ניצול

גון בי

New member
ניצול

הם מזמינים את עצמם בטלפון זה נשמע פ'סדר אבל.... הם באים יותר ממה שהיה מתוכנן הם באים לוקחים בצורה קרה לא איכפת להם ממך הם באים אליך כאילו זה ברור "נחמד" זה מושג של רק לפני שהם באים "זבלים" זה מושג של משהם באים ככה סתם אתה לא בדיוק נחשב כחבר אתה סתם עוד ילד שכשצריך אותו באים אליו... כשהם יוצאים למסדרון הם נראים כלכך גבוהים פתאום ואתה לעותם נמוךךך וצריך להרים את הראש, לפעמים זה נראה מהצד שאתה סמרטוט,אמא שלי קוראת לזה נרמס... כשהם באים הם אז הם ביחד וזה אומר שהם צריכים לעשות צחוק ואם זה בא על חשבוני אז יותר כיף אז הם לוקחים את הטלפון ועושים סתם שיחות כדי שאני יתעצבן מיסטלבתים על צורת הדיבור שלי רבים לי על המיטה ופשוט שמים זין אחד גדול על הבית שלי ועליי!!! *הם רדודים משעממים צוחקים עליי בגלל מילים כמו "דיסק איכותי" ,תופסים תחת לפעמים,משחקים אותה חברים ופשוט מעצבנים!!!! אלו הם הילדים שלי לכיתה (בכוונה לא קראתי להם חברים) הם לא יודעים מה זה להיות חבר אמיתי!

שיריה

New member
ילד,

אתה יודע מה ? אתה צודק! אין להם שמץ של מושג מה זה להיות חבר אמיתי. אתה לא צריך אותם. אתה הרבה יותר שווה מהם. אל תתן להם להעציב אותך!

Midnight Lady

New member
אתה כל כך צודק

זוהי לא חברות זהו ניצול תתרחק מהם תעזוב אותם לפני שהם יהרסו אותך הייתי פעם במצב דומה החיים שלי היו כל כך (תסלחו לי על המילה) חרא לא מצאתי את מקומי עשיתי באותה תקופה הרבה טעויות ברחתי מהבית אפילו ניסיתי להתאבד נתתי להם להגיע אליי להשפיע עליי לעולם אל תיתן לזה לקראת לך תעזוב, כל עוד אתה יכול עדיף להיות לבד, בינתיים מאשר להיות ככה עצוב וקודר ומנוצל תרים את הראש גבוה גבוה ותאמין שאתה יותר טוב שלך מגיע חברים אמיתיים שיאהבו ויתמכו ולא ילעגו אם רק תאמין זה יבוא

ה מוזה

New member
היי גון בי

אני מסכימה עם מה שכתבו לך כאן הם באמת לא יודעים מה זה להיות חברים ולפעמים באמת עדיף חבר אחד אמיתי וטוב מאשר עשרים שהם לא .. אז פעם הבאה פשוט להגיד להם "חבר'ה עד כאן " או שלא לחכות כלל לפעם הבאה .. ויודע מה ? אתה תמצא חברים טובים יותר כאלו שיהיו אמיתיים ויכבדו אותך ואת הבית שלך כי מי שיודע להיות חבר שכזה ימצא בקלות חברים שיהיו אמיתיים ואתה יודע להיות חבר - מגיע לך חברים של אמת

למעלה