרויות. אני מעוניינת להגדיל את רמת הניקיון בחיי: לנקות את המיותר, את העבש, את המזיק, את הלא רלבנטי, את השקרי, את המחליש, את האוטומטי... אני מעלה כאן כמה רעיונות שחשבתי עליהם ומבקשת הערות, הארות ורעיונות נוספים