שמע,כתבתי יפה,מנומס,לעניין.
קיבלתי את מגילת אסתר על מה פועלך,מי קיים בפורום,כמה אנשים יש בקומומור וכו'. באמת שכתבתי ללא שום זילזול,אבל אתה בוחר להמשיך להתעלם ואתה גם ממשיך להתפלא כשממש "נופלים" עליך. מוטי,רד מזה.כבודך ופועלך במקומם מונחים. אין שום קשר ופשר להתנהלות של הפורום. אין קשר לוותיקים וישנים. חלק מהפעולות שלך ממש מטרידות את שאר הפורום וזה ממש לא משנה מה הפז"מ של המוטרדים ומה הם עשו בשביל האופנוענות השנה. יש פה אנשים שעושים המון.בלי לקחת יותר מדי קרדיט ולא דורשים או עושים את אותם דברים שאתה עושה פה למרות שהם אכלו המון המון חרא במהלך כמה וכמה שנים כאן בפורום. אני כבר לא מדבר על העובדה שגם ב"עבודת הקודש" שאתה עושה כאן במנוע החיפוש בפורום אתה טועה ומטעה גם בעינים בטיחותיים(והבטיחות למיטב הבנתי היא בראש מעיניך). אז מילא שאתה מציק ומחליט בשביל כולם מה הכי טוב,גם לעשות חצי עבודה? כותבים לך כאן המון אנשים(ופרופסר R הוא דוגמא מצוינת למישהו שדווקא כן עזר,לא דרש קרדיט,לא וותיק וממש לא משויך לקבוצה כלשהיא)שמה שאתה עושה לא תורם אלא רק מפריע. למה כל כך קשה לך לקבל את זה ולזוז קצת מהעמדה העקשת שלך? בשביל הפרנציפ? ואם זה לא היה ברור,אני חושב שאתה כן עושה ועושה הרבה,אם בפורום ואם בחיים האמיתיים. ובאמת כל הכבוד לך. לעומת זאת השימוש שלך במנוע החיפוש לא תורםומפריע לחברה שרוצים להגיב ולהגיב לעניין(למרות שאתה החלטת שהדיון הזה לא כל כך חשוב כי הוא כבר היה בעבר...)להשתתף בשירשור. שים לב,אני מכיך בפועלך ואתה מקבל עליו את כל הקרדיט ואין צורך לעלות שוב את הנושא. אני מקווה שתוכל הפעם להתייחס לתוכן בלבד.