ושוב אני כועס ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif
גפן שר פעם על אלו שאיין להם מה לאכול בשיר עכשיו מעונן , (ולמרות שאיין כסף יש הרבה אנשים עניים) אבל הוא בונה קריירה לילדת עשירים שרק צ'ק שמן במיוחד כניראה יגרום לו "לפתח" לה קריירה ,, גבר בן 34 בונה קריירה לילדה בת 16 כמה פאתטי ואל תכעסו עליי פה הבנות 17 תאימנו לי שאני מסתכל ממבט של מישהו כמעט בן 30 ,,,,,אז אל תכעסו ככה זה ניראה לי ,,,
וגם הכניסה תהיה חינמית יותר למי שיש סוג של פלאפון מסויים ומה עם ילדים שאיין להם מכשיר כזה למה לא מגיע? רק לילדי עשירים ?...איפה גפן המוחא החברתי נגד תופעות כאלו , מדוע זה רק קירקסי מוזיקה לעשירים בלבד, איפה גפן המחאתי מה נשאר ממנו? שיווק לארומה כוכבד נולד וצ'קים שמנים של ילדות עשירות
אותו דבר אני מרגיש לגבי פורטיס ,,,הרוקר "הזועם" ויוסלס אי די האנריכסטים אלק, אייך נותנים יד לדבר כזה , שמכשירי פלאפון וחברות מסחריות שולטות שם במסרים שוטפות את המוח ורונה קינן , אפלה יעני כאילו בלופית,,,,, חשבתי שהם מייצגים משהו אחר ,,,,כולם אותו דבר כסף קונה את הכל תודה לאלוהים הסלולרי , מושחתים נמאסתם
ושלא תבינו לא נכון אני אוהב את גפן אפילו שרוף רק שוב ושוב מאוכזב ,,,ומותר לי ,,,,כי דעות אחרות שנשמעות זה טוב בכל דבר,,,