ניקוי רצפות

ש מור

New member
ניקוי רצפות

האם יש למשהוא רעיון לניקוי מרצפות שיש פורצלן מבריק. באיזה חומר כדאי להשתמש שהברק ישאר ולא יהיו כתמים? תודה

איציק100

New member
אולי הכוונה לגרניט פורצלן?

אם כן וזה לאחר גמר העבודה לקנות בקבוק חומצת מלח להוסיף לדלי מים רצוי חמים לישטוף את הריצפה חובה חלונות פתוחים איוורור מירבי אם מדובר בשייש טיבעי אסור להשתמש בחומרים חומצתיים. רק חומרים כגון ווקס או פוליש של סנו או חברות אחרות בהצלחה איציק

ש מור

New member
פורצלן

איציק תודה לך על עזרתך אך עדיין לא הבנתי את התשובה. הריצוף הוא פורצלן איטלקי כך נאמר לי ולא גרניט ניסתי עם החומרים של סנו אך התוצאות אינן לשביעות רצוני אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי.

zapmama

New member
תנסה..

תנסה חומץ אולי, זה אומנם נשמע לך בוודאי מטורף אבל יש לחומץ יכולת מדהימה לנקות אמבטיות כיורים ברזים וכ"ד, רק תזכור שיש לזה ריח מסריח מאוד ולכן תשתמש במינון קטן. מקווה שיעזור...

איציק100

New member
מור תשובה

קני בקבוק חומצת מלח לכי למקום הכי מוסתר בבית וטפטפי מעט חומצה(זהירות מסריח ) לאחר כמה דקות לנגב ולראות אם אין בעיה של "אכילת הטקסטורה" אז בסדר אם זה אריחי פורצלן לא צריכה להיות בעיה בכלל וזאת מיכיוון שאת מדללת את החומצה בדלי מים ולא בריכוז מלא אני לאחר עבודת ריצוף בקרמיקה או פורצלן ממש מנקה את הבית המרוצף עם חומצת מלח זה מחדש ומבריך את הריצוף ללא פגיעה בהצלחה

amic

New member
מנסיון שלי בבית מספיק "2 מכסים"

של חומצת מלח לדלי מים.

למעלה