ניקול ניקול

roni1151

New member
ניקול ניקול ../images/Emo32.gif

תודה על שליחת ההודעה, לצערי אני לא מצליחה לפתוח הודעות במסר האישי את מוזמנת להשאיר הודעה כאן בפורום או למייל שלי [email protected] מקוה לקבל הודעה על בזאר קרוב.

nikol nikol

New member
עדכוני יריד מידות מלאות../images/Emo140.gif

היי הבזאר הקרוב יתקיים בין ה- 12-13.11.04 שישי ושבת בכפר שמריהו. הקולקצייה תהייה מגוונת סתווית חורפית , עיצובים חדשים, מעצבים נוספים, במידות 42-62. שעות הפתיחה ביום שישי בין 9.00-17.00 וביום שבת בין 10.00-18.00 בית ויצו (נקרא גם בית עליזה) רח' קרן היסוד ליד סניף הדואר. כמו כן יהיו תכשיטים, והפתעות נוספות,עדכונים בהמשך להתראות לכולן לפרטים נוספים במסרים ניקול

anati44

New member
סוף סוף - כמה חיכינו../images/Emo6.gif

האמת שחשבתי בשבוע הבא לעשות סיבוב קניות, נראה לי שאחכה לך תביאי כמו תמיד דברים יפים......... תודה ענתי

roni1151

New member
יופי, מצויין, אני אגיע בטוח ואני

מקוה למצוא כמו תמיד כמה פריטים חדשים למלתחה.

jesi1

New member
גם אני ../images/Emo24.gifגם אני../images/Emo24.gif

היי ניקול נראה לך שבנוסף לבגדי מעבר וחורפי יהיו גם שרוול קצר? 7/8 מכנסיים? אני מגיעה בכל מקרה עם חברות שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'סיקה

דניאלה14

New member
כמו שהבטחתי גם הפעם אגיע

בפעם שעברה נהנתי מאד והדברים אותם רכשתי בבזאר לא יורדים ממני, גם חברות החמיאו לי מאד ורוצות גם בטח שאני באה !!!! חכי לי דני

נטקין 21

New member
היי ניקול, שאלה לי

בתור חדשה בפורום... אני ממש מתכוונת להגיע. אמרי נא, האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי, או שמא צריך לבוא בכיסים מלאים קאש מאני מזומני?? כמו כן, האם המחירים גבוהים (יעני - דברים ייחודיים כאלה), או בסיגנון "עונות" וכאלה? תודה, נטקין

nikol nikol

New member
תשובה לי../images/Emo9.gif

היי נטקין שלחתי לך מסר ובכל זאת: כרטיסי אשראי יכובדו, המחירים תמיד זולים יותר ויש כבר מבצעים, סגנונות יש כמה - חלקם ספורטיבי וחלקם מיוחד יותר להתראות ביריד ניקול

למעלה