יוסי אלעד סבג
New member
אז ככה – קוראים לי יוסי אלעד סבג, ואני בטוח שאני לא היחיד כאן שחשב ששקשוקה זה מתכון של אלופים עצלים.
בוקר אחד החלטתי שאני הולך על זה – חתכתי בצל, הוספתי שום, עגבניות מרוסקות, תיבול לפי הרגש (שזה אומר מלח ופי 3 מדי פפריקה)…
ואיפשהו באמצע – הטלפון צלצל, השמן השחים, והעגבניות התחילו לצעוק עליי מהמחבת
שברתי ביצים כאילו שזה יציל את המצב, אבל בסוף הכל נראה כמו תערובת שאפילו החתול שלי סירב לטעום.
כיביתי את הגז, הוצאתי לחם קפוי מהמקרר – וטוסט.
זה מה שהיה.
ועדיין – מאז אני מנסה שוב פעם בשבוע.
לא יודע למה, אבל אני מאמין שבשקשוקה כמו בחיים – לפעמים פשוט צריך לחרוך כמה עגבניות כדי להבין מה אתה שווה.
בוקר אחד החלטתי שאני הולך על זה – חתכתי בצל, הוספתי שום, עגבניות מרוסקות, תיבול לפי הרגש (שזה אומר מלח ופי 3 מדי פפריקה)…
ואיפשהו באמצע – הטלפון צלצל, השמן השחים, והעגבניות התחילו לצעוק עליי מהמחבת
שברתי ביצים כאילו שזה יציל את המצב, אבל בסוף הכל נראה כמו תערובת שאפילו החתול שלי סירב לטעום.
כיביתי את הגז, הוצאתי לחם קפוי מהמקרר – וטוסט.
זה מה שהיה.
ועדיין – מאז אני מנסה שוב פעם בשבוע.
לא יודע למה, אבל אני מאמין שבשקשוקה כמו בחיים – לפעמים פשוט צריך לחרוך כמה עגבניות כדי להבין מה אתה שווה.