ניצנים..

יווווווו נשמע שהיה גדול

לי השמיעו את פרפרי תעתוע בפלאפון זה היה מעולה ! ברוכות הבאות לבנות החדשות ! תישארו !!!

שלמונזה

New member
ניצנים? אחלה הופעה שבעולם! ../images/Emo168.gif

חוויות מניצנים? ואללה זה קשה עכשיו לספר את זה... אז קודם כל בשביל ההתחלה ולכל הספקנים שצחקו עלי: כן כן אני וקרין אשכרה עלינו לבמה של ביגי ושורטי!!! אפילו צילמו לי את הציצי מלמטה שרקדתי
, אחרי 10 דק' אולי אחרי התוכנית התחילה ניגשה אלינו פוסטמה עושה לנו סוקי ומסמנת לנו לרדת מהבמה... ושתדעו לכם אגב שהמפיקים ביקשו מאיתנו לעלות לבמה לפני התוכנית אחרי שראו אותנו מפזזים על הרחבה. אחרי ביגי ושורטי הלכנו למפגש פורום ירמי. היה נחמד לפגוש את צליל, ואת אמילי (חבל שהלכת כ"כ מהר לא הספקנו להכיר אותך). במפגש פורום שלנו ישבנו דיברנו היו צחוקים חילקנו כרטיסי ביקור של הפורום (כן כן יש דבר כזה, ביקשנו מאנשים להכנס לפורום, מקווה לראות תוצאות). אח"כ הלכנו כדי לנסות להכנס לרחבה. אחרי שנכנסו (רעות שורה ראשונה, אני הלכתי על השורה השנייה) מחכים למופעים. ההופעה הפותחת: איזבו. לא מכירה אותם, די חיכיתי שהם ירדו. לא ניסיתי אפילו להתעמק בהופעה שלהם. היה גם ככה חם וצפוף לאללה דחפו אותנו הרבה, וזה לא ממש הוסיף לאווירה. בין לבין ניסינו לסנג'ר אנשים מהאבטחה שיתנו לירמי כרטיס ביקור של הפורום שלנו, בסוף מצאנו אחד שהסכים. אחרי ההופעה שאלתי אותו אם הוא נתן לו והוא אמר שכן... אני מקווה שזה נכון. דפנה לבדיקתך!!!
ולהופעה עצמה: חמי עולה לבמה ההתרגשות מתחילה. הוא ניגן עם האומנים כל הערב. אחד אחרי השני עלו כל האומנים: ערן צור (אומן ענק אבל פחות מוערך בקהל, כרמלה גרוס ואגנר שליטה!!!), דנה ברגר (אחת בקהל אשכרה צעקה דנה תעשי לי ילד, מפחידה!!!), קורין אלאל (בעעע לא אוהבת את ההופעות שלה), ירמי (ההופעות הכי טובות של הערב, אבל אני משוחדת), יהלי סובול, שחר אבן צור (מאמי אתה צריך שאני אקנה לך בגדים?), שרון מולדאבי (שלא שר יותר מידי, אז לא הבנתי מה הקטע שהביאו אותו), שי להב, והא כן יוני בלוך. הקטע של ירמי מתחיל כשדנה'לה מתחילה לשיר את מודדת!!! אני בצרחות מנסה להבין איפה ירמי, האנשים בסביבה שלי עוד שנייה הורגים אותי, אני ממשיכה בשלי, לקראת הפזמון ירמי עולה לבמה
אחחח הוא נראה טוב, הוא שר מקסים. וכן כן דנה לא מתאים לך לשיר מודדת זה שיר שגבר צריך לשיר!!! אח"כ ירמי מלהיב את הקהל עם תתחיל מאפס. כל הערב היה שילוב של אומנים אחד מהשני, שירים שיר אחד ואז את השיר השני עם שיתוף של אומן אחר. אני לא ארחיב על ההופעות של האומנים האחרים למרות שהם היו גדולים. ערן צור עולה לסיבוב השני על הבמה אני מתרגשת מחכה שירמי יעלה לשיר איתו, פרפרי תעתוע
ואי אנשים היה ביצוע ענקקקקקקקקקקקקקק!!!! ירמי היה פשוט מעולה השיתוף עם ערן צור לא היה רע בכלל, אני פשוט נמסתי!!! זה היה ענק. אח"כ ערן שר איתו את אני אשתנה. אני לא חושבת שזה היה ביצוע רע, להפך. מצד שני אני משוחדת לגבי ערן צור (אומן ענקקקקקקקקקקקקקקק) אבל לדעתי היה ביצוע טוב. ירמי ממשיך עם מדוע לא באת. הפאדיחה בשיר הזה היתה שאף אחד לא ממש ידע את המילים (כן כן אני מודה לא ידעתי את המילים
) ירמי מתחיל לרדת לעבר הקהל, דווקא לעבר המעריצות היותר היסטריות שלו. המאבטחים לא אהבו את הרעיון הזה וניסו למשוך אותו אחורה אבל ירמי ממשיך בשלו. משם הוא עבר לאמצע, לקח את החולצה של רעות והמשיך לצד השני (ירמי למה לא נשארת לידינו קצת?! לא סלחתי
) ועבר לצד השני שוב מעריצות היסטריות שרוצות לאנוס אותו. ירמי חוזר למעלה לבמה ומסיים את השיר בשלום. שוב התחלפות רבה של אומנים על הבמה. היו שירים שירמי עלה על הבמה ותיפף מאחורה או עשה בקצב עם הכלים שלו. ולסיום הפינאלה הגדולה של ירמי הדפוק הזה!!!! היה ביצוע גדול, למרות שאני חושבת שראיתי גם ביצועים יותר טובים לזה. ירמי עם אנרגיות מטורפות, הקהל מוטרף עליו. למרות שאני משוחדת אני די בטוחה שכל פעם שהזכירו את השם של ירמי ו/או שהוא עלה לבמה הוא קיבל את המחיאות כפיים הכי סוערות שיש. הזכרתי שחמי היה על הבמה כל הערב, אז זהו שגם ניגן איתו כל הערב עידו אגמון הנגן הקבוע של ירמי... כל פעם שהזכירו את השם שלו ניסינו לתת לו את הכבוד שמגיע לו עם מחיאות כפיים סוערות. ובכל זאת טיפה על אומן אחר: חמי! הוא נתן שואו גדול אתמול, גם בליווי שלו כל בערב עם האומנים האחרים וגם בשירים של איפה הילד והשירים שהוא השתתף בהם. האכזבה היחידה היתה שחמי לא נשמע לקהל שפשוט דרש את נפלת חזק (בייחוד בביצוע של כל המעורבים בדבר חמי-דנה-ירמי), היינו בטוחים שמתישהו הוא יעשה את זה (כי הוא חייך לקהל שהם שרו את זה והנהן בראש) אבל לא. הוא סיים בשיר גאולה, העלה את כל האומנים לבמה, היה קטע מוזר שם בין ירמי ליוני בלוך (התעלקות יתר של ירמי על יוני) וזהו בזה הסתיים המופע. היה טוב היה ענק, נתראה בהופעה הבאה.

ניצנים. ../images/Emo80.gif

אני אחר כך אגיע להופעה עצמה, אבל אני אתחיל בכשל האוטובוסים הענקי שהיה לניצנים! שנה שעברה כשהסעתי לניצנים לקחתי אוטובוס של מטרופולין מתחנה מרכזית ת"א ובלי בעיה הוא הגיע לניצנים עם התחנות הקבועות שלו בדרך. אתמול החלטתי לעלות את אותו אוטובוס מת"מ ראשון הגעתי בשעה רבע ל6 לתחנה המרכזית, לאחר עשרים דקות עבר אוטובוס אחר ולא פתח אפילו את הדלתות מרוב העומס (כשרוב הנוסעים בו היו לניצנים), אחרי חצי שעה עבר עוד אוטובוס גם הוא לא העלה נוסעים כי לא היה בו ס"מ פנוי, אחרי בא עוד אוטובוס כשזה אמר שעוד מס' דקות יגיע אוטובוס מיוחד רק לניצנים ככה שמי שצריך לניצנים לא יעלה עליו. באמת לאחר כשחמש דקות הגיע האוטובוס שעלו עליו כ"כ הרבה, כולם ישבו על הריצפה ועל המדרגות, הנהג ממש סגר את הדלת על כמה ילדות.. שלא נדבר על זה שהאוטובוס התחיל לנסוע ב7 ועשרה, כלומר לחכות לאוטובוס שעה וחצי!!! (קו 353) בנוסף, נתקענו בדרך בפקק. אבל הגענו לכפר בסביבות 8 וחצי בערך ישבתי , אכלתי אחרי שהייתי כל כך רעבה שלקח לי יותר מ3 שעות להגיע מהבית לניצנים מה שבאוטו לוקח 40 דקות אם לא פחות..
בערך ב9 וחצי נכנסנו למתחם של ההופעות, תפסנו לנו מקום בכסאות לשבת בסבבא, אני כבר לא מתלהבת משורה ראשונה בהופעות (לעיתים רחוקות) והעדפתי לנוח בהתחלה.. איזבו- לא מכירה אותם, לא הכרתי אף שיר שלהם, וזה לא ממש הפריע לי כי ישבתי עם חברים בכסאות ודיברנו. אני הגעתי אתמול לניצנים בלי מצברוח, דיי בדיכאון, כשאתמול בשעה 1 בצהריים החלטתי בכלל שאני לא באה אבל ברגע האחרון החלטתי שכל כך חיכיתי לזה אז אני לא אוותר. ועכשיו להופעות, אני באמת חושבת שהאירוע של אתמול היה חד פעמי ומעולה. פשוט מעולה. נדיר. לא יהיו הרבה הזדמנויות כאלה וזה מה שבאמת נקרא "שיתוף פעולה של הרוק הישראלי"! אני הייתי בהמון המון הופעות בחיים שלי,לפעמים נהנית יותר ולפעמים פחות, ואחד החלומות שלי זה שאיפה הילד יתאחדו. כל כך שמחתי שהיו אתמול כל כך הרבה שירים של איפה הילד: קודם כל פתחו על הביאו את הסתיו וכל כך התרגשתי, אח"כ היה גם מה שעובר (שזה דיי רגיל בהופעות של חמי כמובן) וכמו כן גם מישהו שומע אותי, חוץ מזה היה את מסיבת התה של עליסה והופתעתי הייתי בשוק כשחמי אמר שעכשיו אסף שריג ישיר שיר שלו ובסוף גם לבן בחלום שחור. איפה הילד הם אחת הלהקות היותר טובות שהיו ברוק הישראלי בארץ לדעתי ובאמת היה טוב!! שי להב, ענק! אין מה להגיד, לשמוע את שירי הקספרים ככה על החוף זה באמת כייף. גם שיתוף הפעולה בין כל השאר היה טוב לדעתי (חוץ מדנה ברגר שזה היה מזעזע כשהיא שרה את "מודדת" וגם כשערן צור שר "אני אשתנה"). דבר אחד שהפריע לי היה ההנתגדות לקורין אלאל בקהל, אני הזדעזעתי. איך שהיא עלתה ,וזה קרה מספר פעמים, כולם מסביבי התיישבו על החול. והתגובות של כמה (ושמעתי את זה יותר מפעם אחת) היו "גם כן הלסבית הזקנה הזאת". לדעתי קורין היא אחת הפרפומריות היותר טובות בישראל, יש לה כל כך הרבה אנרגיות בהופעות והיא מעבירה את זה גם לקהל וזה מה שאני אוהבת בה. היא באמת טובה! לסיום, ההופעות היו טובות, וטוב שהיו (אולי אם הייתי באה שמחה יותר הייתי יותר נהנית, אבל אלו החיים). אחרי ההופעה ראיתי את יפית ורעות. ואני רוצה לציין שגם בחזרה האוטובוסים היו זין אחד גדול, עשרים דקות עד שהוא יצא ושוב למה שיהיה אוטובוס ישיר לת"א כמו שנה שעברה?!?! הוא יעצור באשקלון, באשדוד, בנס ציונה, בראשון פעמיים! (טוב ירדתי בראשון בסוף) נרדמתי תוך שנייה באוטובוס התעוררתי מייד ראיתי תחנה מרכזית כל כך שמחתי הייתי בטוחה שאני בת"א וזה היה רק רחובות.. כשלון גדול היו הנסיעות לניצנים השנה!! בכל אופן, תמשיכו לשמוע מוזיקה טובה, אני אישית חושבת שכל מי שהיה אתמול הרוויח את אחת ההופעות היותר טובות שהיו! הא, וכמובן שראיתי גם את מעיין, שכחתי שהוא גם פה
רעות.

היתה הופעה טובה ../images/Emo179.gif

ישבתי באיזבו מאחורה אחר כך הלכתי לאמצע היה ממש טוב רק חמי ביאס אותי שהוא לא שר שירים שלו והעדיף לשיר את כל השירים של איפה הילד חוץ מגאולה הייתי עם פורום אביב גפן לא פגשתי אף אחד ממכם כי לא ידעתי מספר ולא כלום רק את רעות (פלוגת השמחה) פגשתי ואני מכיר אבל לא פגשנו אותכם

שלמונזה

New member
אין מחר קוטנר בכפר ../images/Emo168.gif

זהו נגמרו הצילומים של ניצנים, וכנראה שפשוט לא צילמו קוטנר בכפר להופעה הזו, חבל

יש קוטנר יום ראשון ../images/Emo179.gif

אךךך איך אהבתי את התוכנית עם דנה הרמן חחח :)

שלמונזה

New member
מי אמר שיש ? ../images/Emo168.gif

לפי הלוח שידורים התוכנית הרגילות חוזרות היום ואין קוטנר!

TsLiLuSHSH

New member
יהיו..בעז"ה, אני מקווה..

אני צלמתי 20 ומשהו תמונות מההופעה של קולה-רוק... נקווה שהן ייצאו נורמלי!!

TsLiLuSHSH

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifניצנים-2004 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב, קודם כל מצטערת על התגובה המאוחרת... פשוט חזרתי מניצנים חצי מתה, הפנים שלי עלו באש
... [שכחתי לשים קרם-הגנה בבוקר של יום חמישי
) חוצמזה שכל השבת סבלתי מכאבי בטן.. הממ.. למעשה אני עדיין סובלת.. לא יודעת, אולי אני אלך מחר לרופא
... בכל מקרה, אני לא ממליצה לאף אחד לעשות יומיים ברציפות בהופעות בניצנים- זה נורא ...
ועכשיו לדברים יותר משמחים .....
היה מפגשפורום ממש חמווווווווד!
באמת, אתם פשוט אנשים קרועים על כל הראש
יפית- את וחברתך קארין (אגב, אנלא זוכרת- היא גם משתתפת בפורום שלנו ?
) צריכות לשקול לפתוח מופע סטנד-אפ!! אתם תהיו בקלות "מה קשרו-הדור הבא"
רעות- סחתיין על החולצה!!!!! ואת באמת מפורסמת!!! ראיתי אותך על המסך ענק כ"כ הרבה פעמים...
בקיצור, היה טוב לגלות שכל הפורום מלא באנשים מצחיקים ומלאי שמחי חיים...
אחרי כמה זמן הלכנו כולנו וניסינו לשכנע את המאבטח שייתן לנו כבר להיכנס... אבל הוא לא הסכים
הממ לפחות הוא נתן לי להיכנס לכסאות ביציע וצילם אותי שם... דפנטלי תמונה שווה, מקווה שהיא תצא בפיתוח
הממ אז אתם הלכתם והתמקמתם בשורה הראשונה-שניה בצמוד לגדר, אבל אני חשבתי שעוד שניה אני מתעלפת , אז החלטתי לפרוש ... וחזרתי לחברים שלי שהיו במתחם הנרגילות. נרגלנו קצת [פעם ראשונה ואחרונה שאני נוגעת בדבר הדוחה הזה
] ואני ניסיתי לשכנע שיבואו איתי קדימה לרקוד... בסוף חלקם באו. ההופעה......... היה שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה רק אני או ש... קורין אלאל הייתה על הבמה יותר מדי זמן ???? היא נחמדה והכל... אבל.... הייתי מעדיפה שירמי יקבל יותר דקות!!! וגם ערן צור היה יותר מדי זמן... ולא ממש אהבתי ת'ביצוע שלו ל"אני אשתנה" ... על השיר "פרפרי תעתוע" אני לא מתה מלכתחילה, אבל ללא ספק, כשירמי ביצע אותו- זו הייתה שליייייייייייייייטה
בקשר ל-"מדוע לא באת"... לא ידעתם ת'מילים??? כולי בושה.... זה שיר יפהפה!
... חחחח אני שרה את כל המילים וכולם מסביבי מסתכלים עלי בתדהמה [WTF?!
] הייתי בהלם כשהוא ירד לקהל!!! ורק חשבתי לעצמי: יוווווווווו למה לא נשארתי עם כל האנשים מהפורום ??? הקטע הוא שכשהוא ירד כל הקהל דחף קדימה... [כמעט שהיה אונס קבוצתי על ירמי, הא?
) וככה יצא שהתקרבתי יותר לבמה... אה, מתישהו בקטע אחר, כשרציתי להתקדם, איזה ערס נמוך מכוער אחד אומר לי :"לא , את לא עוברת" ואשכרה חוסם אותי עם הידיים! אמרתי לו :"סליחה, אתה הסדרן או משהו?!" ופשוט הלכתי מסביב ובמילא עקפתי אותו.... אדיוט
צלמתי מלא מלא תמונות של ירמייייייייייייייייי... אולי הן לא יהיו כאלו טובות כי לא הייתי כ"כ קרובה לבמה.. אבל נקווה שיהיה פסדר! רק מה, חירפן אותי שכל הבנים הגבוהים מכסים לי חצי מהעדשה והייתי צריכה כל הזמן לזוז עד שאין איזה מישהו עם ג'ל שמסתיר 90% מירמי...חחח... פאק, לא מספיק שאתה גבוה, למה גם קוצים??? ממחר חרם צרכני על ג'ל!!!!!
חמי היה מדהיייים!
"מישהו שומע אותי" ו"לבן בחלום שחור"- היה ענקקקקקקקקקקקקקקקק
בקיצור היה מעולה, ירמי פשוט מלך!!! רק חבל שהוא לא הוריד את החולצה כמו בשנה שעברה... וחבל שהוא לא עשה ביצועים משותפים עם חמי רודנר [תרתי משמע
...) אה, לסיום, תשמעו משו מצחיק..... זוכרים את הכרטיסי ביקור של הפורום שיפית חילקה? אז, כשחזרתי לחבר'ה שלי , אני וידיד שלי החלטנו לעבור בין האנשים לחלק אותם.... כמעט כולם אמרו לנו :"מי זה בכלל?! לא אוהבים אותו!" חוצפההההההההההההה
אז החלטתי לעשות משו אחר... ניגשתי לאנשים ואמרתי להם :"אתם אוהבים את ירמי קפלן?" -לא חיכיתי לתשובה, והמשכתי- "כי אם כן, אלו הם כרטיסים שבעזרתם תוכלו להיכנס למפגש מעריצים מיוחד עם ירמי קפלן בכבודו ובעצמו" כולם פתאום מתחילים להתלהב........ אנשים אשכרה התחננו שניתן להם את הכרטיסים....חחח... מתישהו , שנשאר לי רק אחד ביד ומולי היו איזה 6 אנשים מתלהבים זרקתי ת'כרטיס ביקור באוויר ואמרתי :"כל הקודם זוכה.." והם פשוט קפצו על החול בניסיון נואש להשיג את הכרטיס! זה היה כ"כ מבדר... שאלו אותנו מתי המפגש, אז אמרנו שאחרי שנגמרות ההופעות, שיבואו מאחוריי הבמה עם הכרטיס והם כבר יסתדרו... אנשים פשוט האמינו!!!!! זה היה כ"כ מבדר.... טוב, קצת רוע-לב... אח"כ לא היה לנו ת'אומץ לראות אותם עומדים מאחורי הבמה ומנסים לשאול את המאבטחים לגבי המפגש מעריצים עם ירמי... חי חי
אני מקווה שלא יגיעו לפורום בימים הקרובים אנשים זועמים :"איפה שני אלו שאמרו לנו שיש מפגש מעריצים???!!! חיכינו וחיכינו ובגללם פספסנו את הרכבת!!!" LOL
יאללה אנשים, שיהיה לכם שבוע נפלא!
תהיו בריאים, שמחים ורק טוב...

שלמונזה

New member
../images/Emo6.gif את רעה!!! ../images/Emo168.gif

למרות שלא ראינו אחרי ההופעה אנשים ליד הבמה קוראים לירמי... האבטחה סילקה את כולם מהר משם אחרי ההופעה. והמטרה היתה שיכנסו לפורום כדי לדבר על ירמי לא כדי לצעוק עלינו, אבל חפיף. ותודה שעזרת לנו לחלק כרטיסים, היה כיף להכיר אותך
!!!! ואגב ניסיתי להתקשר אלייך
אחרי ההופעה אבל הפלאפון שלך היה סגור. חפיף.

TsLiLuSHSH

New member
כן ,זה באמת די נבזי...

נו אז יצעקו עלינו קצת.. לונורא! לפחות ככה ייכנסו לפורום יותר אנשים ממקודם.... סתם , סתם!
פשוט, זה ממש דרש שנעשה איזה משו מקורי.... והרעיון היה שלי וידיד שלי התלהב ממנו.. אז אמרתי :"נו ,שיהיה..."
הפאלפון שלי היה סגור כי נגמרה לי הבטריה... אבל תודה בכל מקרה מותק!

pashosh9

New member
אוקיי:

ירמי: מודדת (ביחד עם דנה), תתחיל מאפס, פרפרי תעתוע של ערן צור (וערן צור עשה את אני אשתנה), מדוע לא באת, הדפוק הזה. שחר: ערומים, גשם חזק, והיה עוד אחד נראה לי זה היה בדרך לכפר סבא או משהו. דנה: לא זוכרת הכל אבל אני זוכרת שהיה- עד הקצה, תוך כדי תנועה, מודדת עם ירמי כמובן ועוד כמה.

למעלה