ניסיתי ו....

ixmix

New member
לא יודע, אצלנו לא אומרים את זה.

לא אומרים את זה על קטנועים, ובטח לא על אנשים. אבל ככה זה אצלנו, אם משהו או מישהו טוב לנו אנחנו מנסים להתנהג אליו כמו בני אדם.

TShavit

New member
עושה רושם ש'אצלכם' גם חסר קצת

חוש הומור, לא? הביטוי Lighten Up מתבקש פה... טל

ixmix

New member
יכול להיות.

אולי חסר חוש הומור ואולי לא, אני לא בטוח. את זה צריך לשאול בן אדם שיש לו חוש הומור. מעל גובה 1.90 לא נחשב בן אדם אלא סוג של חייזר, וזה אומר שצריך לקצץ למישהו כזה 20 ס"מ מאחד הקצוות. ללא ממש משנה מאיזה צד, כשחוש ההומור נמצא ממילא הרבה מתחת לחגורה. ויכול להיות שהבעיה אינה חוש הומור אלא מגעילותה של האמירה?

nimiz

New member
אתה כותב על מגעילות? מי שגר בבית מזכוכית, שלא

יזרוק אבנים. אתה הועפת מפה על בסיס "מגעילות" כתיבתך והתנהגותך, אז שב בצד ואל תתערב.

ixmix

New member
דרוש: פורום גאונים.

תראה, זה בסדר שאתה משקר. אתה צריך לחיות עם עצמך, ישתבח שמו אני לא צריך לחיות איתך. אוי ויי, אני מניח שעכשיו עוד פעם תציע לי להיפגש ולסוג את הענינים במכות? גאון. חבל שאין בתפוז פורום גאונים, היית יכול לנהל.

נו באמת...

נכון, כל השמנות הן בושה ליוצא עימן (ואני בתוכם), כל הפולניות סתומות, כל הגרוזיניות מתגלחות, כל האתיופיות מסריחות וכל הרוסיות/מרוקאיות זונות בחמישה שקלים בחצר הקרובה לביתך, שלא לדבר על כך שכל הפרסים קמצנים, כל המרוקאים רוצחים ועוד... קצת פרופורציות. בדיחה ותו לא מאיזשהו ספר בבדיחות ישן לפני עידן הפוליטיקלי קורקט. ממה כל כך נפגעת? ירגיע אותך אם אחליף את החתימה שלי ל"גם אני אוהב ל... שמנות"? או ל"גם אני חולם על התחתונים הורודות של אהוד"?

TShavit

New member
בחייאת דינאק, איקס...

אני לא בטוח מה הדוגמה שהבאת היתה אמורה להמחיש, אבל היא ממש לא העבירה את המסר. ראבאק, אף אחד לא יאשים אותי בגזענות, בחוסר רגישות כלפי מגזרים וכו' וכו', אבל בדיוק בשביל מצבים כאלו המציאו את הביטוי Lighten up. לא חסרים עצים לטפס עליהם, תמצא משהו יותר ראוי. טל

enigo

New member
מה זאת אומרת אף אחד? אתה חתיכת גזען!

מחבק אותם אחד אחד...

nimiz

New member
יש לי הרגשה שאתה רוכב על קטנועים ורוכב גם על

לוויתנות... הרגישות הזאת שלך נראית לי קצת מוגזמת. SAVE THE WAIL..

ixmix

New member
אני מקווה שאתה לא רוכב לפי התחושות שלך.

לשמחתי לא כל מי שטעם רע, בדיחות עלובות וחוש הומור ירוד ע"ח אחרים לא עושה לו את זה עונה על הקריטריונים שלך. אני רק מקווה שאתה לא רוכב כמו שאתה כותב בפורום, בכל אופן אם כן - ראיתי שמישהו מוכר אוקולונים משופרים. אם אתה רוכב לפי אותן תחושות שהובילו אותך לכתוב את ההודעה הזאת, אני ממליץ גם על ביטוח מורחב. קסדה שלמה דווקא לא צריך, אין הרבה מה שייפגע.

TShavit

New member
בועז ידידי, ה-X7 נפסל בגין סעיף מקום לרגליים,

אבל זה לא אומר שמקום לרגליים הוא השיקול היחיד. לא חסרים בשוק כלים עם מקום לרגליים שלי. זה מבחינתי תנאי הכרחי אך לא מספיק... טל

למעלה