ניקול מתחזקת

שמלת תחרה1

Well-known member
ניקול ראידמן מתחזקת: אחרי שחגגה רק לפני כמה ימים יום הולדת 36 במסיבה מפוארת שאורגנה לה בדובאי (שבמהלכה תועדו מנות שכללו פירות ים), אשת העסקים חישבה בסוף השבוע האחרון מסלול מחדש והודיעה קבל עם ומיליון עוקבים באינסטגרם כי החל מעכשיו היא תזין את גופה רק באוכל כשר. בניסיון לדרבן רבים אחרים ללכת בעקבותיה, ראידמן גם פירטה את היתרונות הגלומים באכילת אוכל כשר כשפסקה באופן חד משמעי שהוא בריא יותר לגוף ולנפש.

ואני שואלת האם זה מקובל לקרוא לעוקביה, לאכול כשר?

ניקול ראידמן מתחזקת: אחרי שחגגה רק לפני כמה ימים יום הולדת 36 במסיבה מפוארת שאורגנה לה בדובאי (שבמהלכה תועדו מנות שכללו פירות ים), אשת העסקים חישבה בסוף השבוע האחרון מסלול מחדש והודיעה קבל עם ומיליון עוקבים באינסטגרם כי החל מעכשיו היא תזין את גופה רק באוכל כשר. בניסיון לדרבן רבים אחרים ללכת בעקבותיה, ראידמן גם פירטה את היתרונות הגלומים באכילת אוכל כשר כשפסקה באופן חד משמעי שהוא בריא יותר לגוף ולנפש.

נו, האין זה נפלא? עוד רבנית קוק מתבשלת לנו בדרך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
נו, האין זה נפלא? עוד רבנית קוק מתבשלת לנו בדרך.
חחחח גולשת, גם אני חשבתי תחילה שזה נעשה עבור הרייטינג.
אבל אני לא מזלזל חלילה, אולי היא באמת מתחזקת והולכת להיות חרדית.
כשאישה כמוה שטעמה מכל מנעמי החיים הולכת לכיוון שמירת שבת, כשרות וכדו'
זו בהחלט החלטה ראויה להערכה.

SupermanZW

Well-known member
יש לה אישיות של ביוב, גולד דיגרית מגעילה. שום החלטה שתקבל בחייה לא יכולה להיות ראויה להערכה. יש לה מקום שמור בגיהנום אם יש דבר כזה גיהנום.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יש לה אישיות של ביוב, גולד דיגרית מגעילה. שום החלטה שתקבל בחייה לא יכולה להיות ראויה להערכה. יש לה מקום שמור בגיהנום אם יש דבר כזה גיהנום.
למה סופרמן? למה להכפיש ככה? מה זה חשוב מה היא עשתה בעבר?
אחד הדברים הנעלים ביהדות היא החזרה בתשובה.
והנה בת ישראל רוצה לחזור לדת האבות, הבה נחבקותה בחום.

גם אני חושבת כך, היא בהחלט ראויה לכל הערכה.
אני מעריצה את האישה הקטנה, היפה הזאת. מה שהיא עברה זה לא פשוט.

דיברגנט חדש

Well-known member

מה הבעיה עם זה?
כל עוד היא לא קוראת לעשות משהו פלילי, מותר לה לקרוא לעוקביה את אשר תחפוץ והם יחליטו אם להיענות לבקשתה או לא :)

GoldenEyes

Well-known member

האמת
כשראיתי את הכותרת של השרשור "ניקול מתחזקת"
חשבתי שאת מדברת על המניה של ניקול , זה הסמרטוטים והחומרי ניקוי
אחרי שגיליתי שזה לא זה , התאכזבתי :)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
האמת
כשראיתי את הכותרת של השרשור "ניקול מתחזקת"
חשבתי שאת מדברת על המניה של ניקול , זה הסמרטוטים והחומרי ניקוי
אחרי שגיליתי שזה לא זה , התאכזבתי :)
יענו בעקבות "ניקול במטבח זה הכל", בא "ניקול מתחזקת", חשבת שהם מוציאים מוצר חזק יותר. |חיוךרחב|

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא בקי בעולם ה'עוקבים' וכו', אבל בגדול אני מניח שנכון לומר שמי שבוחר לעקוב אחרי אדם אחר, דעתו, מנהגיו ופועלו של אותו 'נעקב' מעניינים אותו ומשפיעים עליו. מכאן נראה לי לגיטימי לחלוטין שאדם כזה, שמשפיע ככל הנראה על למעלה ממליון מתעניינים, יקרא להם לנהוג כפי שהוא (הנעקב) מוצא לנכון.

לגופו של עניין, אשרי אותה ניקול על כך שהיא מתחזקת, אשריה על כך שהיא קוראת לעוקביה לעשות כן, ורק חבל, לטעמי, שהיא קושרת קשר שגוי בין כשרות לבריאות.

SupermanZW

Well-known member

תמיד הייתה גולד דיגרית, פרובוקטורית ומטומטמת. רק דפוקים כמוה לוקחים אותה ברצינות וכל מי שעוקב/ת אחריה תת רמה.

SupermanZW

Well-known member
אבל היא היתה חברה טובה של שרה נתניהו. :)
שרה נתניהו עדיפה עליה, לפחות שרה נתניהו השיגה משהו בזכות עצמה והתפרנסה בכבוד מעבודתה לפני, במהלך ואחרי כהונתו של בנימין נתניהו. ניקול ראידמן לא עבדה יום בחייה, הסתירה את זוגיותה עם מיכאל צ'רנוי האוליגרך עד שעלו עליה והתחתנה איתו רק כשלא יכלה להסתיר עוד, גם את בתה היא מחנכת להיות גולד דיגרית. לפחות לשרה נתניהו יש כבוד עצמי, ניקול ראידמן היא המיץ של הזבל.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שרה נתניהו עדיפה עליה, לפחות שרה נתניהו השיגה משהו בזכות עצמה והתפרנסה בכבוד מעבודתה לפני, במהלך ואחרי כהונתו של בנימין נתניהו. ניקול ראידמן לא עבדה יום בחייה, הסתירה את זוגיותה עם מיכאל צ'רנוי האוליגרך עד שעלו עליה והתחתנה איתו רק כשלא יכלה להסתיר עוד, גם את בתה היא מחנכת להיות גולד דיגרית. לפחות לשרה נתניהו יש כבוד עצמי, ניקול ראידמן היא המיץ של הזבל.
לא הבנתי על מה הכעס הגדול שלך?
בגלל שהיא היתה בת זוגו של אוליגרך זקן ועשיר?
אתה קורא לזה "גולד דיגרית" ואילו אני רואה בזה מערכת זוגית סמביוטית מקסימה.
הוא מעניק לה בטחון כלכלי והיא מעניקה לו מחסדיה הטובים במיטה.
אני לא רוה שום פסול בזה.

SupermanZW

Well-known member
לא הבנתי על מה הכעס הגדול שלך?
בגלל שהיא היתה בת זוגו של אוליגרך זקן ועשיר?
אתה קורא לזה "גולד דיגרית" ואילו אני רואה בזה מערכת זוגית סמביוטית מקסימה.
הוא מעניק לה בטחון כלכלי והיא מעניקה לו מחסדיה הטובים במיטה.
אני לא רוה שום פסול בזה.
אני מתעב פרזיטים ופרזיטיות. אני רואה בזה את הדבר הכי פסול והכי בזוי שיכול להיות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בתיאור הנ"ל לא מדובר על פרזיטיות אלא על זנות.
היזהרי בדברייך כי הם יכולים להגיע אל ניקול ראידמן והיא תתבע אותך על הכפשת שמה הטוב והוצאת דיבה רעה.
יכול להיות שמישהו כאן יפנה את תשומת לבה למה שאת אומרת ובעזרת תלונה רצינית למשטרה הם יאלצו את תפוז
לפתוח את הניקים ולהגיע אליך כדי לתבוע אותך לדין.
זנות כידוע היא מעשה מיני תמורת תשלום, האם יש לך הוכחה לכך שהיא עסקה בזנות?
אני מציע לך למחוק מהר את מה שכתבת לפני שיהיה לך מאוחר.
בסרטון היא תובעת את ליברמן על שקרא לה "משרתת עלובה של ביבי"

נערך לאחרונה ב:
למעלה