ניקיון של פסח

CBRRRRRR

New member
../images/Emo41.gif הוראות ה|פשיט| לניקוי מעיל

קודם כל לבדוק את סוג המעיל. אם מדובר במעיל עור של פרת חופש אסור לנקות אותו בשום אופן אלא לתת אותו לניקוי חופש כלומר להלביש אותו על פרת חופש אחרת ולתת לפרזיטים הטבעיים ולגלגול בעשב רך לעשות את שלו.
אם מדובר במעיל קורדורה [כן נשיא, זה השם של החומר הזה], צריך לבצע את סדר הפעולות הבאות: 1. למצוא בחורה 2. אם פולניה - דלג לשלב 5 3. אם לא פולניה, בדוק אם אמא שלה פולניה 4. אם אמא שלה לא פולניה, חזור לשלב 1 5. חזר אחריה, שלח לה פרחים, שלח לה מילות אהבה שזורות במתנות קטנות, עד אשר יישבר כח הרצון שלה והיא תיכנע ותתמסר לך עד ללא גבול. 6. אחרי שהיא מתמסרת אין ברירה וצריך לעבור לגור ביחד. 7. כשכבר גרים ביחד, יש "להביא לה בקטנות" לאט לאט כדי שלא תשים לב. זה מתחיל מ- "ממי, תביאי לי את נעלי הבית" ו- "ממי, למה הקפה שלי עוד לא מוכן?", ממשיך דרך "ממי, איך זה שהאוכל שלי עדיין לא מוכן" ובסוף היא אפילו תכבס ותגהץ עבורך. 8. אחרי שהיא מכבסת ומגהצת עבורך אתה יודע שהיא שלך. 9. תן לה את המעיל. היא כבר תדע מה לעשות איתו (בזמן שאתה יוצא עם החברים לשתות בירה ולדבר על כדורגל). כפי שבוודאי ידוע ל- TLLF ולאזרח, ה- CBRRRRRR גם לא יודע לוגיקה וגם לא טוב בבחורות פולניות, אין לו נעלי בית ובאופן כללי הוא נאלץ להיות עקרת בית בעצמו בעוד שזוגתו מנעימה את זמנה בדברים יותר פרודוקטיביים.

CBRRRRRR

New member
../images/Emo163.gif תקרא שוב...

אני לא הצלחתי לבצע את כל המשימות הנדרשות לפי רשימת המטלות. המממ... מעניין מה לא עשיתי נכון?

אזרח פ.

New member
../images/Emo5.gif (מעביר נושא... ../images/Emo163.gif)

מה עם הקווא בלה-מאנס ? לפי האתר ממשיך עם מקום רביעי...

OMERTLLF

New member
../images/Emo41.gifהסתיים עכשיו../images/Emo41.gif

סוזוקי R1000 ראשון ושני (מספרים 1 ו 2 בהתאמה) שלישי - ימהה R7 רביעי - צפרדע ZX9R חמישי - סוזוקי R1000 שישי - לא יאמן - ימהה R1 (מספר 94) למרות ההחלקה ומסתבר שלא פרשו מהמירוץ

למעלה