ניקוז שמן ברקס

עידו 750R

New member
אל תרד לרמה הזאת...

אני חושב שכרגע מיותר לנסוע לבית החולים. חוץ מזה עדיין לא ביררתי עם אפשר לבקר אותו.. הבנתי מסאני שבקושי אפשר להכנס אליו בגלל סטרליות..

כRובי

New member
../images/Emo4.gif אתה צריך הסבר מה זה פורום?

אתה קולט בכלל מה אתה מבקש מגולשי פורום ציבורי ופתוח?

עידו 750R

New member
לא, אני קולט שאתה עושה הר מכל

עכבר. בסדר אמרתי שטעיתי שהכנסתי את זה לשרשור. לא ביקשתי את זה אגב מכל הפורום הציבורי, אלא מיפי הנפש פה. הם טוענים שהם מצילי חיים וצדיקים.. אם זה לא קשור (לא ממש קשור לאנשי הפורום הציבורי כמו שאמרת) אז למה אתם מתיחסים. יאללה הצטערתי, עברו הלאה לעיסוקיכם.

כRובי

New member
בינתיים מי שנכנס להיסטריה בגלל

שרשורים ונושאים לא לו, הוא אתה. אבל אני הוא זה שמגזים? יאללה...שיהיה.

ixmix

New member
שחררו שחררו את את עזאם עזאם ? ?

עם שם כזה צריך להגיד לו שיעיף מבט בפורום אלצהיימר. עם שם כזה צריך להגיד לו שיעיף מבט בפורום אלצהיימר.

Le Duke

New member
הנה קישור להודעה שתוכל ללמוד

ולהשכיל ממנה. מי שם לימון בסלט ,שלא יתפלא אם יש לו פרצוף חמוץ.

שמע,כתבתי יפה,מנומס,לעניין.

קיבלתי את מגילת אסתר על מה פועלך,מי קיים בפורום,כמה אנשים יש בקומומור וכו'. באמת שכתבתי ללא שום זילזול,אבל אתה בוחר להמשיך להתעלם ואתה גם ממשיך להתפלא כשממש "נופלים" עליך. מוטי,רד מזה.כבודך ופועלך במקומם מונחים. אין שום קשר ופשר להתנהלות של הפורום. אין קשר לוותיקים וישנים. חלק מהפעולות שלך ממש מטרידות את שאר הפורום וזה ממש לא משנה מה הפז"מ של המוטרדים ומה הם עשו בשביל האופנוענות השנה. יש פה אנשים שעושים המון.בלי לקחת יותר מדי קרדיט ולא דורשים או עושים את אותם דברים שאתה עושה פה למרות שהם אכלו המון המון חרא במהלך כמה וכמה שנים כאן בפורום. אני כבר לא מדבר על העובדה שגם ב"עבודת הקודש" שאתה עושה כאן במנוע החיפוש בפורום אתה טועה ומטעה גם בעינים בטיחותיים(והבטיחות למיטב הבנתי היא בראש מעיניך). אז מילא שאתה מציק ומחליט בשביל כולם מה הכי טוב,גם לעשות חצי עבודה? כותבים לך כאן המון אנשים(ופרופסר R הוא דוגמא מצוינת למישהו שדווקא כן עזר,לא דרש קרדיט,לא וותיק וממש לא משויך לקבוצה כלשהיא)שמה שאתה עושה לא תורם אלא רק מפריע. למה כל כך קשה לך לקבל את זה ולזוז קצת מהעמדה העקשת שלך? בשביל הפרנציפ? ואם זה לא היה ברור,אני חושב שאתה כן עושה ועושה הרבה,אם בפורום ואם בחיים האמיתיים. ובאמת כל הכבוד לך. לעומת זאת השימוש שלך במנוע החיפוש לא תורםומפריע לחברה שרוצים להגיב ולהגיב לעניין(למרות שאתה החלטת שהדיון הזה לא כל כך חשוב כי הוא כבר היה בעבר...)להשתתף בשירשור. שים לב,אני מכיך בפועלך ואתה מקבל עליו את כל הקרדיט ואין צורך לעלות שוב את הנושא. אני מקווה שתוכל הפעם להתייחס לתוכן בלבד.

the jango

New member
הצפת כל שרשור בלינקים

היא דרך עוקפת-ידע. כך יעשה כל מי שנורא ,אבל נורא רוצה, להכנס לשרשור אבל חסר ידע משל עצמו לתרום לו. כך משמרים נוכחות בפורום,גם כשאין לך משהו חכם/ענייני לתרום. בוע טוב לכו-ל-ם.

ixmix

New member
שבוע טוב גם לך. ויינשטפן!!!

ויינשטפן. התגלית האחרונה שלי. 1/2 ב 20 שקל ב"לינק". פירותית, רקובה טיפה, מזכירה קצת את ההוגרדן וטיפונת גרולש בפנים. יופי!!! (וזאת עוד דרך לשמר נוכחות, או להפוך את המקום למקום נעים יותר).

ixmix

New member
ואם מישהו יגיד לא להמליץ על בירה

במקום שנוהגים בו... מראש אני משיב. תזדיין.

ixmix

New member
ואתה מתי תבוא לקחת את המשמנת?

נשבע לך, אני אתן אותה להומלס הראשון שאני רואה, שישמן איתה את הישבן לפני הסיור הקבוע בגן העצמאות. אתה מעז
פה, אחרי שאני מחכה לך כמו בנות תל ברוך לריצ'רצ' גיר* ?!? *הסבר למתקשים - כמו עוזי כהן לג'וב.

the jango

New member
נוהגים פה?!?!

פה זה וירטואליות במיטבה. הרוב כאן ללא רשיון.

ixmix

New member
אני בכלל ילדת תיכון בת 15.

אבל לא ידעתי שכולם כאלה. אבל לא ידעתי שכולם כאלה. (מחווה לעזאם עזאם, כותב הכל פעמיים פעמיים).

למעלה