ניצול התנופה

shadowfax

New member
ניצול התנופה

לאור העובדה שאנו פורום פעיל (אולי הפעיל ביותר) עלה רעיון למפגש פורום נוסף: ערב הקרנת סרט: כשמו כן הוא התקנסום חודשים לצפיה משותפת בסרט (ואולי גם משחק או שניים של קאטאן). מה דעתכם?

backdoorslam

New member
"משחק או שניים של קאטאן"

לא הולך טוב לדעתי ביחד עם הקרנת סרט. אל תשכח שהמשחק השני לקח כ5 שעות(!).

Gilgam69

New member
קאטאן?! מישהו אמר קאטאן?!

(ריר נוזל מהפה...) המשחק השני לא לקח חמש שעות אלא שלוש, לפחות זה מה שנאמר לי, אני הייתי אמור מדי במשחק לשים לב למושגים פעוטים כגון זמן...

ננסק

New member
Settlers of Catan

משחק אסטרטגיה שולחני שכבש בסערה את הפורום. או לפחות את Gilgam69.

Gilgam69

New member
אזהרה!

אם את יכולה, אל תתקרבי אליו ! ! ! זה משחק שמי שיצר אותו היה יותר מרושע מהשטן עצמו! ברגע שאת נוגעת בו, רוח האופל של המשחק פולשת לתוך גופך, טורף את מחשבותיך ואת רצונך החופשי, ומשעבדת אותך לנצח לרצונותיה, עד יום הדין שבו צבאות קאטאן יעלו על פני האדמה ויכבשו את הארץ!

Gilgam69

New member
אתה לא מבין!!!!!!!!!

אי אפשר!!! רוח האופל היא נצחית כמו היקום עצמו! ובנוסף כל ניסיון לדחוק את רגלי האחזותה של רוח האופל של קאטאן יגרור תגובה נגדית חזקה פי שבעה מונים!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאא.....

דרגורן

New member
../images/Emo35.gif קראת את הכרטיס האישי שלי ../images/Emo35.gif

איך הגעת לזה שאני בת
אני משחק Magic בתור תחביב.

daveScorpions

New member
אופסי

סליחה אם נפגעת התבלבלתי עם מישהי אחרת פשוט, יותר נכון עם הכינוי שלה אגב כולנו משחקים מג'יק בתור תחביב זה פשוט כיף

Nihau

New member
אני בעד magic

לפחות בגלל שזה לא משחק שמוגבל ל4 שחקנים כמו משחק האופל הידוע לשמצה

backdoorslam

New member
לא מלכלכים על ה'אופל'

ישנן הרחבות ל5-6 שחקנים. שינית את דעתך כבר?

Sargon

New member
מן הסתם משהו בנושא פאנטסיה

הנסיכה מונונוקי vampire hunter d שר הטבעות גירסאת הבמאי אבל לא חובה להיתקע בפאנטסיה(למרות שאין לדעתי שום רע בכך) ghost in the shell animatrix ואם נצליח להשיג אז אפילו matrix reloaded יש עוד רעיונות?

למעלה