ניצנים מחנה 80 או זיקים?

מור .ס

New member
ניצנים מחנה 80 או זיקים?

שלום לכולם ושנה טובה, אני צריכה עזרה ואשמח לקבל כל פיסת מידע ממי שיכול לעזור. אני בקורס מכיו"ת ובקרוב ישאלו אותי לאיזה בסיס אני מעדיפה להגיע בשירות. אני יודעת רק קצת על מחנה 80, ואני ממש אשמח לקבל עוד מידע לגבי יציאות, שמירות, מיקום, אוכלוסייה, תנאים וכו´. בתודה מראש וחג שמח, מור.

dwante

New member
זיקים..

זיקים הכי מומלץ לפי דעתי לפרטים תבואי לאי סי קיו שלי 83560613

superyal

New member
מה הלחץ?

לפי מה שאפשר להבין את בקו"מ ד´ אז מה הלחץ שלך להחליט עכשיו איפה את רוצה להיות יש לך עוד המון המון זמן עד שתצטרכי להגיד איפה את רוצה להיות... אני מקו"מ ג´ ואנחנו היינו צריכים לדרג עדיפויות שבוע לפני הסוף אז את תדאגי... יהיה לך עוד זמן להכיר את הבסיסים (בימי שיגרה, סדרות חוץ וכו´) וחוץ מזה המפקדים שלך יספרו לך מאיפה הם וגם זה שיקול שכדאי לקחת למרות שאף אחד מהסגל שלי בסוף לא חזר לבסיס שאני בו.. אז תרגעי כרגע ותתעמקי בטירונות... בהצלחה

BLUE SPOT

New member
מחנה 80

סיימתי השבוע את הטירונות במחנה 80, ולדעתי זה א-ח-ל-ה מחנה! הוא מחודש בהרבה מחלקיו, מאובזר היטב, מטופח ( כמובן שהטירונים דואגים לזה היטב היטב ) ובסה"כ נחמד. אגב, מה לומדים בקורס מכ"יות ומה האווירה בקורס ?

fireman

New member
זיקים

זה הבסיס במצב הטוב יותר מבין השלושה את בסיס זיקים סיימו לבנות מחדש לפני כשנתיים הכל חדש, מטופח ונראה מצויין מה גם שהוא קרוב יותר לאשקלון מאשר ניצנים המגורים חדשים ועד כמה שידוע לי גם ממוזגים ויש אחלה נוף לים
שמועות אמרו לי שהיציאות בניצנים מחורבנות לעומת זיקים אבל אלו רק שמועות לגבי שמירות אני לא יודע, לא הייתי מ"כ חג שמח ובהצלחה

Nicki

New member
סמולס... נראה לך הגיוני...? ../images/Emo25.gif

אני מודיעה לך רשמית וחגיגית שאת באה איתי ל80. כמו שראית בשדאות, ניצנים צהוב ומשעמם, וזיקים נמצא בסוף העולם. בכל אופן - אני לא יורדת לשטח אם את, אבינוב,קרץ,מזי ואבניבי לא באות איתי... אוהבת...נתראה ביום א´ (באוטובוס?) שפיץ הד"פית.

למעלה