ניסיתי ו....

Ella86

New member
ניסיתי ו....

היי חבר'ה... הייתי היום בקימקו ונסעתי על 2 דגמים, בסוף החלטתי שהכי מתאים לי זה קימקו ניו דינק. אני רוצה ללכת לעוד חברות ולבחור לי את הכי מתאים לי. מחר אני הולכת לסן יאנג, ואחרי להונדה ופיאג'ו. כל הקטנועים כ"כ לא נוחים?

בורגמן

New member
לא, יש כמה שבנויים לא רע בכלל

תשקלי- סאן יאנג גויי רייד או גוי מאקס לא בטוח שהייתי הולך על קטנוע של הונדה או פיאג'ו הסאן יאנג הוכיח את עצמו לאורך השנים ככלי אמין, זול לקניה וזול לאחזקה

אתה יודע מה, שלא תלך על הונדה, אבל סאן יאנג

הוכיח את עצמו ככלי אמין ? זול לאחזקה ? נראה לי התבלבלת.

בורגמן

New member
האמת , אתה הראשון שאני שומע שמתלונן

היה גם לחבר גם מהתייעצות במוסך בעבר גם ממבחני דרכים והשוואות הסאן יאנג-גוי רייד תמיד קיבל מחמאות

אני לא מתלונן, אבל עובדתית הסאן יאנג יקר

לאחזקה מהונדה למשל, בנוסף האמינות מהם והלאה, לא מתקרבים לאמינות של ימאהה למשל. מבחני דרכים הם לא מדד לאמינות, המבחן כולל רכיבה של כמה מאות (ואפילו עשרות) ק"מ שמהם קשה להשליך על אמינות הקטנוע, מבחן ארוך טווח (שלא נעשה בארץ בשנים האחרונות) יכול לתת תמונת מצב לגבי אמינותו של כלי וגם זה לא בטוח. מוסך תמיד ימליץ לך על 2 קטנועים - זה שהוא עובד מול היבואן שלו וזה שמתקלקל (ב 99% מהמקרים מדובר על אותו הקטנוע), לא פעם ולא פעמיים שמעתי מבעלי מוסכים שמהונדה אין להם פרנסה, הקטנועים לא מתקלקלים והם רואים את הלקוחות מטיפול לטיפול, לעומת זאת מהכלים הקוריאנים יש להם פרנסה, האחריות נגמרת מהר, הבלאי גבוה והכלים לא אמינים כך שמעבר לטיפולים (שגם כך הם בעלי מרווח קטן ויקרים) הם מרוויחים על שיפוצי מנוע ותקלות שונות. גם חבר שלי המליץ לי פעם על דלתא 88, האוטו הכי טוב שהוא קנה בחייו, נו באמת, תראה לי ישראלי אחד שיקנה משהו והוא לא יגיד לכולם שהוא עשה את עסקת חייו. אולי נסחפתי קצת אבל אני מניח שהבנת את כוונת המשורר.

TShavit

New member
גם אני לא מתלונן, אבל...

במשך 6 שנים ו-70,000 ק"מ על הונדה פורסייט, היו רק שתי תקלות: מד הדלק חדל לעבוד בשלב מסויים ולא טרחתי לסדר את זה, והנורה הקדמית נשרפה פעם ראשונה ויחידה לפני חודשיים אחרי שעבדה רצוף רוב אותם 70,000 ק"מ. זו היתה ההוצאה היחידה שלא קשורה לטיפול שוטף. פרט לכך - כלום, זיפ, נאדה. המצבר המקורי החזיק 6 שנים לפני שהלך בדרך כל מצבר, ואצלי זה בהחלט שיא. ממש לא נעים לי שבימים אלו אני שוקל להחליף אותו, ועוד יותר כואב לי הלב שאין להונדה כלי מודרני תואם-פורסייט שאליו אוכל לשדרג. גם לאחרים אין. טל

אהוד א1

New member
גם אני לא מתלונן,אבל...

במשך 7 שנים ומעל 50,000 ק"מ על סאניאנג סופר דיוק היו רק שתי תקלות: מד הדלק חדל לעבוד בשלב מסויים ולא טרחתי לסדר את זה, והנורה הקדמית נשרפה 3 פעמים.אלו היו ההוצאות היחידות שלא קשורות לטיפול שוטף.פרט לכך - כלום,זיפ,נאדה.המצבר המקורי החזיק מעמד מעל 6 שנים לפני שהלך בדרך כל מצבר,וגם אצלי זה באמת שיא. לא העתקתי את ההודעה שלך - זה באמת המצב. הלקח? בואו נדבר על דגמים ולא על חברות או יבואנים.אין מה להשוות את ההרואיזם לגרנד דניק ואין מה להשוות את הדיוק 125 לדיוק 150.

TShavit

New member
ממש לא.

לא רוצה להכנס פה לדיון ששייך לפורום קטנועים (ולא רוצה להכנס לפורום קטנועים, בלי קשר...), אבל הג'ז הוא קטנוע מנהלים פול-סייז, וכאלה לא מתאימים לצרכים/דרישות שלי. הכלים היחידים כרגע שמתאימים מבחינת האופי, ממדים וכו' הם הפיאג'ו X7 שנפסל על הסף כי אין בו מקום לרגליים שלי, והימאהה X-סיטי שעדיין עומד קצת על הפרק. טל

אהוד א1

New member
כבר היית בעבר בפורום קטנועים.

אם תכריח אותי גם אעלה קישור. לגבי הרגליים שלך - יש לי פתרון די פשוט.5 דקות עבודה אצל אבי במשק ואני מתאים לך אותם לכל כלי בגודל נורמלי.

TShavit

New member
הלו הלו, בלי הורים.

איפה ראית שאמרתי שלא הייתי אף פעם בפורום קטנועים? (מה, אתה לא טועה לפעמים? קורה, נו.) אמרתי רק שאני לא רוצה להיות שם. נראה אותך מעלה לינק שמוכיח שאני כן רוצה אם אתה כזה חכם בלילה
ולגבי הרגליים - צ'מע, עד שהתרגלתי לסידור הנוכחי, נתחיל עכשיו לעשות שינויים? טל

אהוד א1

New member
סתם מסקרנות...

למה אתה לא רוצה להיות שם? (אכבד את דעתך,סתם סקרן).

TShavit

New member
מאותה סיבה שאני לא רוצה לרכב על ליפאן

או זונגשן: מישהו שאני מכיר עלול לראות אותי.
טל

כמו שאומרים...

מה משותף לבחורה שמנה ולקטנוע? על שניהם נחמד לרכב עד שרואים אותך החבר'ה.

למעלה