ניצול המומנטום

המשטרה תמליץ: להעמיד לדין את הצופים

במעריב מיום 29.12.03 " המשטרה תמליץ: להעמיד לדין את תנועת הצופים". גם כנגד מדריכו האישי של אריאל בלומפלד ז"ל יומלץ להגיש כתב אישום בגין גרימת מוות ברשלנות .......... המדריך שהיה אחראי על קבוצת בני הנוער ...... התרשל בכך, שלא בדק את הצוק ואת הבטיחות סביבו..... וכו'.

גם ילדים הם תיירים אמיתיים

לצפריר שלום. תשובתך אמיתית ואמינה, אתה צודק בהחלט שגם תלמידים הם תיירים אמיתיים, אך תיירות אמיתית מתייחסת לזו שמכניסה מטבע זר (ומה שיותר) למדינה. מאחר ואני משלב בעבודתי גם תיירות פנים אני מעריך אותה ביותר. עד לשנה שעברה עוד הדרכתי תלמידים.החל מהשנה אסור לי להדרך תלמידים ובעיקר את אלו שבחינוך המיוחד מאחר ואין לי "תו תקן". נסיון של 2235 ימי הדרכה מאז להיותי מורה דרך ובהם הרבה ימי הדרכה עם תלמידים אינו מספק את השלטונות, אני מקווה שמי שצריך, ידע להעניק "תו תקן" כי אחרת יקרה מה שאתה מספר, כל מילה בסלע.

חיים יישום נושא תו תקן נדחה לשנה

כך שאין בעיה לך להדריך אגב תיירות זה לא אומר להכניס מטבע זר

תיירות תלמידים

תודה על המידע. מדינת ישראל מעוניינת בתיירות שמכניסה מטבע זר, וכאלו הם מורי הדרך.

על פי שר התיירות מדינת ישראל רוצה

רק תיירים יהודים אוהבי ישראל. יש הרבה יותר אנשים שיכולים להתפרנס מתיירות הפנים ואותם מדינת ישראל לפי הפירסומים מעודדת אף יותר. בנושא יעוד מורי הדך אני טוען המטרה שמורי הדרך יהיו אלו בלבד שצרכים להדריך את כל סוגי התיירות. מהרגע שמוותרים על תחום מסויים רואים את הסוף למעמד של מורי הדרך.

הדרכת מטיילים

לצפריר שלום. אין ביננו כל חילוקי דעות, אני משתדל לעסוק בכל נושאי ההדרכה, קל יותר להתמקצע בתחום מסויים, אך זה דבר אפשרי רק בתאוריה, מעשית זה קשה בעיקר בארץ. מצ"ב האתר שלי המספר מה שאני עושה. בברכה חיים ביידא

למעלה