ניצחנווו!!!!!!!! אההההההה...

לילולה

New member
ועל זה נאמר: "קול כאלב ביג'י יומו"

כל כלב יגיע יומו, על גיא לוזון, ימח שמו

Bull Shit

New member
ניצחנווו!!!!!!!! אההההההה...

עכשיו חזרתי בדיוק מבני עקיבאאא.. אני נכנס לוואלה (דף הבית שלי) ורואה למטה הפועל ת"א- מכבי פ"ת 1-2 !!!!! הלללויייהההה.. כל כך שמחתתתייייייייייי... מי יכול להגיד לי מה עשו ללוזונר!?!?!?!

זונע

New member
צעקנו לו כל הזמן

ובסוף המשחק "גיא לוזון מת..." וואי איזו אווירההההההההההההההההההההההההה!!!! איזה יופי של משחק והשגתי גם כרטיס לדרבי! שער 7...כי נגמרו כל הנוער ל-5 עוד לפני שהגעתי לקופות יאללה מלחמה!!!

גמני היתי שער 7

הגעתי 5דקות לפני סיום המחצית הראשונה....קניתי כרטיס לדרבי שער 7בחמישים שקל. כולם לבוא חובה

just adiki

New member
כיף להיות בבלומפילד!../images/Emo23.gif

לאיזה משחק טוב הגעתי!! איזה אקשן, הפועל שחקה מצויין
!! אין על החוויה בבלומפילד, אני מצדיעה לכל הקהל הנהדר הזה של האדומים, גאה להיות אוהדת הפועל, איזה עידוד! פשוט משח' מצויין. למרות טעויות פשוט נוראיות של השופט [לא הוציא אדום לפ"ת והוציא לחן על כלום!!].

זונע

New member
../images/Emo45.gifהשופט היה עיוור ברמות מטורפות

כל מני שריקות הזויות ופתח תקווה נגעו בערך 20 פעם ביד, ופעם אחת הוא לא שרק!

liron292

New member
כל הכבוד

תודה לך הפועל תל אביב, וכרגיל לקהל המדהים שלנו לגיא עמוס ואיציק ושאר המאפיה אכלתם אותה, שתראו הפסדים כל חייכם לאריק חיימוביץ'-מי שהיה במשחק ראה שקקו דרסאו ואובוקה היה מגיע להם כרטיסים כתומים ולא אדומים בושה וחרפה, העיקר לטל חן נתת צהוב שני, על כלום יאללה הפועל תמשיכו כך הדברי מעל הכל, חייבים לאגור נקודות על מנת לברוח לבני יהודה ואשדוד שבוע טוב לכולם

ירדן717

New member
ולומרות הניצחון

והשמחה.......... אני לוקח רק 3 נק' מהמשחק...אהה וגם העידוד שיחקנו נגד מכבי כלום פ"ת שפשוט לא הגיעו היום לבלומפילד. שתי הגולים וביוחד השני מלווים בטעיות חריפות בהגנה שלהם... והכי נורא... 25 דקות אחרונות היה בונקר גועל. פשוט איכס לא יכולתי להסתכל...טינופת... גוטמן בחייאת יצאת בנס לא למדת משבוע שעבר? לא יעשו איתך את החסד הזה עוד פעם

זונע

New member
קשה לעשות משהו אחר חוץ מבונקר

כשהרחיקו לך בלם והחלוץ היחידי שלך גמר את הסוס כבר בדקה 60 גם אני נגעלתי מהבונקר הזה אבל לא היה הרבה מעבר לעשות

נצחנווווו ישששששששששש../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

נאטכו. כל הכבוד. ידעתי שיצא שחקן מצטיין. וטל חן הורחק סתם ממש סתם. אולי אפשר לערער על זה?

ירדן717

New member
על מה מצטיין על מה?

על זה שהוא כמעט החטיא גול מחצי מטר? שאגב אם היה מחטיא הייתה זו החטאה יותר מזו של פאביו ואסולין. הוא שיחק טוב אבל המצטיין שלי הוא טלסלסקי שלא הזכירו אותו כמעט שחוץ מהגול היפה שלו היו לו עוד מהלכים טובים

ירדן717

New member
אנחנו עוד נחטוף בגלל הבונקרים האלה

אי אפשר לשחק ככה חטפנו נגד אשדוד ונחטוף גם במשחקים הבאים אם לא נשנה את השיטה...תזכרו.

stifler3

New member
../images/Emo45.gif

אחרי שטל חן קיבל אדום ישר בונקר אנחנו הפועל לא הרצליה

לא נכון

הבונקר התחיל מיד אחרי שטל חן הורחק. שחקנו יפה ומשוחרר גם אחרי הגול השני, הגענו למצבים עד ההרחקה של טל חן.

SepteMber Lady

New member
ואאאאאאאאאווווווו סוףסוף ישנתי עם חיוך!!

אין שמחה ממני בכל העולם ישששששששששששששששששששששש

SepteMber Lady

New member
ייוווווווו כל כך מקווה שכן!!

אחרי שראיתי את הפרצוף של לוזון פשוט רציתי לעמוד מולו פנים אל פנים ולומר לו שהוא לווווווזר גדול!! בעזרת ה' ננצח בדרבי גם!!! אלוהים איתנו נגד הלוזונים נגד הצהובים ונגד כל העולם!!!

למעלה