ניפרדנו!!!

cami y luly

New member
ניפרדנו!!!

סוף סוף אחרי הרבה בירורים גיליתי שהמניאק זרק אותי ואני מאושרת!! חיחי היום בערב המצאתי עליו מלא בדיחות והיה ממש כיף לפרוק את כל העצבים שיש לי עכשיו בבדיחות עליו.. חחח כמה שזה נשמע מוזר אני ממש שמחה שאני כבר לא חברה שלו... רציתי לזרוק אותו אתמול אבל החלטתי שאני בהשפעת תרופות (כמו קלגרון... חחחח) ואני לא במצב שאני יכולה להחליט דברים כאלה חשובים והחלטתי לחכות כמה ימים לראות מה קורה ובסוף הוא זרק אותי.. הוא אומר שזה בגלל שכבר אין לנו על מה לדבר אבל אני חושבת שזה בגלל משהו אחר לגמרי... טוב אבל החיים ממשיכים ואני בקרוב אהיה עם ה"קורבן" הבא שלי... שיהיה לכם שבוע טוב :)

sh53

New member
../images/Emo39.gif

שמחה שאת מתמודדת עם זה לאט לאט, וגם אם צחוק עוזר לך, אז גם זה טוב. העיקר להוציא את הכעס החוצה ולא לשמור אותו בפנים. בקשר ל"קורבן" הבא שלך, אולי את כועסת עכשיו ובגלל זה המילה הזאת, אני מקווה שהפעם הבאה שתתאהבי לא תהיה ב"קורבן" שלך, אלא בחבר, הידיד, המאהב והשותף שלך לכל החלומות והסודות, זה נשמע גם יותר טוב

חחח..הפלת אותי מזה...חחחחח

את מאושרת? פור גאד סייק למה?..לא היה לכם טוב ביחד? טוף לא משנה,העיקר טוב לך ככה ואני מקווה שה"קורבן" הבא שלך יהיה יותר טוב ממנו.. ביוש, דרוש.

sh53

New member
לפעמים פרידה זה דבר קשה

לפעמים אם הצד השני אוהב אותנו, מרעיף עלינו אהבה וכל הזמן נותן לנו עוד ועוד מעצמו - ואילו אנו מצידנו, אנו מרגישים שזה לא זה - יודעת איזה כאב לב זה עושה מבפנים? יודעת איזה קשה זה להפרד במצב כזה? לפעמים כשהצד השני נפרד מאיתנו זו ממש הקלה. לפעמים צחוק בפרידה - זו דרך התמודדות עם הכאב.

cami y luly

New member
את די צודקת..

אחרי שמנתחים את זה פסיכולוגית
אני צוחקת עליו כדי לא להתמודד עם זה שניפרדנו או משהו כזה.. חח זה כולה היה 6 ימים.. חשבתי נחזיק יותר אבל לא נורא.. חיחי מה שכן מפריע לי זה האקס הקודם - שחר. אני באמת אהבתי אותו ועדיין יש לי רגשות כלפיו (לא כמו שהיו מקודם אבל אני יודעת שעדיין יש) ואנחנו כבר לא מדברים אבל אני רואה אותו כל יום וזה די מפריע לי.. ז'תומרת הייתי רוצה שנחזור לדבר לפחות אבל אין לי אומץ להתחיל לדבר איתו כי גם מתי שאני באה לחברות שלי בכיתה שלו אז הוא עף יש למקום שלו ומתרחק משם... קיצר אני רוצה לדבר איתו עוד פעם (מתגעגעת למי לנג'ס עם כל הבעיות שלי וכל זה.. חיחי) אבל אין לי את האומץ לדבר איתו ולהסתכל לו בעיניים... נכון אני מתוסבכת???

sh53

New member
אם הוא מתרחק כל פעם שאת בסביבה

הניחי לו, זה שתנג'סי לו - זה לא יגרום לו להחליט ללכת על הקשר ביניכם. יכול להיות שהוא פגוע, יכול להיות שהוא לא יודע להתמודד עם המצב, יכול להיות שהוא לא רוצה לפגוע בך, יכול להיות שהוא מתחשב בך ויכולה להיות סיבה אחרת כלשהי - אבל ברור דבר אחד שהוא לא מעוניין בקשר (לא יודעת אם תמיד זה יהיה כך, אבל נכון לרגע זה - הוא לא מעוניין ואין טעם "לרוץ" אחריו).

cami y luly

New member
לא הבנת

אני לא רודפת אחריו!! פשוט אני הולכת הרבה לחברות שלי שהן בכיתה שלו (במיקרה הכרתי אותו בזכותן) והוא הולך בלי שאני אדבר איתו בכלל. הוא פשוט רואה אותי נכנסת לכיתה שמה ואז הולך למקום אחר בכיתה... אני זאתי שזרקתי אותו אז אולי הוא באמת פגוע ובגלל זה הוא מתרחק... דיברתי עם חברה שלי עליו סתם ככה והיא אמרה לי שהוא מתבייש, לא יודעת ממה, והיא אמרה לי ללכת לדבר איתו אבל ממזמן לא דיברנו ואני לא יודעת אם הוא רוצה עדיין לדבר איתי.. קיצר מה שאני רוצה זה רק שנחזור לדבר ולהיות ידידים.

sh53

New member
למה נפרדתם?

למרות שנפרדתם, את רוצה בידידות איתו - למה? למה חברות לא וידידות כן? מה מושך בו בתור ידיד שלא מושך בו בתור חבר? למה חשובה לך כל כך הידידות איתו? האם יש משהו שאת אוהבת בו במיוחד בתור ידיד? האם "זרקת" אותו בגלל לחץ? בגלל שלא הרגשת מוכנה או משהו אחר? מה הסיבה שזרקת אותו במחשבה לאחור?

cami y luly

New member
אמ..

ניפרדנו כי הרגשתי שאני יוצאת "פראיירית" בקשר הזה... אני זאת שכל הזמן השקעתי בקשר ואפילו לא בדברים הגדולים, באתי אליו כל הזמן לכיתה ונראה לי שהוא בא אליי בקושי פעמיים לכיתה שלי.. קיצר רציתי שהוא גם ישקיע אבל לא רציתי לשנות אותו אז החלטתי פשוט לעזוב אותו... וזה לא שלא ניסיתי, ניסיתי הרבה פעמים לשכנע אותו לבוא אליי או שאני אבוא אליו או שסתם נצא ביחד וגם ניסיתי במלא דרכים לנסות לשכנע אותו לבוא גם לכיתה שלי אבל הוא לא רוצה וזה היה לי מאוד קשה כל הזמן להתאמץ בשבילו והכול.. מאוד אהבתי אותו אבל החלטתי לוותר.. והיום חברה שלי ניסתה לעבוד עליי שהיא אמרה לו שאני עדיין דלוקה עליו והוא אמר שהוא רוצה להיות חבר שלי אבל די בהתחלה עליתי על זה ואח"כ גם גיליתי שהוא אוהב כבר מישהי אחרת.. ז'תומרת אני חושבת שזה טוב ואני די שמחה בשבילו... אבל הייתי רוצה להיות שוב ידידה שלו... כשהיינו ידידים (וגם חברים) יכולנו לדבר על הכול!! היינו יכולים לדבר על כל נושא שבעולם! ממזג אוויר עד נושאים ממש אישיים... קיצר אני מתגעגעת אליו אבל אני לא רוצה חבר עכשיו ובמיוחד לא אותו..

למעלה