הגרנד דינק יחסית מאוד נוח לעומת האקסיטינג והג'וימקס גם מאוד נוח לי אישית יותר התאים האקסיטינג מפני שהוא טיפה יותר ספורטיבי והוא מאוד נוח בנסיעות ארוכות
יש קטנועים יותר נוחים, לעיתים זה על חשבון ביצועים, לעיתים על חשבון העו"ש, ולעיתים סתם יותר נוחים מאחרים. רעיון טוב לעבור על מספר גדול של דגמים בסיבוב ראשון. כדאי לצמצם ל 2-3 דגמים בהמשך, ואז לחזור (לפורום קטנועים?) עם שאלות יותר מחודדות.
את בכלל מחפשת קטנוע 125 סמ"ק, לא? רוב ההודעות בשרשור הזה מתייחסות לקטנועים גדולים יותר (אם כי לרובם יש גם גרסאות בשל 125 סמ"ק), אז אל תתני לזה לבלבל אותך... אני אחזור על ההמלצה שלי מפורום קטנועים - בהתחשב בתקציב הנדיב לכי על כלי מתוצרת יפנית. הדילן בהחלט יהיה הבחירה הכי טובה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת עלויות אחזקה ותקלות עתידיות.
נא לא לתפוס במילה, אני חושב שכ"ס הוגדר ע"י ואט כאשר מנוע שלו החליף סוסים במשיכת עגלה (מנוע קיטור). ההגדרה היתה שסוס מסוגל להרים כמות מסוימת של ליברות במהירות של רגל לדקה (אם איני טועה 33K LB במהירות של רגל לדקה). בכל אופן 1 כ"ס הוא קצת פחות מ 750 ואט.
הספק = אנרגיה ליחידת זמן במקרה שלנו ההספק המדובר הוא הספק המנוע, כלומר כמה אנרגיה המנוע מפיק ביחידת זמן. ואגב, יש גם כח סוס ביחידות מטריות ששווה בערך 735 ואט.
הזמנתי היום את הדילן אחרי לבטים רבים... איזה יפיוף הוא... רציתי להגיד תודה למרות שזה לא פורום קטנועים. ורציתי גם להגיד שנשמע שלעמיר שבתאי יש פיסטוק בין הרגליים