סתם צוחק מה אתם מסכימים..... ניצנים 2004 היה הגדול מבין כל הניצנים ועל זה אין ויכוח ואין דיון
ל ליאורנר New member 11/6/07 #38 סתם צוחק מה אתם מסכימים..... ניצנים 2004 היה הגדול מבין כל הניצנים ועל זה אין ויכוח ואין דיון
ל ליאור נרומ New member 12/6/07 #52 סיוט נסעתי לשם עם הורים של חברה שלי כמו איזה מפגרת ושכחתי שיש דבר כזה שנקרא כרטיסים..... לפחות שמעתי בפלאפון למרות שמה אתה אומר לי שקיצרו את השקטטטטטט?!משלה אותי סתם......
סיוט נסעתי לשם עם הורים של חברה שלי כמו איזה מפגרת ושכחתי שיש דבר כזה שנקרא כרטיסים..... לפחות שמעתי בפלאפון למרות שמה אתה אומר לי שקיצרו את השקטטטטטט?!משלה אותי סתם......
I InnocenceLost New member 11/6/07 #19 ((((((((((( אני טסה לפולין בדיוק ב7.8 פשוט יופייי יש הרכבים ממש טובים השנה.. אביתר בנאי ((((( די נו, בואסתי לגמרי
((((((((((( אני טסה לפולין בדיוק ב7.8 פשוט יופייי יש הרכבים ממש טובים השנה.. אביתר בנאי ((((( די נו, בואסתי לגמרי
ל ליאור כהןן New member 11/6/07 #24 ... פולין זה פעם אחת בחיים הופעות כאלה יש כל שנה ואפילו כמה פעמים בשנה אל תתבאסי.. את לא מבינה בכלל איזה טיול מדהים זה לפולין.. את תראי. =]
... פולין זה פעם אחת בחיים הופעות כאלה יש כל שנה ואפילו כמה פעמים בשנה אל תתבאסי.. את לא מבינה בכלל איזה טיול מדהים זה לפולין.. את תראי. =]
א אלינה מ New member 11/6/07 #27 /tapuzforum/images/emo45.gif צודק מילה במילה... כל מי שיוצא מטיול כזה מבין מה הרוויח...
I InnocenceLost New member 11/6/07 #31 חמודה בינתיים אני מבואסת, אבל אני בטוחה שאחרי פולין אני לא אהיה תודה על התמיכה שלכן
H hagzi New member 12/6/07 #62 אחרי פולין תהיי מבואסת מדברים אחרים../images/Emo29.gif סתם סתם... אבל זה באמת מסע חשוב, אל תפסידי אותו. חברים שלי שלא נסעו מזה הצטערו על זה אחר כך כשסיפרנו להם את כל מה שהיה והראנו להם תמונות...
אחרי פולין תהיי מבואסת מדברים אחרים../images/Emo29.gif סתם סתם... אבל זה באמת מסע חשוב, אל תפסידי אותו. חברים שלי שלא נסעו מזה הצטערו על זה אחר כך כשסיפרנו להם את כל מה שהיה והראנו להם תמונות...
I InnocenceLost New member 12/6/07 #67 ברור שאני נוסעת זאת החלטה שלי מכיתה ז... אז ניצנים לא יהרוס לי את זה חח אבל עדיין זה מבאס, כנסית השכל ואביתר בנאי מופיעים ביחד זה לא כל יום=\
ברור שאני נוסעת זאת החלטה שלי מכיתה ז... אז ניצנים לא יהרוס לי את זה חח אבל עדיין זה מבאס, כנסית השכל ואביתר בנאי מופיעים ביחד זה לא כל יום=\