ניקול ניצלה מחנק

Kidmaniac Liron

New member
חוץ מזה, גם אם כן...

היא שחקנית מספיק טובה בשביל לעשות כל תפקיד ברמה הכי טובה. היא עשתה את וירג'יניה וולף, סאטין, גרייס... אני לא דואגת.

shiray

New member
חחח נו אבל זה ברור

ועכשיו אני בדילמה אם להגיד שגם במחזמר עם ג'ניפר לופז היא תשחק מספיק טוב ותעשה את התפקיד ברמה הכי גבוהה אז אין מה לדאוג...

shiray

New member
חחח נו אבל את יודעת שזה בצחוק

מקסימום הייתי מאלה ששמחו שהם שמעו את הקטע הזה, אבל אנוכי??? שגם כן עוד לא יכולה לדמיין בכלל את ניקול וג'ניפר לופז באותו סרט??? אבל תשמעי, או שנבכה או שנצחק ומזה לא בא לי לבכות....

shiray

New member
חחח ואז אחרי המכות שלך היא לא תוכל

לרקוד במחזמר... מצד שני הסרט שהיא עשתה כשהמצב הבריאותי שלה היה הכי רעוע היה דווקא מולאן רוז' ככה שאולי עדיף לך לא להרביץ לה....

Kidmaniac Liron

New member
אז אולי עדיף שאני ארביץ ל J HO....

גם ככה אין לי התנגדות לעשות את זה
סתם, סתם! אנחנו נגד אלימות

shiray

New member
חחחח זה לפחות יהיה יותר יעיל

ואם תפגעי לה קשות בתחת היא בכלל תשאר בלי כלום... וברור שאנחנו נגד אלימות, זה לא אומר אבל שאי אפשר לחשוב על זה... האא ולגבי הקטע שיכול להיות שניקול תסרב לשפילברג בגלל הסרט הזה אני די בספק כי הרי ניקול היא ממש אחת שאוהבת לעבוד עם במאים מעולים ככה שנראה לי שיהיה לה ממש קשה לסרב לו. אולי בסוף זה יהיה כמו בinthe cut שבסוף היא רק תפיק או משהו...

Padme Amidala

New member
חחח J HO...

ולגבי ספילברג- שמעתי גם שהוא מתכנן לעשות סרט על הרצח באולימפיאדה במינכן. כל הכבוד לו!

shiray

New member
כן... רק הצחיק אותי שבן קינגסלי

רוצה לשחק בזה. עכשיו שיסבירו לי איזה ספורטאי הוא יכול להיות?!?!? ובואנה זה מתחיל להיות כמו בסרטים הישראלים- כל סרט על איזה משהו שקשור ליהודים בן קינגסלי ישר רוצה לשחק... בכל הסרטים של יום השואה זה ממש כמו איזה ספיישל שלו...

Kidmaniac Liron

New member
חחחחח רק מה מצחיק...

בסרט האחרון שלו הוא שיחק גנרל מאיראן. ת'אמת, שחקן ענק. מסוג השחקנים שיכולים לעשות כל תפקיד כמו שצריך, בכיף אני מוכנה לראות אותו בסרט הזה. שמעתם אותו פעם מדבר ד"א? יש לו מבטא אנגלי כבד! שחקן ענק, ענק!!!

shiray

New member
באמת שחקן מעולה, לא אמרתי שלא

פשוט אמרתי שכמעט תמיד כשיש איזה סרט בנושא היהודים הוא ישר רוצה לגלם בו איזה תפקיד... זה גם לאו דווקא רע כי זה ממש מראה שאכפת לו אבל פשוט אמרתי שזה די המצב.

shiray

New member
האא וד"א

תודה על זה שאת שמחה בשבילי.... אווו ועוד מישהי שמבינס את סלידתי מתנ"ך!!!! מתה לסיים עם זה כבר!!! האא והבגרות בשלושים במאי, יש לבי"ס שלי נטייה לעשות את המתכונות נורא מוקדם.

Padme Amidala

New member
איזה חמוד הוא ../images/Emo9.gif

ומזל באמת שלט קרה שום דבר חמור...
על הכתבה!

Kidmaniac Liron

New member
אז זהו שלא...

נו מה לעשות... דווקא נשמע מצחיק בכל אופן, זה לא קרה: London's Daily StarThe Star quoted an unnamed diner as saying a waiter rushed to her rescue, but it was not reported whether he gave her the Heimlich manoeuvre or slapped that back now on the front of Vogue. "It's not true," restaurant spokeswoman Brigitte Harrington said yesterday. Ms Harrington said she realised the vast public relations potential of the heroic waiter saving the leggy beauty but, alas, there was no substance to the story. ד"א, אחלה כתבה לקרוא פה אם אתם מעוניינים: http://www.sundaytimes.news.com.au/common/story_page/0,7034,9359634%255E10431,00.html

למעלה