../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifניצנים-2004 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
טוב, קודם כל מצטערת על התגובה המאוחרת... פשוט חזרתי מניצנים חצי מתה, הפנים שלי עלו באש
... [שכחתי לשים קרם-הגנה בבוקר של יום חמישי
) חוצמזה שכל השבת סבלתי מכאבי בטן.. הממ.. למעשה אני עדיין סובלת.. לא יודעת, אולי אני אלך מחר לרופא
... בכל מקרה, אני
לא ממליצה לאף אחד לעשות יומיים ברציפות בהופעות בניצנים- זה נורא ...
ועכשיו לדברים יותר משמחים .....
היה מפגשפורום ממש חמווווווווד!
באמת, אתם פשוט אנשים קרועים על כל הראש
יפית- את וחברתך קארין (אגב, אנלא זוכרת- היא גם משתתפת בפורום שלנו ?
) צריכות לשקול לפתוח מופע סטנד-אפ!! אתם תהיו בקלות "מה קשרו-הדור הבא"
רעות- סחתיין על החולצה!!!!! ואת באמת מפורסמת!!! ראיתי אותך על המסך ענק כ"כ הרבה פעמים...
בקיצור, היה טוב לגלות שכל הפורום מלא באנשים מצחיקים ומלאי שמחי חיים...
אחרי כמה זמן הלכנו כולנו וניסינו לשכנע את המאבטח שייתן לנו כבר להיכנס... אבל הוא לא הסכים
הממ לפחות הוא נתן לי להיכנס לכסאות ביציע וצילם אותי שם... דפנטלי תמונה שווה, מקווה שהיא תצא בפיתוח
הממ אז אתם הלכתם והתמקמתם בשורה הראשונה-שניה בצמוד לגדר, אבל אני חשבתי שעוד שניה אני מתעלפת , אז החלטתי לפרוש ... וחזרתי לחברים שלי שהיו במתחם הנרגילות. נרגלנו קצת [פעם ראשונה ואחרונה שאני נוגעת בדבר הדוחה הזה
] ואני ניסיתי לשכנע שיבואו איתי קדימה לרקוד... בסוף חלקם באו. ההופעה......... היה שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה רק אני או ש... קורין אלאל הייתה על הבמה יותר מדי זמן ???? היא נחמדה והכל... אבל.... הייתי מעדיפה שירמי יקבל יותר דקות!!! וגם ערן צור היה יותר מדי זמן... ולא ממש אהבתי ת'ביצוע שלו ל"אני אשתנה" ... על השיר "פרפרי תעתוע" אני לא מתה מלכתחילה, אבל ללא ספק, כשירמי ביצע אותו- זו הייתה שליייייייייייייייטה
בקשר ל-"מדוע לא באת"... לא ידעתם ת'מילים??? כולי בושה.... זה שיר יפהפה!
... חחחח אני שרה את כל המילים וכולם מסביבי מסתכלים עלי בתדהמה [WTF?!
] הייתי בהלם כשהוא ירד לקהל!!! ורק חשבתי לעצמי: יוווווווווו למה לא נשארתי עם כל האנשים מהפורום ??? הקטע הוא שכשהוא ירד כל הקהל דחף קדימה... [כמעט שהיה אונס קבוצתי על ירמי, הא?
) וככה יצא שהתקרבתי יותר לבמה... אה, מתישהו בקטע אחר, כשרציתי להתקדם, איזה ערס נמוך מכוער אחד אומר לי :"לא , את לא עוברת" ואשכרה חוסם אותי עם הידיים! אמרתי לו :"סליחה, אתה הסדרן או משהו?!" ופשוט הלכתי מסביב ובמילא עקפתי אותו.... אדיוט
צלמתי מלא מלא תמונות של ירמייייייייייייייייי... אולי הן לא יהיו כאלו טובות כי לא הייתי כ"כ קרובה לבמה.. אבל נקווה שיהיה פסדר! רק מה, חירפן אותי שכל הבנים הגבוהים מכסים לי חצי מהעדשה והייתי צריכה כל הזמן לזוז עד שאין איזה מישהו עם ג'ל שמסתיר 90% מירמי...חחח... פאק, לא מספיק שאתה גבוה, למה גם קוצים??? ממחר חרם צרכני על ג'ל!!!!!
חמי היה מדהיייים!
"מישהו שומע אותי" ו"לבן בחלום שחור"- היה ענקקקקקקקקקקקקקקקק
בקיצור היה מעולה, ירמי פשוט מלך!!! רק חבל שהוא לא הוריד את החולצה כמו בשנה שעברה... וחבל שהוא לא עשה ביצועים משותפים עם חמי רודנר [תרתי משמע
...) אה, לסיום, תשמעו משו מצחיק..... זוכרים את הכרטיסי ביקור של הפורום שיפית חילקה? אז, כשחזרתי לחבר'ה שלי , אני וידיד שלי החלטנו לעבור בין האנשים לחלק אותם.... כמעט כולם אמרו לנו :"מי זה בכלל?! לא אוהבים אותו!" חוצפההההההההההההה
אז החלטתי לעשות משו אחר... ניגשתי לאנשים ואמרתי להם :"אתם אוהבים את ירמי קפלן?" -לא חיכיתי לתשובה, והמשכתי- "כי אם כן, אלו הם כרטיסים שבעזרתם תוכלו להיכנס למפגש מעריצים מיוחד עם ירמי קפלן בכבודו ובעצמו" כולם פתאום מתחילים להתלהב........ אנשים אשכרה התחננו שניתן להם את הכרטיסים....חחח... מתישהו , שנשאר לי רק אחד ביד ומולי היו איזה 6 אנשים מתלהבים זרקתי ת'כרטיס ביקור באוויר ואמרתי :"כל הקודם זוכה.." והם פשוט קפצו על החול בניסיון נואש להשיג את הכרטיס! זה היה כ"כ מבדר... שאלו אותנו מתי המפגש, אז אמרנו שאחרי שנגמרות ההופעות, שיבואו מאחוריי הבמה עם הכרטיס והם כבר יסתדרו... אנשים פשוט האמינו!!!!! זה היה כ"כ מבדר.... טוב, קצת רוע-לב... אח"כ לא היה לנו ת'אומץ לראות אותם עומדים מאחורי הבמה ומנסים לשאול את המאבטחים לגבי המפגש מעריצים עם ירמי... חי חי
אני מקווה שלא יגיעו לפורום בימים הקרובים אנשים זועמים :"איפה שני אלו שאמרו לנו שיש מפגש מעריצים???!!! חיכינו וחיכינו ובגללם פספסנו את הרכבת!!!" LOL
יאללה אנשים, שיהיה לכם שבוע נפלא!
תהיו בריאים, שמחים ורק טוב...