ניקול ניצלה מחנק

ערן1987

New member
ניקול ניצלה מחנק

מלצר זריז הציל השבוע את ניקול קידמן מחנק במסעדה יוקרתית בניו-יורק. זוכת פרס האוסקר ישבה באיזור פרטי במסעדה ואכלה מנה ראשונה, כשחתיכה נתקעה בגרונה. המלצר מיד הבחין שהיא נקלעה לקשיים ומיהר לערוך לה את תרגיל היימליך כדי לעזור לה. מסתבר שהשחקנית החליטה לנשנש קצת ירקות מטוגנים (אולי טמפורה) בזמן שחיכתה לחברים שלה. אחד האנשים במקום סיפר: "הבחור הזה הציל את חייה". קידמן הציעה לפצות את המלצר בכסף שהיה לה בארנק, "אבל הוא סרב ואמר שהוא רק עשה את העבודה שלו". (צילום: asap). (22.04.04) לקוח מאתר ערוץ E בישראל(משום מה).. איזה מלצר נחמד!!

love amor

New member
../images/Emo12.gif

מה היא נחנקת לי מחסה?
איזה מלצר חמוד

shiray

New member
חחח הרגת אותי

מה חשבת שתשמעי? שהיא נחנקה בצ'יפסים ובשר מלא שומן?!?!? אני עוד מופתחת בכלל שהיא לקחה ירקות מטוגנים ולא מבושלים.... חחח ותחשבי שעכשיו המלצר יכול להגיד "אני? אני הצלתי את ניקול קידמן ועוד ע"י היימליך...."

love amor

New member
אולי

חחחחחחחח *כן בטח*.. ובאמת למה מטוגנים?
אם כבר ירקות אז יש לזה אותו טעם בכ"מ.. חחחח מלצר מזליסט

shiray

New member
האמת שלא ממש...

ירקות במצב צבירה נורמלי זה הכי טעים.... ורסמי הבנאדם גם היה המלצר שלה, גם עשה לה היימליך, גם דיבר איתה אחרי זה וגם אנשים עוד אומרים עליו בסוף שהוא נחמד...

shiray

New member
ממש מלצר נחמד!

למרות שמצד שני לא נראה לי שיש יותר מדי גברים שהיו מתנגדים לעשות לניקול את תרגיל היימליך... לא? ואיזה מוזר זה שניקול צריכה לחכות לחברים שלה כשהיא קובעת איתם, נראה כאילו היא אחת שיכולה לאחר בשעה ואף אחד לא יתלונן בכלל... ובאמת תהיתי איך אפשר ללכת למלא מסעדות ולהיות כ"כ רזה...

ערן1987

New member
זה אומר משהו על זה שהיא חיכתה

שהיא לא פרימדונה ושהיא עדיין "ניקי מהבלוק"(חחחחחח)

shiray

New member
חחח ניקי מהבלוק

ואני יודעת, בגלל זה גם הזכרתי את זה... זה נורא נחמד לדעת שהיא לא השתנתה. רוב החברות שלה בכלל לא מפורסמות אלא חברות שהיא מכירה המון שנים והיא אמרה שהיא תעשה הכל בשבילן ושהן יעשו הכל בשבילה, וכשהיא באה לבית של ההורים שלה היא עדיין מורידה זבל...

shiray

New member
חחח אופסי

את ההודעה שמתחת להודעה הזאת התחלתי לכתוב לפני כמה זמן ואז צלצל הטלפון ככה שלא ידעתי שאת כאן כששלחתי אותה... אופסי הסתבכתי חחחח

shiray

New member
הוא יוכל להיות במחזמר של ניקול עם

ג'ניפר לופז... חחחח ואם לירון תקרא את ההודעה הזאת או שהיא תתעלף או שהיא פשוט תקלל אותי פה....

Kidmaniac Liron

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

shiray

New member
איך איך איך לא הוספתי את האפשרות

שפשוט תבחרי מלא אייקונים של גועל?!?!?!? עכשיו לא יזכרו לי את זה שתארתי בדיוק מה יקרה כשרנה תזכה...

Kidmaniac Liron

New member
חחחחח איך את יודעת שלא התעלפתי???

תשמעי, אני עוד בהכחשה בקשר לזה. ועוד מה שהכי הורס אותי זה שהיא כנראה תוותר על פרוייקטים אחרים בשביל זה... סטיבן ספילברג לקח על עצמו לעשות 2 פרוייקטים עצומים בקרוב. אחד מהם זה חידוש ל "מלחמת העולמות" וטום קרוז יהיה בזה, והשני "The Rivals" על שרה ברנדהרט ואלינורה דיוס והשמועות הן שהוא ממש ממש רוצה את ניקול בתור אחת מהם. אם היא מנפנפת אותו בשביל ג'ניפר לופז, אני אישית לוקחת על עצמי לטוס שוב לניו יורק, למצוא אותה, ולבעוט בה כ"כ חזק... אני לא אמשיך. ד"א, שמחה שסיימת עם המתכונת בתנחס! מתי הבגרות??

Kidmaniac Liron

New member
לא, לא, כנראה שלא הסברתי את עצמי

טוב.. הוא עושה שני סרטים ענקיים.. אחד מהם זה עם טום קרוז (WAR OF THE WORLDS) והשני THE RIVALS - שזה יהיה על שתי ה"דיוות" מהמאה ה19, וסטיבן רוצה שניקול תשחק את אחת מהן. כעיקרון יש לי הרגשה שזה כן הולך לצאת לפועל, כי לאחרונה ראינו כמה אירועים שסטיבן וניקול נראו די קרובים בהם (ולא, אני לא מתחילה שמועות!)

ערן1987

New member
חחחח.. סטיבן נשוי באושר

הוא לא יתגרש מאשתו.. אבל זה יהיה מוזר לראות אותו ואת ניקי ביחד,חח.. הוא יכול להיות סבא שלה,חחחח בכל מקרה,לדעתי זה יכול לצאת חיבור ממש טוב אבל אני לא חושב שניקול מתאימה לתפקיד של "דיווה" כי היא בעצמה כזאת.. דיווה לא יכולה לגלם דיווה אחרת

shiray

New member
היי הייי הייי

ניקול שחקנית מעולה, נחשבת, וכן- גם הכי עשירה באוסטרליה, אבל היא ממש לא דיווה טיפוסית! ובאמת זה נשמע כמו חיבור מאוד מאוד מעניין- ספילברג באמת במאי מעולה וברור שניקול שחקנית מעולה, אני מאוד מאוד מקווה שזה ייצא לפועל!

למעלה