ניקוי אחרי צביעה

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
ניקוי אחרי צביעה

צבענו משקופים ודלתות בסופרלק. לא שמנו לב ונשארו כתמים של הצבע על המרצפות (שלא יורדים בטרפנטין, כנראה כי עברו כמה ימים). יש חומר או שיטה אחרת לנקות את הכתמים מבלי לפגוע ברצפות?

אתה רציני ? יש סכינים מיוחדים בצורת שפכטל ,במקום שקנית את הצבע בטוח מכירים. אם הצבע יבש ,זה ירד בקלות.

רוקוקו

New member
רציני ביותר חובב....

הסכינים רק מגרדים את הצבע אבל הטינר מנקה אותו.... ואני מדבר על צבעי שמנים למיניהם (סופרלק שמן וכו´). בהצלחה רוקוקו (ערן).

Rשף

New member
הטינר+צבע לא יספג ?

אם האריח סופג אפשר לנקות רק בשיוף, טינר רק ירע את המצב.

maz

New member
תודה על התגובות

עם הסכין הזה הורדנו את הגושים של הצבע היבש, אבל הרצפה נשארה צבועה בכמה מקומות. אני אנסה עם טינר. הוא עובד יותר טוב מטרפנטין? ועוד שאלה על ניקוי - ראינו שהשכרת מכונת פוליש + חומרים לניקוי כל הבית זה בערך 200 ש"ח. כמה מסובך לנקות עם מכונת פוליש (לחובבים כמונו, לא למקצוענים)? זה בכלל יעיל נגד כתמים של צבע שמן?

שי רגב

New member
מכונת פוליש

מנסיון (ואני בחור "לא חלש") - העבודה דורשת כח פיזי לא מועט ויש לבצע מחקר קטן לגבי סוג הפוליש שאתה רוצה לעשות (יש דרגות ליטוש שונות). בסופו של דבר - אני ממליץ לעשות את הפוליש לבד, בתנאי שאתה מספיק חזק ובכושר פיזי טוב (וכנ"ל לגבי צביעה וכד´): כשאתה עובד אתה יודע בדיוק מה עשית ואין לך את מי להאשים! בהצלחה!

amonit

New member
"סנו מקרצף רצפות"

חומר ניקוי יעיל ביותר אך חייבים להשתמש בזהירות. במקום נסתר לעשות ניסויי-לראות אם יש הבדלי גוון בבלטות. אם הטינר/ מדלל נטרו 21 לא עזר, תנסו עם הסנו הזה שבכלל יעיל נגד כתמים קשים.

maz

New member
עדכון

הטינר עבד, אפילו הוריד כתמי חלודה ישנים שיש על הרצפה (כן, המצב קשה). אבל עכשיו יש כתמים לבנים על הרצפה. הבנתי שלא יכול להיות שהטינר פגע ברצפות טרצו. זה נכון? מה עושים נגד הכתמים האלה? חייבים פוליש? שוב תודה

למעלה