ניצנים..

Alexis14

New member
ניצנים..

היה מדהיםםםםם.. זהו, רשמית וסופית התאהבתי בירמי קפלן.. כבר ממזמן אני אוהבת את המוזיקה שלו מאד, אבל בהופעה היום ראיתי עד כמה הבנאדם פשוט מקסים וחמוד.. החולצה המפורסת הוכנה ע"י מישו מהפורום במקרה? בכלמקרה.. היה אדיר.. ו.. כן.. ד"א.. אני חדשה. נגה, נעים מאד.

שלמונזה

New member
אהממממ ברוכה הבאה ../images/Emo168.gif

באתי הביתה כדי לקבל את פני החדשים בפורום
החולצה המפורסמת הוכנה ע"י רעותי שלנו (reut 123) וירמי לקח אותה יאיי GO JEREMY!!! וזהו אין לי כח לכתוב יותר, מחכה למים שהתחממו מקלחת ולישון לילה טוב לכל מי שמתעורר

r e u t 123

New member
חזרתי ברגעים אלה הביתה.

ודבר אחד אני יכולה לומר זה היה פשוט מ-ד-ה-י-ם. אני כל כך נהנתי בהופעה הזאת שאני לא יכולה לתאר אותה, אני אנסה לעשות סיכום קצר. טוף בסביבות 4 אחר הצהריים של יום חמישי אני נפגשתי עם חברותי ולקחנו אוטובוס לתחנה המרכזית בראשון ושם חיכינו לאוטובוס של מטרופולין שנוסע לניצנים, סוף כל סוף כשהגיע האוטובוס הוא היה מפוצץ אנחנו בקושי הצלחנו לעלות עליו והיה צפוף כל הנסיעה ודי מגעיל, כשהגעתי לניצנים מסתבר שהגענו מספר דקות לאחר שהגיע הרכבת הראשונה אז לא היו אוטובוסים שיקחו אותנו למתחם של הכרטיסים אז לקחנו טרמפ עם בחור נחמד:) הגענו, שמו לנו צמידים ונכנסו למתחם. הגענו לחלק של האוכל ופגשתי את יפית וקרין חיכינו חיכינו וגם צליל הגיעה ופגשנו את אמילי ואת רעות (פלוגת השמחה) פגשנו לאחר ההופעה) וגם את דפנה פגשנו... העברנו את הזמן מחוץ למתחם של ההופעות ואז כשתפחו אותו רצתי כל כך מהר והצלחתי להיכנס בשורה ראשונה:)וכולם נשארו מאחורי שורה 2
חיכינו וחיכינו ובדרך חיממנו את הקול שלנו כששרנו ("נפלתתתתת חזקקקק ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך..") ואזז הרגע שלו חיכינו הגיעע חמי ולהקתו עלו על הבמה המשפט הראשון שיצא לי מהפה הוא: "חמי אתה מלךךך" כנראה שחמי שמע את זה וחייך אליי חיוך:). האומן הראשון שעלה על הבמה היה ערן צור אחלה אומן אבל אני פחות מתחברת אליו אבל עדיין היה נחמד, וכשדנה עלתההה התחלנו להשתולל פשוט היה מדהים, גם יהלי סובול ושחר אבן צור ויוני בלוך וקורין אלאל ועוד אומן שהופיע איתם היו מצוינים, אבל ברגע שירמי עלה הורדתי מגופי את החולצה שהכנתי (כן כן זאת החולצה המפורסמת שראיתם כל הזמן ושירמי לקח אותההה
) פשוט הנפתי אותה וזה משך את צומת הלב של הצלמים אז זכיתי לרייטינג
ואגב גם צילמו אותי מלא פעמים גם זה היה נחמד:). בהזדמנות זו אני רוצה להודות לאחותי המדהימה שעזרה לי להכין את החולצה וכתבה ועיצבה היא נפלאה. אררר בשיר מדוע לא באת ירמי החליט שהוא יורד לפנק את הקהל מקרה זה כמעט ונגמר ברע כי לפי מה שאני ראיתי זה היה חצי אונס
אבל אחרי זה הוא רץ ולקח לי את החולצה והייתי מאושרת!
אבל אז הוא זרק אותה ליד המערכת תופים וכמעט שכח לקחת אותה ולאחר הדפוק הזה הוא נזכר בה ולקח אותה וניגב את הזיעה שלו בההההההה!!! זהוו החולצה הפכה לקדושהה
. וזה עשה לי את היום!!, ירמי מלבד זה שהוא אומן גדול ואני מאוד מעריכה אותו ואוהבת אותו הוא גם בן אדם מדהים שיודע לרגש בהופעות ולגרום לקהל שלו להרגיש נפלא. ירמי WE LOVE YOU אה חח וגם שכחתי לספר שיפית הביאה כרטיסי ביקור של הפורום אז לקחתי את העט של יפית וכתבתי: "ירמי אוהבים אותך מפורום ירמי בתפוז" המאבטח אמר שהוא נתן לו את זה אני מקווה.. אני עוד יותר מקווה שהוא הבין מה כתבתי בכלל כי יש לי כתב חרטומים. ואני גם חייבת לתת ריספקט גדול לחמי (אגב זאת אני שצרחה את התתחלה של "במסיבתת התהההה של עליזה...") פשוט הייתה הופעה יוצאת מן הכלל חמי אתה מלךךך. טוף נגמרה ההופעה אני הייתי מאושרת הייתי מלאת אנרגיות רקדתי עד הבוקר ואז לקחתי אוטובוס חזרה וחזרתי... יכול להיות ששכחתי עוד הרבה דברים אבל אני די עייפה כך שאני אלך לישון עכשיו לילה טוף או בוקר טוף
. אה ואני אעלה בהמשך תמונות של החולצה שלי "המפורסמת" (אני מקווה שהוא לא זרק אותה לפח אחרי שהוא לקח אותה
)

pashosh9

New member
אחלה חולצה!! ראיתי אותה שם

גם במסכים ואז שירמי לקח אותה חחח איזה מתוק! פשוט היה גדול!! ירמי היה ענק , היא הוא קפץ לקהל במדוע לא באת, רק חבל שלא הייתי קרובה מספיק! :( מזה קינאתי, חחח איך כמעט אנסו אותו הייתי מזה באטרף בדפוק הזה!! כל הלילה חיכיתי לזה!! ובהתחלה עם מודדת עם דנה זה היה מדהים :) רק התעצבנתי שערן צור עשה את אני אשתנה! הוא פשוט הרס את השיר, וזה לא פייר כי ירמי לא הרס לו את פרפרי תעתוע!!

וואי זה את עשית רעות?!? ../images/Emo12.gif

איזה יופי
ופשוש (?)- מסכימה איתם 100% לגבי השיתוף פעולה בין ערן צור לירמי
ואיזה יפה היה לזהות את "מודדת" כשדנה התחילה לשיר, הייתי הראשונה שזיהתי

מגניב

הייתי בהופעה. ירמי היה גאוני. בכלל הופעות מצויינות. ואת הכנת את החולצה? צל"ש!

שלמונזה

New member
עוד אחת חדשה... ../images/Emo168.gif

ברוכה הבאה, מקווים שתשארי, ושמחה שנהנת בהופעה. היה ממש אחלה.

N o l o g o

New member
היי..

כבר הרבה זמן אני חושבת להצטרף לפורום ואחרי אתמול (ניצנים..) זה קורה סופית.. אז היי לכולם..אני שיראל בת 17..:)

שלמונזה

New member
יאיי עוד אחת חדשה ../images/Emo168.gif

אגב לחדשות לא ראיתם אולי אתמול 2-3 בנות מנסות לחפש בנות שאוהבות את ירמי ומחלקות כרטיסי ביקור? התחננו אתמול לאנשים שיכנסו לפורום
שמחה שיש עוד אנשים חדשים! ספרו חוויות מההופעה (אני אסכם עוד מעט את החוויות שלי)

N o l o g o

New member
..:)

וואי אתמול..בכלל לא רציתי ללכת.. אבל אני הכי שמחה שהלכתי כי היה לי ממש כיף.. חמי רודנר כזה מתוק וירמי קפלן היחיד שבאמת ירד לקהל.. רק שהיה לו קצת קשה לצאת משם..חח..ו"בדפוק הזה" הוא שם את הרמקול על ה*** שלו..מאד חכם אני חייבת להודות..:) והיה הכי מצחיק לראות את שחר אבן צור קופץ ומתחרפן על הבמה כשהוא רק עם תחתונים עליו..ויוני ששר על חמי שהוא בתול ואין לו חברה..חח אין,אני אישית ממש נהניתי..:) ד"א..תודה..:)

N o l o g o

New member
עכשיו תורי..חח

תודה בובה..:) לכל מי שמעוניין..האייסי שלי 173913730

למעלה