ניצחון!!!

• פותח הנושא yoory
  • פורסם בתאריך
אני מצטער, את ממש צודקת

התגובה: א. רוב מכריע של חלופות הבנייה המוצעות ע"י הקואליציה, ל-45 אלף יח"ד, הן במערב ירושלים. נדמה לי שמדובר בכל החלופות, אני לא בטוח - הבהרה בסוף ההודעה. ב. הבנייה היהודית במזרח העיר הייתה, הינה ותהיה (עד שנצא משם) פוליטית לחלוטין. אם יהיה שר פנים / שר בינוי / ראש עיר שרוצה לבנות במזרח העיר, הוא יבנה שם עם ספדי או בלעדיה, עם ביקוש או בלעדיו. זוהי בעיה חמורה שיש לתת עליה את הדעת, אך היא מנותקת מהבעיה של ספדי, שכן אין קשר (שאני מזהה, לפחות), בין הבנייה במזרח העיר או בהרים ממערב לה. ג. אני יודע שלא מדובר בטיעון מנצח, אבל ממש כמו שעניתי לתוקפים מימין ("גם פוליטיקאים מהימין מתנגדים בחריפות לספדי"), אני מפנה אותך לכך שהרבה גורמי שמאל (מרצ, חד"ש וכן ארגונים חוץ פרלמנטריים) התנגדו לספדי, ואני משוכנע שהם מודעים לנושא זכויות האדם והבנייה במזרח העיר. מקווה שעניתי. הסיבה שהתשובה התעכבה (ועדיין אינה סופית) היא שאני ממתין לקבלת כמה דוחות מלאים ומפורטים. ברגע שאקבל אותם, יהיה לי מידע מלא ומדויק, כולל נתונים ומפות.

yoory

New member
אוי לא!

אל תעלה את התמונות עם הכתר של "ספדי לסבית"!!!! בבקשההההההה לאאאאאאאא

הנה התמונות!

לא הי לי כוח פתוח שרשור חדש, אם זה ממש מפריע לכם תפנו להנהלת הפורום

נוכחות מכובדת

כמו בהפגנה הקודמת, היו עשרות פעילי מרצ, בעיקר מהנוער ומהסטודנטים. חלק נכבד מהשורדים (אלה שהחזיקו מעמד את כל 6 השעות) היו משלנו. ח"כ, ח"כ לשעבר וחבר מועצת עיר... כולם היו.

בת אור בפוזה הקבועה

שמתם לב שמכל אירוע יש לה תמונה בסגנון הזה? (או ממש דומה)

yoory

New member
אוי גוועלד

אני נראית כמו הילד הפסיכי הזה מ-"אות משמים"

יש כאן חמש פעילות

נסו לספור אפים. אלה החמש האמיצות מהנוער (היו עוד מהסטודנטים, ועוד שאינם ממרצ), ששרדו מההתחלה ועד הסוף, 6 שעות של אוויר הרים צלול כיין קר, לעמוד על הרגליים ולצעוק, לצעוק, לצעוק. קבלו פרח לא מוגן

כי היה ממש קר....

עד כאן להפעם. הייתה הפגנה חשובה ומוצלחת, שוב תודה לכל מי שהגיע!

למעלה