ניצול התנופה

דרגורן

New member
כן ולא...

כן, אני מסכים שהפורום הוא פורום משחקי תפקידים, ולכן מומלץ יותר להפגש לדברים שקשורים לנושא. לא, אני לא חושב שאפשר לעשות משחק תפקידים אחד עם כל כך הרבה משתתפים (אולי המשחק של ביצה?) ומלבד זאת, אנחנו יכולים להתגבש בתור קהילה, וזה כולל צפייה בסרט או דברים אחרים.

דרגורן

New member
לא! לא! לא! לא! לא! לא!

רציתי לשאול "איזה מבין הדמויות שלי?" ואז פתאום חשבתי לרגע על הדמויות של ביצה, והחלטתי שעדיף ש"לא" (לביצה -> כמובן שהכל בהומור
)

למה ?

אני רואה את הביצה מחממת כל מני דברים, מבשלת, מאזינה בתמימות, מתגלגלת לספר לחבר'ה...

אני מניחה שזה שילוב משונה...

של כל הדמויות שלי? הוא לא עובד טוב. זה שילוב של כל התכונות הפחות-הרסניות שלהן, ולשחק דמות בלי תכונות הרסניות, לחבורה או לעצמה, זה פחות נחמד מבחינתי. זה פשוט מעלה את סף האתגר מבחינתי לבלתי-אפשרי... כמו שאמרנו, כל אחד צריך משהו ש"יחבר" אותו לדמות. במקרה שלי זה חוסר השפיות המשווע של כל אחת מהדמויות במקום זה או אחר. אחחח, אני נורא אוהבת לשחק.

backdoorslam

New member
אל תתביישי

תפרסי את כל התוכנית - כולל התמה כולה. אבל זה בהנחה שאנשים יהיו מוכנים להתמסר למשחק דמות.

Sargon

New member
הממממ. .. .

משהו שקשור למשחקי תפקידים. . . דמויות של כל חברי הפורום פעילות מגבשת יער בן-שמן ______________________ || /\ לארפ!!!

אוי, לא... אל תתחיל

כבר מעל לחצי שנה מנסים להכניס אותי ללארפים, ועד שהסכמתי באופן חד-פעמי, עכשיו גם אתה מתחיל????? אם מישהו רוצה לארפ, שיילך ל"אגדות חיות". פה זה לא.

אולי אני גזענית, אבל אנ'לא אוהבת

לארפים. לגבי הפיתוח - המממ... כל אחד ישחק את הדמות שהיא שמו הפורומי. אני מניחה שלשם כך נפתח איזושהי קהילה דרקונית, החיה בסמביוזה מאיזושהיא סיבה עם קהילות אחרות (אלפים?, אנשים, גמדים וכו'). אולי קצת בסגנון הסמביוזה של פרן (מק'קפרי). אני חושבת שהארץ' נמסיס יהיה משהו חסר נשמה, כמו הת'רדס שלה, אבל מונחה אינטיליגנציה - אולי סוג של מחשב או רובוט. זה מה שעולה לי בראש בשליפה כרגע. אם יש קונים אני אשקיע יותר ואכתוב משהו יותר מלא.

זה לא חייב להיות משהו ממש רציני

אנחנו כולנו יכולים להיפגש וסתם להרביץ כולנו לאילן או מאיר עם כלי נשק מרופדים(הריפוד בגדר רשות בלבד). . .

כלי נשק מרופדים ../images/Emo11.gif

כן כן הריפוד בגדר רשות....
אני רובין פניי גולגולת מכריז פתיחת עונת צייד הגובלינים
בלי רחמים

LOL

דווקא אם היה דבר כזה (לא לארפ, רק משחק דמויות), הייתי מביאה את אריתיה. היא כבר מתגעגעת לסביבית משחק נורמלית. השאלה היא, איך משלבים דמויות משיטות שונות ובדרגות שונות במשחק אחד.

זה דורש עולם מתאים

כמו פרקטל שלי :) (אחד הדברים שהוא נועד בשבילם הוא זה), וכמובן זה חייב להיות משחק חברתי ולא מלחמתי.

Blablerius

New member
אני הייתי הולך...

על קיוב שתיים (למרות שהוא הרבה פחות טוב מהראשון, אבל בכל זאת סרט נחמד) או על סולאריס....

אני בפנים!

מקווה רק שזה לא יהיה ביום של צנונית, כי גורמים בחבורה החליטו להשליט משמעת צבאית על הצנוניות המסכנות (מזל שאני לא צריכה להתגלח מדי יום ביומו... לא שהאחרים עושים את זה, למען האמת...). רוצה-רוצה-רוצה. לא משנה מה תהיה הפעילות. אתם אנשים טובים, וכיף לי איתכם. זהו.

למעלה