ניצוצות ודניאל

ענת1986

New member
ניצוצות ודניאל

היי, אתמול הייתי בשתי הופעות: 'טררם' ודניאל סלומון. 'טררם' הופיעו קודם. הם מעין להקה בסגנון של מיומנה. היה ממש טוב. מומלץ לכל אחד. כשהם סיימו, עלה לבמה דניאל סלומון ולהקתו. אחרי השיר הרביעי בערך דניאל התחיל לומר: "בסיבוב ההופעות הנוכחי אנחנו מבצעים שיר של יוצר שאני מאוד מעריך ומכבד, אחד הגדולים: ברי סחרוף". בקהל כולם מסכימים מן הסתם :) הקיצר- הוא שר את 'ניצוצות' בגרסה די שונה מהגרסה המקורית של פורטיסחרוף. לא ממש התחברתי אליה. גרסה שמחה ומהירה כזו, שמאבדת את האינטימיות הרבה והרגש שבד"כ קיימים בשיר זה. יצא לעוד מישהו לשמוע אותה במקרה?

inflatable

New member
כמה שאני אוהב את דניאל

והרי כולם אוהבים את דניאל... את הגירסא הזו אני ממש שונא. למרות שהיא מקיימת את החוק הראשון של הקאוורים (תתן לקאוור משהו משלך) היא פשוט לא יצאה טוב.

ענת1986

New member
נקודה חשובה לציון- כל הכבוד שדניאל

אמר בפירוש שהשיר הוא של ברי סחרוף. ישנם הרבה אומנים שלוקחים קרדיטים על שירים לא שלהם בזמן הופעות. כלומר, לא מציינים את שם הזמר המקורי וכך אנשים בקהל, שלא בהכרח מכירים את השיר, חושבים שזה שיר של מי שמופיע מולם....

inflatable

New member
אכן כן

אם אני לא טועה גם, בהופעה הראשונה שהוא שר בה את זה (לפני יותר משנה, אז הזכרון שלי לא משהו) הוא אמר שהוא קיבל השראה מגירסא שברי שר פעם באיזו תוכנית בערוץ 1, ושהוא ישמח אם מישהו ימצא את הקטע הזה שנמצא בארכיונים של אותו ערוץ

קיר קמט

New member
אבל למה הוא אומר ברי

מה, רמי לא קיים? ורמי גם כתב, זה שהוא לא שר לא אומר שהוא לא קיים..

הכוונה היא לגרסא שהוא ביצע בניצנים?

כי זה היה לא נורא כל כך אבל קשה לי לדמיין את "ניצוצות" בקצב שונה . אבל בל אופן מחווה יפה .

חזוז

New member
לא מסכים איתך

שמעתי את הביצוע בהופעה פה בקיבוץ,לדעתי הוא לקח את השיר והכניס את המלדוקיה האישית שלו שמייחדת אותו תוך כדי שמירה על האווירה של השיר,קשה להסביר איזו מן אווירה השיר נותן,קשה להסביר,אבל זה משהו שמורגש כמעט אצל כל אחד.

ממממ נראלי מעפן

סתם נו יכולהיות שזה אחלה קאבר, לא שמעתי אותו אבל למהההההה לעשות קאברים לשיר כזה מושלם :[

שמעתי את זה בניצנים,האמת לא משהו...

לא מתאים לדניאל לשיר את השיר הזה. ואכן המהירות שהוא מכניס לשיר מאוד מקשה להתחבר אליו. זה עדיף מאיזה גירסא מזרחית או פופית. אבל בכל מקרה זה לא מגיע לקרסוליים שלי ברי לבד או של פורטיסחרוף...

Loosing my life

New member
לא זכור לי שהגרסה שלו היא מהירה,אבל

בהחלט זכור לי שהיא הייתה ממש ממש לא משהו.(לא משהו זה בלשון המעטה) גרסה אנמית ומיותרת לחלוטין.צפויה מראש אפילו

למעלה