ניקיון של פסח

el presidente

New member
ניקיון של פסח

הנשיא החליט להוריד את המזכרות שנאספו על המעיל שלו במשך הזמן בטיולים.. איך קבינימט מנקים את המעיל..(מעיל של ספייק).... מכבסים ?..עם מיברשת וסבון? ..ניקוי יבש?... הנשיא..שלא מוצא את ההודעות בארכיון שנגעו בנושא הזה...

el presidente

New member
זו לא חלודה..זו צביעה אומנותית

נותן מראה רטרו קלאסי שאנטי באנטי.... יתושים..אדוןTTLF...יתושים..איך אני מוריד את המיצים שלהם מהמעיל!?

R-יק

New member
מגבונים לחים...

כן... אלו של התחת של בעוללים הרכים...

el presidente

New member
מגבונים? ..כאלה עם ריח ?..

יענו..לשפשף את כל המעיל? .אין דרך יותר יעילה? .. דרך אגב..אפשר להישתמש במגבונים משומשים?...

R-יק

New member
בטח!

הכי טוב זה עם המשומשים...
יש בהם חומרי סיכה טבעיים...

גיאג

New member
לניגוב תחת של עוללים עלק ...R יק

בוא נהיה כנים , ספר לנו שליד מטתך יש סט שלם של המגבונים הללו לטובת בנות צפון הארץ הענוגות , אל תמעיט בערך עצמך !!!

R-יק

New member
ששששש...... ../images/Emo157.gif

יש לי תדמית של ילד טוב כאן בפורום...

sentinel

New member
ואני מוסיף לשאול:

איך מורידים שחור אספלט מהמעיל?

OMERTLLF

New member
אההה, ביתושים עסקינן

חשבתי יתושים שהחלידו על הכאילו ניקל באגזוז. טוב נו ישנה ערכה לניקוי - נדמה לי שבאבזריון - מכילה סוג של שמן+עוד סוג של שמן +ספוג...כולה 100 ומשהו ש"ח (כשאני קניתי לני איזה 3 שנים). עם הזמן גיליתי כי סמרטוט לח והרבה סבלנות מוריד הכל (גם את הצבע - שים לב!!!) כנסיון של לחדול או לחיות החלטתי לשטוף באמבטיה עם מיים חמים (לא רותחים). הנסיון עבר בהצלחה מרובה. המעיל לא התכווץ, ריח הזיעה והג'יפה של הקייץ נעלם כלא היה אבל לקח למעיל מעל ליומיים להתייבש. ייבוש? - לילה שלם תלוי בחוץ - לתת למיים לנזול, אח"כ כמה שעות תלוי במקום חם (בית או בחוץ אבל לא בשמש). כשבסוף הוא היה יבש (הכוונה לעור) אז תליתי בשמש והתיבש גם חלקו הפנימי. בשום אופן לא לייבש עם מקור חום חיצוני (פאן / מאוורר וכו) - העור יתקשה וישבר.

el presidente

New member
אבל אבל אבל..לא מדובר במעיר עור..

אלה בחומר השני..(אלוהים יודע איך קוראים לזה...ידעתי ושכחתי.)....

OMERTLLF

New member
../images/Emo41.gif"השליכוהו לבור"../images/Emo41.gif

מה'תה'מזיין'ת'שכל??????? קורדורה? תוציא ת'מיגונים ודחוף למכונת כביסה (פושרת)

el presidente

New member
רגע..שניה עם הבור...מה יש? ..

אז אין לי מעיל עור..ביגלל זה לחפור בור..ביגלל זה לידחוף מקל בגלגל... ביגלל זה לשים סוכר במיכל דלק... אז אתה אומר מכונת כביסה..ככה סתם..חם או קר ?... ואם יש מיגונים שאני לא יכול להוציא (מרפקים)... הנשיא..ששוקל להפוך לעקרת בית ...

OMERTLLF

New member
ראשית אין לא יכול יש לא רוצה, מכיר?

שנית - מספריים ומכונת תפירה מכיר? שלישית , אם כבר אז שיהיה סוכר חום, שיתאים לחלודה
וברצינות - לא יכול להוציא מיגונים, כבס בגיגית / דלי / אמבטיה או שתתרחץ איתו. כל עוד זה קורדורה אין כל בעיה עם מיים והוא גם יתיבש במהירות ברוח. שוב, לסגור רוכסנים ומיים פושרים. בשום אופן לא חמים מידי כי ישנם מקומות שהדבק יימס בהצלחה

sealion

New member
אני כיבסתי

אומנם זה לא מומלץ.... אבל אחרי שיפשופים רבים נימאס לי והעברתי את הטיפול למיקצוענית- מכונת הכביסה התוצאה מצוינת, למרות שבמספר מקומות נוצר קילוף בעור דרך אגב מדובר במעיל קורדורה של דיינזה

אזרח פ.

New member
תשאל את ה CBRRRRRR |פשיט|

הוא מבין בבגדים יפים, חליפות עסקיות ונימוסים (כל מה שה TLLF לא מבין בו), וכמובן איך מנקים, כביסות, ניקוי יבש, יבוש ברוח ובכלל יכול להיות עקרת בית.

למעלה