ניצנים...

alwayschen

New member
ניצנים...

http://e.walla.co.il/?w=/214/1120132 כנראה שיש! D: מישהו יודע באיזה תאריכים? הוא מאוד יעזור לי...

Hosh17

New member
הופעות טובות השנה

רק.. איפה ברי סחרוף? :-O מעייף אבל הקטע של כל יום הופעה אחרת..

ליאורנר

New member
אביב גפן יארח בפסטיבל את אלכס...

עוד לא התחילה ההופעה וכבר היא נהרסה עוד קצת על השיתופים בפסטיבל בקישור בהא

ליאורנר

New member
אאאווווו הנה קים....

אולי תחפשי בפני הפורום את הכינוי האמיתי שלך?

ושוב אני כועס ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

גפן שר פעם על אלו שאיין להם מה לאכול בשיר עכשיו מעונן , (ולמרות שאיין כסף יש הרבה אנשים עניים) אבל הוא בונה קריירה לילדת עשירים שרק צ'ק שמן במיוחד כניראה יגרום לו "לפתח" לה קריירה ,, גבר בן 34 בונה קריירה לילדה בת 16 כמה פאתטי ואל תכעסו עליי פה הבנות 17 תאימנו לי שאני מסתכל ממבט של מישהו כמעט בן 30 ,,,,,אז אל תכעסו ככה זה ניראה לי ,,, וגם הכניסה תהיה חינמית יותר למי שיש סוג של פלאפון מסויים ומה עם ילדים שאיין להם מכשיר כזה למה לא מגיע? רק לילדי עשירים ?...איפה גפן המוחא החברתי נגד תופעות כאלו , מדוע זה רק קירקסי מוזיקה לעשירים בלבד, איפה גפן המחאתי מה נשאר ממנו? שיווק לארומה כוכבד נולד וצ'קים שמנים של ילדות עשירות
אותו דבר אני מרגיש לגבי פורטיס ,,,הרוקר "הזועם" ויוסלס אי די האנריכסטים אלק, אייך נותנים יד לדבר כזה , שמכשירי פלאפון וחברות מסחריות שולטות שם במסרים שוטפות את המוח ורונה קינן , אפלה יעני כאילו בלופית,,,,, חשבתי שהם מייצגים משהו אחר ,,,,כולם אותו דבר כסף קונה את הכל תודה לאלוהים הסלולרי , מושחתים נמאסתם
ושלא תבינו לא נכון אני אוהב את גפן אפילו שרוף רק שוב ושוב מאוכזב ,,,ומותר לי ,,,,כי דעות אחרות שנשמעות זה טוב בכל דבר,,,

feel so low

New member
אין לך מה לבכות חבר

זה בחינם, לא עולה שקל, מה אתה רוצה? שזה יהיה עם אסמכתות ואז כולם יספסרו?? ככה אתה מעדיף?? למי אין פלאפון בימיינו ??גם לילדים קשים יש פלאפון. ותרד מאביב כבר, אתה וכל העדר.

זה באמת בשקל?

כניראה לא הבנתי נכון אם כך אני מתנצל ,,,,, אם זה כניסה בשקל אני בהחלט מתנצל אבל לא חוזר בי על מה שאני חושב על אותה "אלכס" ,,,,, חושב שזה נכון,,,

יש ילדים בלי סלולארי תאמין לי

שיש, כניראה לא היית מספיק קרוב לשכונה שלהם ,,,, אני מכיר כמה כאלו ,,,,במסגרת חברתית כלשהי ,,,,שאיין להם והם לא גרים קרוב לאזור תל אביב

ישראל...תבדוק במדור תרבות של NRG

תמונה של אביב גפן...לשיווק ההופעות של גמר כוכב נולד בכנרת. צריך להשלים שאביב גפן היום הוא פשוט סלבריטי. זה מה שהוא שאף אליו...להיות סופר סטאר סלבריטי...אפילו סטיבן ווילסון אומר את זה. בכל מקרה אל תתרגש מזה, מספיר לראות את התמונה ב-NRG - מצידו הימני של אביב הראל "מג"ב" מויאל ומצד שמאל נינט "השמנמנה מקריית גת" טייב. זאת הרמה של אביב היום...משהו בין שניהם.

האכזבה הגדולה שלי באה מהעצבות שבי

מבן אדם שכל כך האמנתי בו והוא נהפך לשמהו אחר לגמריי ממישהו שיצג דברים אחרים בעולם לעוד בובה על חוט של "כל העם" הכל ניצבע פה ירוק וזה לא מריחואנה זה דולרים איין לי מה להגיד יותר כסף קונה את הכל /וכולם אני מרים ידיים הרמתי ידיים ילד על תנאי שיהיה לנו חיים טובים צריך לשכוח מאמונה באנשים ,,,, ביחוד אלו שחשבת שיהיו איתך לאורך דרך הירוןק צובע פה את הכל בושה,,,, כולם קופצים פה לבריכה של כסף ,,,,שרית חדד(שמייצגת פרחיות) עם סאיבלימנל(שמייצג ילדים ערסים אלימים) עם גירפות(שמייצגים יאפים בגיל 25-30) ,,,והראל מויאל(שיביא ילדות קטנות שאוהבות את הבלורית שלו יותר מאת המוזיקה "האיכותית שהוא עושה) החתיך ונינט מלכת הפאפארצי,,(שמייצגת בעייני אנשים חלולים) , ומוש הזה שמייצג ילדי רגאיי,,,,כולם רוצים לקבל נתח של כסף פרצופה של המדינה , , דווקא על אביב לא רציתי לוותר כל כך מהר , אבל כניראה כמו שכתבת זה אבוד

למעלה