ניצול התנופה

ביצי דרקונים הם דבר מסוכן לחברה.

במיוחד כאלה שיורקות אש! חוצמיזה אין לי משהו אחר לרשום בינתיים. אל תיקחי את זה אישית, כגובלין עלי לחרחר ריב ומדון, ומצאתי אותך כקורבן מתאים. . .

בושה וחרפה...

כיאה למישורן חסר פניות, אני מתרעמת לחלוטין על כך שהעזת אפילו להזכיר את שמי, הוגת המועצה והיו"ר הקבוע שלה (חוץ מהננס בסבב השני בביגור), כמשהו שצריך לחרחר נגדו ריב ומדון...

גם ביצה וגם מישורנית

דבר כזה עוד לא נראה! אבל בגלל שאנו הגובלינים הומנים(או יותר נכון גובלינמים) אני לחוס את חיי ביצות הדרקון הקטנות. אבל רק בתנאי שלא ירקו אש.

עוד מתמטיקה

ביצת דרקון קטנה = בלתי מזיק. ביצת דרקון קטנה + אימא של ביצת דרקון קטנה = מאוד מזיק! לא הייתי ממליץ לך להכריז עליה מלחמה
.

נכון!!! אמא שלי ביצת דרקון גדולה!!!

והיא יורקת ה-ר-ב-ה אש, וצולה גובלינים לארוחת בוקר (sorry mom, I had to tell...). כמובן שננסק לא נכלל בעניין. אולי רק אחיו...
ואל תשכח שיש גם את חבר ביצת דרקון קטנה, אח ביצת דרקון קטנה (למרות שרוב מה שהוא עושה בחיים זה לצרוח ולנגן, מה שעושה בעיקר נזק קול - והרבה), ואבא ביצת דרקון שמנה, שיכול פשוט לשבת עליך. להמשיך לפרט? או להתחיל לגייס כוחות? (לא רוצה לריב, רק מתכוננת מראש
)

shadowfax

New member
הי הי הי אנשים נה להירגע

אין צורך לפתוח במלחמה. ביצה אנו הגנומים עובדים כרע על מכשיר חדש משהו מדהים בעזרת זוג כונחיות, שני כבשים, קצת ברזל הצלחנו ליצור מכונת שקט אנו אפילו עובדים על מיזעור ההמצאה כך שרק האוזניים יהיו מכוסות, אבל ברגע שתלבשי את המכשיר (אנו נקרא לו כנראה "אוזניות" ) תוכלי לטפל באחיך ללא חשש לאוזניך...

דווקא על הקטע של אחי נתקעת??

אתה יודע, אם תוכל לסדר לו זמם זה יהיה יותר פשוט והרבה יותר נוח מבחינתי. לישון עם אוזניות זה ג'יפה.

shadowfax

New member
אני מצטער היו כמה רעיונות

אך המחשב נתקע ואיבדתי את חוט המחשבה (והשפעת האקמול הפסיקה)

דרגורן

New member
טוב, אז את הרוב יש לי ב-DVD

(לפחות ממה שציינת) ויש עוד. השאלה היא איזה סיגנון אנחנו רוצים? אני אישית מאד רוצה לראות (שוב) את "אחוות הזאבים" המצוין....

דרגורן

New member
האם ראית אותו כבר?

או שהצצת בקישור? כבר הורדתי אותו בקאזה (וצרבתי כמובן), ואני כנראה אוכל להשיג אותו ב-DVD...

BluePrint

New member
טוב, טוב מאד. ואפילו עוד קצת.

אבל לפי מה "ששמעתי", התרגום קלוקל. (מי ש"אמר" כנראה יודע צרפתית) אל תאמינו לשמועות.

לגבי הסקרנות

לא רוצה סרטים. אני רואה יותר מדי מהם עם חברים גם ככה. לא רוצה קאטאן, לא עושה לי את זה. אני יותר מעוניינת במשחקי תפקידים, מינכאוזן וכו'.

backdoorslam

New member
מסכים!

לראות סרטים ביחד עם עוד כמה חבר'ה- לא עושה לי את זה. בעיקר בגלל שאני לא יכול לסבול דיבור באמצע סרט, ואז בעצם אני יכול לצפות בסרט לבדי. אני בעד לעשות משהו יותר חברתי. איזו פעילות המכילה שיחה שאינה כוללת את הפראזה: "למי יש XX?"

למעלה