ניצחון הרוח על הכוח

ניצחון הרוח על הכוח

ניצחנו...הגביע הוא שלנו!!!סתם...איך אמר דני המעופף:אין מנצחים ואין מנוצחים,אין אויבים ואין...כמה מילים נרדפות הוא מכיר??!!אה,סליחה,שכחתי-בנחישות אך ברגישות,בתקיפות אך בעדינות...בקיצור עכשיו הבנתי מה עושים בקורס טיס...אבל תכלס` חסמו אוטובוסים בקרית שמונה!!!חשבו שיגיעו מאות,והפתעה!!פתאום יש 30,000!!!!איפה המשוגעים האלה חיים??הם לא יודעים שאנחנו היהודים החדשים בלי הסעות בחינם ונינט טייב כחימום למשינה לא יוצאים מהמזגן בחום הזה??!!תאמינו לי רק עם כאלה משוגעים יש לנו מה לחפש פה עוד 20 שנה.אחרת מחר אני אורז והולך לעשות בטן גב וכסף במזרח או במערב(תלוי ברוח...)הקטע שהשחצנים הכחולים שנדהמו מהשגעון,התאוששו ואמרו "גג ניתן להם לצעוד 2 ק"מ" בינתיים הם צעדו 6...ישנים איפה שתיכננו,ובקצב הזה מחר יש לי פה לחץ אטומי בכיסופים...באו אחי ואחיותי.אנחנו מחכים לכם!!!אנשאללה שתעברו אותי,ותעשו חיים בחוף קטיף!!

אחי!!

על מי בום טראח?!על החברה` שעוד שנה הם אצלי בקורס?!עדיף לי לשתול מאה חמסניקים לפני שאני עושה אחד/ת כזה צמח...מה אני רובוט של המפקד?!שהוא ירביץ..

slyu1984

New member
אתה לא רובוט

לפחות לא רובוט תקין כנראה נפל לך בורג מיזה מקום ...

רובוטריקים

חאלס!!!נגמרו רובוטריקים וגם כח המחץ(אם אתה מספיק צעיר לזכור אותם)אין לי כח לריב ולעשות משהו שלא מעניין לי את ה-ז..אם הם רוצים לחטוף פצמרים וקאסמים כל היום(והלילה)מי אני שאמנע מהם את התענוג?!פשוט אני רואה את החבר`ה האלה בצבא-וכולם יודעים שהם הפייטרים הכי גדולים,ומוכנים להתאבד בשביל הצבא(אני למשל לא מוכן)אז מה חלוץ מאיים שהוא יסגור את ההסדר??נראה אותו מסתדר עם החרדים הדוסים שיגיעו במקומם לנח"ל החרדי...וישחילו מטענים לתחנה מרכזית בי-ם!!!אז תעזבו אותי בשקט ותנו לחברה האלה לעשות מה שבא להם,כי אצלם באמת הכל מאהבה-לעם ולארץ(לפעמים האהבה קצת חונקת)אבל איך הם מתייחסים אלי?!כיבוד במחסומים,הזמנות לסעודות שבת וחג,הם היחידים שעוצרים טרמפים ביום ו` ולא היפיופים עם הסרטים הכחולים על האנטנה-ובממיר

slyu1984

New member
כן

יכגיכגגדיייייייייייייייי יכגדיגכדיליחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחל ידגכידגכחילחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיל יידגידעכגגגגגגגעכחעלחחחחחיע דיג יגדייגכדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד גכחיליחעלחייייייייי יגדייייייייייייייייייייייייייייייייי

dima269

New member
ובעברית?

צא מהטריפ, תרגע, ותוציא את כל מה שהחזקת בפנים. אנחנו כאן בשבילך! מה זה היה?!?

למעלה